Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:35:27 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Clubul Roman pentru Ciobanesc German - CRCG  (Read 18015 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #30 on: April 14, 2011, 07:56:10 PM »

Eu am parerea ca criiteriile de selectie trebuie sa fie treptat introduse,ca fiecare sa aiba timp sa se conformeze.(ca in 4-5 ani sa ajungem la cerintele SV)In legatura cu 2 tipuri de pedigree,as fi de acord cu asta(se aplica si in alte tari),deoarece asa se stie calitatea parintilor respectivei pui.
Iar in legatura cu respectarea regulamentelor,cine greseste sa si raspunda,indiferent cine e persoana in cauza.

Si eu cred la fel.
Roata e deja inventata, nu trebuie sa ne batem noi capul.
Trebuie sa vedem cum au procedat altii si sunt pe drumul bun, cum de un club din Ungaria are pedigree SV de mai multe tipuri, cum au procedat ei sa le obtina ?

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #31 on: April 17, 2011, 08:59:02 PM »

Parerea mea ,ca sau bagat serios la treaba.Poate cerem de la ei niste sfaturi,ca sint care mai tin legatura cu cei din Ungaria,mai ales baietii de pe apropierea granitei cu Ungaria(Rolan,Dani).
petshop4you
Florin Deznan
Moderator

« Reply #32 on: May 19, 2011, 03:19:21 PM »

http://www.ach.ro/2011/circulare/c20.pdf

Din lecturarea acestui document sa inteleg ca CNCG trebuie sa-l excluda pe dl. Nica, respectand solicitarea dlui Stefanescu de aplicare a sitemului de RECIPROCITATE? Interesant de urmarit.  Smiley

Eu NU SUNT membru CNCG!

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Florin Deznan
Moderator

« Reply #33 on: May 19, 2011, 03:23:20 PM »

"Art.6. Obligaţiile membrilor A.Ch.R.:
-
-
- să respecte principiul reciprocităţii cu privire la sancţiunile disciplinare aplicate propriilor
membri de catre ceilalţi membrii A.Ch.R."

Eu NU SUNT membru CNCG!

Florin Deznan
Moderator

« Reply #34 on: May 19, 2011, 03:26:22 PM »

http://www.cncg.ro/

Din ce se vede de pe sit-ul CNCG, la Expo Bucuresti 14-15 Mai 2011, in catalog au fost inscrisi 75 de caini si arbitrati 56.
Concluzia: lumea prefera mai mult un arbitru neamt din Romania decat unul din Germania. Smiley

Lasand gluma la o parte se pare ca cei care au renuntat la CNCG se organizeaza mai bine dect cei care au ramas in CNCG.

Eu NU SUNT membru CNCG!

Florin Deznan
Moderator

« Reply #35 on: May 19, 2011, 03:29:39 PM »

61 -Romano Princess - femela> 24 luni  - Bogdan Nitescu, Bucuresti - FB 1

Oare de ce femela care a obtinul la campionatul din 2010 calificativul V3, obtine la acest concurs doar FB1?Huh
Oare pentru ca nu indeplineste conditiile de excelent? Huh

Eu NU SUNT membru CNCG!

Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #36 on: May 19, 2011, 03:41:11 PM »

http://www.ach.ro/2011/circulare/c20.pdf

Din lecturarea acestui document sa inteleg ca CNCG trebuie sa-l excluda pe dl. Nica, respectand solicitarea dlui Stefanescu de aplicare a sitemului de RECIPROCITATE? Interesant de urmarit.  Smiley
Cu mentiunea ca majoritatea acestor domni si doamne sunt membri cotizanti si in alte organizatii afiliate AChR. Aici e o problema care nu cred ca are solutie in regulamentele actuale.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
KLIFF
Moderator

Membru ARCG

« Reply #37 on: May 19, 2011, 04:51:35 PM »

Din cauze inca neelucidate, site-ul CNCG are ca titlu in browser Clubul Roman de Ciobanesc German. Credeti ca se gandesc la vreo fuziune sau pana si administratorul site-ului lor apreciaza notorietatea CRCG ca fiind net superioara CNCG?
 Laughing Laughing Laughing 

Membru ARCG
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #38 on: May 19, 2011, 05:01:51 PM »

61 -Romano Princess - femela> 24 luni  - Bogdan Nitescu, Bucuresti - FB 1

Oare de ce femela care a obtinul la campionatul din 2010 calificativul V3, obtine la acest concurs doar FB1?Huh

dar am inteles ca si-a dat si selectia ,oare selectie SV sau romaneasca!!!!
sau  s-a mai vazut cazuri cind ciini cu selecti sa nu ia excelent poate nu era cateaua in conditi optime de expozitie ca la campionat
Florin Deznan
Moderator

« Reply #39 on: May 19, 2011, 05:21:11 PM »

Cu mentiunea ca majoritatea acestor domni si doamne sunt membri cotizanti si in alte organizatii afiliate AChR. Aici e o problema care nu cred ca are solutie in regulamentele actuale.

Cum sa nu, vezi Art. 6 alin 9 din Statutul AchR. Sunt obligati la reciprocitate deci trebuie sa-i dea afara si din cluburile de rasa si din AchR.

Eu NU SUNT membru CNCG!

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #40 on: May 19, 2011, 05:49:45 PM »

Din cauze inca neelucidate, site-ul CNCG are ca titlu in browser Clubul Roman de Ciobanesc German. Credeti ca se gandesc la vreo fuziune sau pana si administratorul site-ului lor apreciaza notorietatea CRCG ca fiind net superioara CNCG?
 Laughing Laughing Laughing 

LOL

Eu NU sunt membru cncg!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #41 on: May 19, 2011, 08:49:19 PM »

61 -Romano Princess - femela> 24 luni  - Bogdan Nitescu, Bucuresti - FB 1

E o problema tehnica din partea SV!Mi se pare ca ai avut si tu una,cand un club ungar nu a recunoscut o selectie SV data la  alt club,nu?Aici e altceva,dar actele intarzie de la SV, nepermis de mult!Fara acte in original arbitru nu a luat in considerare nimic.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #42 on: May 19, 2011, 08:53:19 PM »

dar am inteles ca si-a dat si selectia ,oare selectie SV sau romaneasca!!!!
sau  s-a mai vazut cazuri cind ciini cu selecti sa nu ia excelent poate nu era cateaua in conditi optime de expozitie ca la campionat
Mofli, nu fi rautacios,citeste mai sus !Sper sa nu ai probleme cu actele niciodata, de la SV, sa-ti vina la timp sau sa repeti ceva, pe banii tai!Atunci sa te vad!
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #43 on: May 19, 2011, 09:14:23 PM »

nu ma intereseaza problema actelor ,ma doare ca pentru uni se schimba regulamentul dupa cum bate vintu ,la campionat nu avea testele de displazie SV dar a intrat cu cele romanesti (oare pe ce acte )daca originalul era depus la SV si acum a putut participa la selectie fara acte dar arbitru nu le  ia in considerare  pentru expo curios tare ,daca era o alta persoana x sau y care nu era din acel anturaj oare tot la fel se proceda ,eu unu cred ca nu ,dar se poate numai pentru unii ,au fost cazuri cind aveau actele depuse la celemasche si nu au putut da selectia ,aici nu e vorba de rautate dar de ani de zile ne manevreaza dupa bunul plac al lor ,chiar daca au cutitul la os tot isi  fac de cap
Florin Deznan
Moderator

« Reply #44 on: May 19, 2011, 09:21:31 PM »

E o problema tehnica din partea SV!Mi se pare ca ai avut si tu una,cand un club ungar nu a recunoscut o selectie SV data la  alt club,nu?Aici e altceva,dar actele intarzie de la SV, nepermis de mult!Fara acte in original arbitru nu a luat in considerare nimic.

Problemele nu sunt similare.
- Inox avea toate actele in regula doar ca, Clubul HUNJA nu a vrut sa recunoasca selectia sustinuta de el la Clubul MNJK cu arbitrul SV. Selectia lui Inox este eliberata de SV iar HNJA nu a vrut sa o recunoasca. Acolo era vorba de problemele dintre cele 2 Cluburi Maghiare.
- La Princess lucrurile stau altfel. Si-a facut testele de displazie in Mako la dr. Otto, i-au fost trimise actele la SV de unde nu au mai venit din anumite motive. Eu nu am spus nici odata ca aceasta femela ar avea probleme cu displazia ci DOAR CA NU E IN REGULA CU ACTELE. Acest lucru a fost ascuns de Giovanni si Sfarghiu la campionat si nu l-au comunicat celor 2 arbitrii, care fiind indusi in eroare au acordat calificativul EXCELENT unui caine care din punct de vedere al actelor nu indeplinea aceasta conditie. Eu nu doresc raul nimanui si sper ca Princess isi va primi pana la urma documentele cu viza de displazie pe ele, dar la Campionat nu le-a avut si ceea ce s-a intamplat acolo se numeste furt.

Dar ma bucur ca prin postarea ta ai confirmat ceea ce eu am sustinut atunci.

Eu NU SUNT membru CNCG!

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof