Suschy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« on: January 09, 2006, 10:08:37 AM » |
|
Am tot vazut cg cu blana mare de la 2 luni...a mea are blana lucioasa si scurta..cap maroniu cu negru...labutze maronii...pieptul maroniu cu negru...in carnet scrie standard dar nu amnr.de tatuaj...e cumparata dintr-un petshop....puteti sa-mi spuneti cum imi dau seama daca e cg de rasa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #1 on: January 09, 2006, 10:10:50 AM » |
|
Cumparata din petshop  Daca nu are pedigree (si banuiesc ca nu are), nu este rasa pura ...
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #2 on: January 09, 2006, 10:25:38 AM » |
|
poate fi si cg pur din pet-shop, doar ca nu unul de calitate; stiu pet-shop-uri care colaboreaza cu crescatori - acestia din urma vand la preturi mici catre pet-shop-uri ultimii pui ramasi in cuiburi, cei fara pretentii de show;
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #3 on: January 09, 2006, 10:30:07 AM » |
|
aaaa.... am uitat! fireste, puii comercializati asa nu au pedigree; stiu ca, de multe ori, procedura e urmatoarea: pt. un pui, fara pedigree, platesti, sa zicem, 200 euro (da, nici macar nu sunt ieftini), daca vrei si actul, AL ACELUIASI CAINE (!!!), mai platesti 100 de euro; acum... daca e chiar actul lui sau nu... nu va pot spune, dar inclin sa cred ca da :-[
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #4 on: January 09, 2006, 10:33:09 AM » |
|
Aha, si uite asa dai 300 eur ... cand cu aceiasi bani (sau mai putin) poti lua un cg direct de la crescator .... frumos, n-am ce zice ...
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
Suschy
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #5 on: March 08, 2006, 11:40:01 PM » |
|
Multzam pentru pareri...am aflat ca are pedigree...si are si nr de tatuaj....e pura chiar daca am luat-o de la petshop....si la 6 luni cat are acum a crescut destul de mult cred eu(56 cm )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|