quote vifor vom Haus Barder
eu intreb .. Se va face.. ?
Reselectia, examinarea acolo unde sunt suspiciuni ?
E o problema ce pote fi pusa si luate decizii doar la Adunarea Generala.
Parerea mea este ca daca sunt dezbatute Statutul si Regulamentele, in momentul in care clubul va fi functional, nu ne ramane, cum spunea si Attila, doar sa le respectam.
Daca toate examenele si selectiile vor fi anuntate public din timp si oricine poate participa la ele, nu vor mai fi suspiciuni de aranjamente.
Cat despre examenele si selectiile SV obtinute in strainatate, sa nu fie recunoscute sau sa se reexamineze in Romania mi se pare aberant. Sa faca CNCG asta, dar sa aiba in continuare examene fantoma gen Timisoara si Ilia si vor fi exclusi din WUSV.
Atat timp cat clubul ar face parte din uniunea mondiala a cluburilor de CG, WUSV, nu ai cum sa nu recunosti rezultatele de afara.
Haideti sa incercam sa facem totul corect la noi si apoi sa comentam greselile altora...
"Nu-mi pasa ca in RO nu se cer teste de displazie, examene si selectii pentru a reproduce CG, poti linistit sa montezi caini displazici si cu probleme, dar vreau sa fie reexaminati cainii ce iau examenele afara !!!"....haideti sa fim realisti...
Cat despre expozitiile cu arbitru SV, personal am incercat sa inteleg de ce cainii din fata cainelui meu sunt mai buni, desi discutiile privind arbitrajele sunt in toata lumea si vor fi, intotdeauna vor fi nemultumiti.