Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:33:31 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Clubul Roman pentru Ciobanesc German - CRCG  (Read 18014 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #45 on: May 19, 2011, 09:29:31 PM »

Vifore oare de ce li se intimpla numai la uni asa ceva ,oare tu daca nu aveai actele venite de la SV mai participai cu cinele respectiv la expozitii ,eu unu cred ca nu
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #46 on: May 19, 2011, 09:37:00 PM »

Vifore mie imi place de tine  ca esti inca un copil si nu iesi din cuvintul parintilor ,dar mai deschide ochi si nu mai crede ca orice pasare care zboara se si maninca
petshop4you
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #47 on: May 20, 2011, 11:13:27 AM »

Problemele nu sunt similare.
- Inox avea toate actele in regula doar ca, Clubul HUNJA nu a vrut sa recunoasca selectia sustinuta de el la Clubul MNJK cu arbitrul SV. Selectia lui Inox este eliberata de SV iar HNJA nu a vrut sa o recunoasca. Acolo era vorba de problemele dintre cele 2 Cluburi Maghiare.
- La Princess lucrurile stau altfel. Si-a facut testele de displazie in Mako la dr. Otto, i-au fost trimise actele la SV de unde nu au mai venit din anumite motive. Eu nu am spus nici odata ca aceasta femela ar avea probleme cu displazia ci DOAR CA NU E IN REGULA CU ACTELE. Acest lucru a fost ascuns de Giovanni si Sfarghiu la campionat si nu l-au comunicat celor 2 arbitrii, care fiind indusi in eroare au acordat calificativul EXCELENT unui caine care din punct de vedere al actelor nu indeplinea aceasta conditie. Eu nu doresc raul nimanui si sper ca Princess isi va primi pana la urma documentele cu viza de displazie pe ele, dar la Campionat nu le-a avut si ceea ce s-a intamplat acolo se numeste furt.

Dar ma bucur ca prin postarea ta ai confirmat ceea ce eu am sustinut atunci.
Pot sa-ti spun ca si altcineva a repetat displazia la mako, normal-normal, radiografiile au ajuns la SV deteriorate, si a cerut repetare.Era vina proprietarului?Si s-a dus si a repetat.Cam asa s-a intamplat si cu Princess!Nu cred ca vreun pedigree trimis de dr Otto la SV cu rezultat corect pentru displazie a venit cu stampila de displazie de la SV.!Poate stii tu, dar cred ca nimeni nu risac sa trimita un pedigree la SV pentru HD, ED, daca nu are siguranta ca este Ok, ma refer aici la proprietar.Eu unul nu as risca daca dr spune ca nu trece!!!Si cred ca nimeni!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #48 on: May 20, 2011, 11:19:11 AM »

Vifore oare de ce li se intimpla numai la uni asa ceva ,oare tu daca nu aveai actele venite de la SV mai participai cu cinele respectiv la expozitii ,eu unu cred ca nu
Participam , in Italia multi vin la campionat cu actele trimise la SAS!Si e OK!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #49 on: May 20, 2011, 11:40:17 AM »

Vifore mie imi place de tine  ca esti inca un copil si nu iesi din cuvintul parintilor ,dar mai deschide ochi si nu mai crede ca orice pasare care zboara se si maninca
Pasarea asta de care vorbesti e reala.Cat despre parinti , daca gresesc le spun ca au gresit si daca nu remediaza ies din cuvantul lor!
Florin Deznan
Moderator

« Reply #50 on: May 20, 2011, 11:58:36 AM »

Pot sa-ti spun ca si altcineva a repetat displazia la mako, normal-normal, radiografiile au ajuns la SV deteriorate, si a cerut repetare.Era vina proprietarului?Si s-a dus si a repetat.Cam asa s-a intamplat si cu Princess!Nu cred ca vreun pedigree trimis de dr Otto la SV cu rezultat corect pentru displazie a venit cu stampila de displazie de la SV.!Poate stii tu, dar cred ca nimeni nu risac sa trimita un pedigree la SV pentru HD, ED, daca nu are siguranta ca este Ok, ma refer aici la proprietar.Eu unul nu as risca daca dr spune ca nu trece!!!Si cred ca nimeni!

Ce nu intelegi tu e ca "unde-i lege nu-i tocmeala". La Campionat Princess nu avea stampila de displazie trecuta pe pedigree fapt ce atrage dupa el imposibilitatea acordarii calificativului EXCELENT. Pentru ca acest lucru nu a fost comunicat arbitrului, Giovanni si Sfarghiu (fiind cei care au verificat actele) au furat.
Iti mai spun odata sa intelegi, nimeni nu contesta faptul ca Princess este sau nu displazica ci dar aspectul legat de acte la Campionat.

Eu NU SUNT membru CNCG!

Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #51 on: May 20, 2011, 01:33:16 PM »

Vifore ,nu mai baga mina in foc pentru alti sa nu te arzi ,si eu m-am certat cu unele persoane pentru ei ca sunt oameni corecti ,chiar demulte ori nu-mi venea sa cred ce auzeam ,ei si acum le dau dreptate ,si apropo de cite ori au gresit si le-ai zis ca nu-i bine au remediat ceva ?sau au mers mai departe cu greselile zicinduti ca si alti o fac, dar acuma ca sau descotorosit de persoanele care le mai atragea atentia fac ce vor ei ,pentru binele lor , nu a clubului sau al posesorilor de cg
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #52 on: May 20, 2011, 01:40:23 PM »

Participam , in Italia multi vin la campionat cu actele trimise la SAS!Si e OK!
da acolo e o regula pentru toti nu doar pentru cei de la putere ,la noi se schimba regulamentul dupa cum vrea conducerea din cite se observa
dux
Hero Member

« Reply #53 on: May 20, 2011, 09:57:41 PM »

http://www.ach.ro/2011/circulare/c20.pdf

Din lecturarea acestui document sa inteleg ca CNCG trebuie sa-l excluda pe dl. Nica, respectand solicitarea dlui Stefanescu de aplicare a sitemului de RECIPROCITATE? Interesant de urmarit.  Smiley
Domnule Deznan.Faptul ca nu am platit cotizatia la C.D.C. nu inseamna neaparat ca am comis o fapta care face obiectul unei sanctiuni.Prin neplata cotizatiei mi-am pierdut calitatea de membru cu drepturi depline.Si atat.Eu nu pot fi exclus din CDC deoarece sunt membru fondator.
Asa ca puteti urmari cu atentie evolutia evenimentelor dar va asigur ca o sa fiti dezamagit cand o sa constatati ca nu voi fi sanctionat.
Florin Deznan
Moderator

« Reply #54 on: May 20, 2011, 10:23:06 PM »

Domnule Deznan.Faptul ca nu am platit cotizatia la C.D.C. nu inseamna neaparat ca am comis o fapta care face obiectul unei sanctiuni.Prin neplata cotizatiei mi-am pierdut calitatea de membru cu drepturi depline.Si atat.Eu nu pot fi exclus din CDC deoarece sunt membru fondator.
Asa ca puteti urmari cu atentie evolutia evenimentelor dar va asigur ca o sa fiti dezamagit cand o sa constatati ca nu voi fi sanctionat.

Cred ca nu m-ati inteles. Nu ma intereseaza deloc daca ati fost sanctionat sau nu si nici motivul sanctiunii. Ma intereseaza procedura AchR si anume cum se va aplica reciprocitatea intre membrii AchR, deoarece in Statutul AchR se prevede ca daca se aplica o sanctiune de catre un club sau o asociatie teritoriala unui membru de-a lor si daca acest membru face parte si in alte organizatii "surori" aceste organizatii trebuie sa aplice si ele sanctiunile aplicate de prima organizatie. Despre acest aspect este vorba si nu despre persoana dumneavoastra.

Eu NU SUNT membru CNCG!

Costin Soare
Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #55 on: May 28, 2011, 03:18:20 PM »

Succesul noului club depinde, in mare masura, de numarul celor care-l sustin.
Cu cat numarul este mai mare, cu atat sansa de a fi acceptati ca membri AChR, FCI, WUSV creste.

Clubul NU este doar al celor ce au canise, ci al tuturor celor ce iubesc   si vor ca el sa fie protejat si promovat organizat, la nivel de tara, nu doar individual, ca pana acum.
Este al celor ce spera ca si in Romania sa existe Cluburi Locale puternice, cu teren de antrenament, unde sa ne intalnim pentru a ne pregati cainii si a ne impartasi experientele si in lumea reala, nu doar in cea virtuala, pe forum.

Soarta prietenilor nostri adevarati e doar in mainile noastre si depinde de aportul fiecaruia dintre noi.
Alaturati-va initiativei, trimitand datele voastre de contact, nume, adresa, telefon, e-mail la     crcg@canise.ro

Peste ani, veti fi mandri ca atunci cand s-a decis soarta CG in Romania, nu ati stat deoparte, ci v-ati implicat, sustinandu-l !

I love you
Reminder pentru toti cei care doresc sa fie membrii ai CRCG inca de la infiintare: transmiteti datele voastre de contact - nume, adresa, telefon prin e-mail la adresa:    
crcg@canise.ro
Cei care si-au exprimat pana acum adeziunea, au fost luati in calcul deci nu este nevoie sa retransmita informatiile.
Va asteptam!

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Florin Deznan
Moderator

« Reply #56 on: May 30, 2011, 07:47:32 PM »

Reminder pentru toti cei care doresc sa fie membrii ai CRCG inca de la infiintare: transmiteti datele voastre de contact - nume, adresa, telefon prin e-mail la adresa:     
crcg@canise.ro
Cei care si-au exprimat pana acum adeziunea, au fost luati in calcul deci nu este nevoie sa retransmita informatiile.
Va asteptam!

Suntem pe ultima suta de metri in a infiinta CRCG. Va asteptam sa va trimiteti datele de contact pentru a va putea informa in cel mai scurt timp posibil despre orice noutate.

Eu NU SUNT membru CNCG!

NeroAttis
Sr. Member

« Reply #57 on: June 07, 2011, 09:04:08 PM »

Succesul noului club depinde, in mare masura, de numarul celor care-l sustin.
Cu cat numarul este mai mare, cu atat sansa de a fi acceptati ca membri AChR, FCI, WUSV creste.

Clubul NU este doar al celor ce au canise, ci al tuturor celor ce iubesc  si vor ca el sa fie protejat si promovat organizat, la nivel de tara, nu doar individual, ca pana acum.
Este al celor ce spera ca si in Romania sa existe Cluburi Locale puternice, cu teren de antrenament, unde sa ne intalnim pentru a ne pregati cainii si a ne impartasi experientele si in lumea reala, nu doar in cea virtuala, pe forum.

Soarta prietenilor nostri adevarati e doar in mainile noastre si depinde de aportul fiecaruia dintre noi.
Alaturati-va initiativei, trimitand datele voastre de contact, nume, adresa, telefon, e-mail la     crcg@canise.ro

Peste ani, veti fi mandri ca atunci cand s-a decis soarta CG in Romania, nu ati stat deoparte, ci v-ati implicat, sustinandu-l !

I love you

Buna seara la toata lumea.Sa inteleg ca pot fi alaturi de dumneavoastra si in calitate de simplu  posesor al unui CG ?Ati ajuns la un numitor comun legat de cotizatia anuala?La Rm-Valcea din cate stiu,nu este nimic infiintat care sa aibe legatura cu CG-ul.
Acesta este cainele meu http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=708915 

Va multumesc anticipat.

Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa  e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
Costin Soare
Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #58 on: June 07, 2011, 09:19:48 PM »

Buna seara la toata lumea.Sa inteleg ca pot fi alaturi de dumneavoastra si in calitate de simplu  posesor al unui CG ?Ati ajuns la un numitor comun legat de cotizatia anuala?La Rm-Valcea din cate stiu,nu este nimic infiintat care sa aibe legatura cu CG-ul.
Acesta este cainele meu http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=708915

Va multumesc anticipat.
Esti binevenit! Transmite datele de contact la adresa de email mentionata si vei primi toate detaliile!

Eu SUNT membru A.R.C.G!
NeroAttis
Sr. Member

« Reply #59 on: June 13, 2011, 10:28:19 AM »

Le`am transmis de pe data de 7  ..si n`am primit nimic pana in momentu` asta..

Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa  e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof