Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:46:16 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: ajutati-ma va rog e urgent, labutele din fata sunt usor strambe!  (Read 4964 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tyrone
Newbie
*

« Reply #15 on: November 13, 2009, 11:03:33 PM »

buna am si eu un cg de 5 luni si de 10 zile l-am vazut ca schioapata de piciorul drept fata dupa ce am citit aici pe forum am decis sa ai dau o pauza de o saptamina sa vad daca ai trece ,ia trecut dar acm schiopata de celalant ,l-am palpat sa vad daca adre dureri dar nimic nu reactioneaza deloc.daca alearga unpic nu mai schioapta nu stiu ce sa mai fac.trebuia sa mentionez ca are 30 kg l-am cantarit eu acum e mult putin ca el nu arata dolofan e lunguiet mai mult de cat dolofan
Marcu Vasile
Full Member

« Reply #16 on: November 13, 2009, 11:19:35 PM »

La varsta de 5 luni:

23 kg. - mascul
20 kg. - femela
petshop4you
tyrone
Newbie
*

« Reply #17 on: November 14, 2009, 10:09:55 PM »

Tyrone e mascul,nu stiu acum daca e bine sa al mai si alerg ca sa slabeasca cred ca dieta e cea mai potrivita pana sa ajunga ls o greutate optima o sa al trec la o masa pe zi.este normal asa ?daca aveti sau cunoasteti alte metode va rog sa ma sfatuiti si pe mine.
Thara
Hero Member

« Reply #18 on: November 14, 2009, 10:28:50 PM »

mai bine tot doua sau chiar trei mese(avand in vedere ca are doar 5 luni),dar scazut din gramajul pe care il primea pe zi.
este important sa aiba mai multe mese,fiind in crestere si pentru faptul ca nu solicita atat de mult stomacul la fel cum o face o singura masa si la fel de important este sa slabeasca,pentru ca 7 kg in plus sunt cam mult pentru varsta lui,mai ales ca(ma repet) este in crestere si conteaza foarte mult greutatea.o greutate prea mare poate cauza probleme cu articulatiile.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
valentin_dinu
Sr. Member

Rago

« Reply #19 on: March 28, 2010, 07:20:18 PM »

Ariana,apreciez foarte mult sfaturile tale deoarece mi se par obiective si profesionale.Referitor la schema care ai recomandat-o,da-mi si mie o lamurire? AD3E se face intavenos sau intramulcular si cat se administreaza per kg ,deoarece as vrea sa o aplic si eu.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #20 on: March 28, 2010, 07:41:54 PM »

intramuscular sau subcutanat dar trebuie facuta si tinut cainele 20 minute sub supravegherea unui medic ca nu cumva sa fie sensibil la una din vitamine...caz in care se poate interveni prompt.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
valentin_dinu
Sr. Member

Rago

« Reply #21 on: March 28, 2010, 07:47:21 PM »

Multumesc mult Ariana.
valentin_dinu
Sr. Member

Rago

« Reply #22 on: March 28, 2010, 07:59:14 PM »

Mai apar probleme ? Spune-mi te rog si care este doza per kg ?
misiulf
Newbie
*

« Reply #23 on: April 09, 2011, 03:23:40 PM »

avem si noi aceeasi problema!
2 veterinari, pareri diferite, dar ulf e tot rau

are labutele si el desfacute de cand l-am luat. necunoscatori nu l-am observat decat veterinarul. plus capul lui e nu stiu cum...oricum e un scump Kiss

avem acum aproape 4 luni si luam 10 zile pe luna k9 calciu si cel pentru ariculatii. azi ne-am intors de la veterinar cu AD3E care se administreaza in apa de baut. i-am pus in prima apa 5 ml. rog cunoscatorii sa ne sfatuiasca sa-l facem bine. punem si o poza.

* 30032011361.jpg (155.83 KB, 450x600 - viewed 107 times.)
hora
Full Member

« Reply #24 on: August 05, 2012, 11:31:40 PM »

Cum se poate preveni chisita moale? Un catel cu geutatea normala si hranit cu RC junior poate sa dezvolte aceasta problema? Multumesc
freddy25
Hero Member

« Reply #25 on: August 07, 2012, 02:31:26 PM »

Sunt niste suplimente pentru articulatii, din cate imi aduc aminte e vorba de Aplazyl dar mai sunt si altele. Daca intarzii prea mult instituirea tratamentului, nu va mai avea efect.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof