alina_dydy
Newbie
|
 |
« on: January 12, 2009, 04:06:11 PM » |
|
Am o problema cu o catelusa in varsta de 3 ani,nu mananca,desi ea de obicei are o f mare pofta de mancare,respira greu,bea foarte multa apa,a vomitat de 2 ori,dupa care s-a oprit,iar nasucul e rece,deci nu stiu de la ce ar putea fi.Sfaturi?
Sfat nr 1: titlurile la topicuri nu trebuie sa fie de genul "urgent", "am o problema" etc. acum l-am editat eu cat am facut curat dupa tine. Sfat nr 2: cand vrei sa raspunzi la un topic deja creat, nu trebuie sa creezi un topic nou. e suficient sa dai clic pe Reply la cel deja creat. Kintasha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #1 on: January 12, 2009, 04:10:21 PM » |
|
eu zic s-a duci la un cabinet bun veterinar! timpul poate fii important iar tu il pierzi asteptand sfaturi!
|
|
|
|
|
|
“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #2 on: January 12, 2009, 04:40:20 PM » |
|
eu zic s-a duci la un cabinet bun veterinar! timpul poate fii important iar tu il pierzi asteptand sfaturi!
corect! respira greu, vomita, bea multa apa - nu suna prea bine - nu e o indispozitie usoara pentru care sa-ti poti permite doar sa ceri sfaturi pe forum - daca esti din bucuresti iti pot trimite pe pm cateva numere de la cabinete veterinare
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #3 on: January 12, 2009, 04:43:29 PM » |
|
mi se pare foarte aiurea...totusi in loc sa postati astfel de intrebari si sa asteptati raspunsuri...nu mai bine mergeti la un medic veterinar  pentru ca nici pe forum nu are lumea ce sa faca in afara de a isi da cu parerea.cand sunt probleme,mers urgent la medic,nu asteptate pareri!poate nu primiti nici un sfat,nimic si voi pierdeti din timpul animalului!se poate sa aiba o problema care necesita tratament urgent,nu simple pareri  imi pare rau daca suna urat ce am spus,insa e vb de caine,nimic mai mult.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #4 on: January 12, 2009, 04:55:29 PM » |
|
De obicei daca au loc schimbari de orice fel te duci cu el la veterinar.Stiu ca sunt niste bani..si pentru o consultatie banala,insa decat sa te joci cu viata lui chiar.. Cainele sta in apartament sau afara?Poate a racit?A fost foarte frig perioada asta..
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #5 on: January 12, 2009, 05:01:07 PM » |
|
Stiu ca sunt niste bani..si pentru o consultatie banala
unde o duc eu pe Tara costa 20 de lei consultatia,nu e gaura in pamant.si de multe ori,dintr-o "consultatie banala" se pot afla destule.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #6 on: January 12, 2009, 05:09:12 PM » |
|
nu mai e on line! sper ca am speriat-o si a plecat la doctor! 
|
|
|
|
|
|
“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #7 on: January 12, 2009, 05:12:25 PM » |
|
nu mai e on line! sper ca am speriat-o si a plecat la doctor!  eu nu cred ca intentionam sa o speriu  ci doar sa o fac sa isi dea seama ca e mai bine sa mearga cu cainele la medic,imediat ce apar anumite modificari,decat sa posteze pe un forum si sa astepte raspunsuri... pt ca pana la urma e vb de caine.poate nu are nimic,poate are  am mai vazut pe forum cateva cazuri de genul asta. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #8 on: January 12, 2009, 05:19:09 PM » |
|
de acord cu tine! eu sunt exagerat de prevazatoare de cand am avut ghinionul cu catelul care a murit in vara! Acum,, depinde si peste ce doctori o sa dea! Cum o vrea Dumnezeu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alina_dydy
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: January 12, 2009, 09:03:33 PM » |
|
Catelusa e bine,am fost la Biovet si au spus ca e racita,ea sta in curte,si nu ii place sa doarma in cotet, de obicei ii place sa doarma in fata usii sau in dreptul geamului,acolo unde aude zgomote.Acum o tin in casa, si-a mai revenit,are pofta de mancare,i-a trecut setea,e mult mai vioaie,insa am observat ca i s-a uscat nasul. Multumesc oricum,si sa stiti ca nu m-ati speriat.Mai am inca o catelusa ciobanesc german,mama acesteia,pe care de curand am operat-o de torsiune gastrica,la clinica Innovet,si pot sa spun ca cei de acolo sunt niste doctori foarte buni,cand am ajuns cu ea era in stare foarte grava,dar au reusit sa faca o treaba f buna,iar acum se simte excelent.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #10 on: January 12, 2009, 10:08:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|