Forum ciobanesc german
January 30, 2009, 04:33:33 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: iti plac CG ai unul dar nu iti permiti sa dai 150-200lei pe un sac,ce faci ?  (Read 304 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adiagud
Newbie
*

« on: January 07, 2009, 12:11:55 AM »

Sunt doar de o luna fericitul "stapan" al unui cg si imi permit sa-i dau o mancare buna dar cel care nu poate acest lucru ce face in acea situatie?
KANGDANLIN
Full Member

« Reply #1 on: January 07, 2009, 06:47:23 AM »

ori cumperi mancare mai ieftina...ori mergi la un abator, si de acolo poti face rost de carne/oase proaspete...cu vreo 50, 100 mii lei te-ai scos pe aproape o luna
oricum, daca ai un puiut mai asteapta pana creste pe la macar 7 sau 8 luni ...

razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #2 on: January 07, 2009, 07:14:01 AM »

Poti incerca Dieta B.A.R.F

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
KANGDANLIN
Full Member

« Reply #3 on: January 07, 2009, 07:24:31 AM »

daca te hotarasti sa mergi la abator...ai grija sa nu iei carne de porc...mie anu trecut taicamiu era sa-mi omoare cainele cu carne de porc, racitura si oase , pe care a dat-o la caine de craciun cat am fost eu plecat....i se umfla ficatu , si cainele chiar poate sa moara...ca sa-si revina a trebuit sa-l tin o saptamana (7 zile) fara mancare de nici un fel..decat apa
Stefan cel Mare
Jr. Member
**

« Reply #4 on: January 07, 2009, 07:26:43 AM »

Nu inteleg de ce daca poti sa dai o mancare buna cainelui tau, te preocupa ce se intampla daca nu poti face treaba asta ?!?!? Sa inteleg ca vrei sa anticipezi criza si sa nu te prinda descoperit HuhGrin
adiagud
Newbie
*

« Reply #5 on: January 07, 2009, 09:22:21 AM »

Ideea este ca noi putem sa-i oferim o hrana de genul royal canin,dar am vazut discutii despre pedigree cum ca nu ar fi buna si stateam si ma gandeam ce fac acei oameni care chiar nu-si permit acest "lux"..... criza este doar in mintea noastra indusa,Stefan cel Mare
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora