Forum ciobanesc german
November 11, 2016, 05:17:04 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Alma a plecat dintre noi  (Read 10678 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #15 on: January 23, 2009, 05:27:09 PM »

Condoleanta K3na!  Cry

RIP Alma!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
robert
Hero Member

"VOM TEAM DANIRO"

« Reply #16 on: January 23, 2009, 06:05:10 PM »

RIP ..........
realplayer
Full Member

« Reply #17 on: January 23, 2009, 06:09:01 PM »

condoleanta k3na . sper sa treci cat mai repede peste aceste clipe grele Cry Cry

DOAMNE AJUTA-MA SA FIU ATAT DE PERFECT PRECUM CREDE CAINELE MEU CA SUNT
a_yonny
Hero Member

« Reply #18 on: January 23, 2009, 06:53:01 PM »

Condoleante  Cry Cry Cry
kike
Hero Member

Diana v Haus Mofli & Argus di Ca San Marco

« Reply #19 on: January 23, 2009, 07:55:54 PM »

Condoleante   

R.I.P Oscar...nu te vom uita niciodata
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #20 on: January 23, 2009, 08:21:51 PM »

imi pare rau pentru alma K3na, Cry Cry Cry.adu-ti aminte de tote prostioarele ce le-a facut pe parcursul vietii ei si un mic zimbet o sa-ti rasara de dupa lacrimi.am fost si eu acolo exact acum 6 luni
kwy
Full Member

« Reply #21 on: January 23, 2009, 09:06:55 PM »

sincere condoleante,mi se schimba starea sufleteasca cind aud de asemenea evenimente.
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #22 on: January 23, 2009, 10:48:11 PM »

Condoleante! stiu cum este.. am pierdut si eu un catel in chinuri grele pe 4 iul 2008! am fost distrusi cu totii!.. dar singura care ne-a alinat suferinta a fost catelusa cg pe care am luat-o imediat a doua zii!
Acum ne gandim cu drag la ce a fost! nicicun catel nu vrea sa-si vada stapanul trist si indurerat!

RIP Alma.

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
Elena56
Newbie
*

Bill

« Reply #23 on: January 23, 2009, 11:39:15 PM »

Imi Pare rau !
ildi_marian
Full Member

« Reply #24 on: January 23, 2009, 11:46:26 PM »

Ne pare rau pentru pierderea ta.Condoleante.RPI Alma .
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #25 on: January 23, 2009, 11:57:48 PM »

Va multumesc pentru caldura. Oamenii care n/au caini nu prea inteleg de ce atata suparare. Ieri seara, compania unde lucrez a dat o mare petrecere pentru sarbatorirea finalizarii unui proiect ce s/a derulat in ultimii 4 ani. Am fost invitata, dar nici prin gand nu mi/a trecut sa merg. Azi au venit la serviciu si m/au asaltat cu intrebarile si tachinarile caracteristice absentei de la un eveniment asa de asteptat si fun. Dar ei nu inteleg...
De dimineata cand am plecat, mi/a luat o ora sa ma pregatesc, imi venea mereu sa chem cainele sa mergem jos. De obicei era suficient sa misc zgarda ei si aparea, acum o zdranganesc si nu vine nimeni. Nu/i aud pasii pe parchet, nu da nimeni din coada. Rucar doarme la ora aia si daca/l deranjez se uita chioras la mine.
Nu pot sa ma gandesc la prostiile pe care le/a facut, a fost un caine mai intelept ca mine. Tin minte ca intr/o iarna eram pe camp si vroiam sa merg intr/o directie si trageam de ea, i/am pus lesa ca sa mergem unde vroiam. Ea s/a oprit si tragea mereu inapoi, eu am tras de ea si am mai facut un pas pe zapada, suficient cat sa alunec intr/o "depresiune". Am iesit de acolo si am inteles. Cred ca niciodata cand am ascultat/o, n/a gresit.
Daca unui om ii era frica de ea, Alma nu sarea sa/l muste, ci in anumite cazuri ii castiga efectiv increderea. Multe persoane care  mureau de frica cand au vazut/o prima data, mi/au solicitat pui. I/a explodat  o petarda sub bot, dar nici dupa aceea nu a avut vreo frica de zgomote puternice sau lumini. Cand am adus acasa pui de pisica ii spala. Cand mergea afara si vedea o pisica se dadea dupa ea, dar nicodata nu le/a facut nimic. Era un sef de haita excelent. Rucar are de mai mult de doua ori greutatea pe care o avea ea, dar cand facea vreo prostie imediat il punea la punct. Nu/i dadea voie sa manance inaintea ei. De/a lungul timpului a interactionat si cu maidanezi, se juca cu ei, iar cand cate vreunul intrecea masura, fara acte de agresivitate violente ii facea sa se puna cu burta in sus in fata ei. Si acum ma fascineaza imbinarea de sensibilitate si hotarare pe care a avut/o. Cred ca as putea desira povestea ei multe nopti la rand. Bunica mea a fost bolnava de Alzheimer si vroia mereu sa fuga din casa si pe strada. Daca ma opream pe undeva cand o plimbam, ii dadeam lesa Almei si cainele facea in asa fel incat buni nu pleca aiurea. Zilele astea m/a sunat prietena care venea cu copiii la mine la caini. I/am explicat de ce eram suparata. A spus ca nici nu indrazneste sa le spuna copiilor, pentru ca s/ar intrista prea tare.
Azi m/am uitat de la serviciu la vanzare pui pe forum, imi era dor de urechile ei, dar nu pot. Nimeni nu cred ca ii va putea locul vreodata. Locul ei a ramas vacanat, dar nici Rucar care ravnea de mult locul ala nu se aseaza acolo.

cuget, deci exist!
Thara
Global Moderator

« Reply #26 on: January 24, 2009, 12:07:14 AM »

suntem alaturi de tine...e groaznic pur si simplu.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #27 on: January 24, 2009, 07:41:50 AM »

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #28 on: January 24, 2009, 10:58:20 AM »

Imi pare foarte rau. Aceste pierderi sunt cred 200% mai dureroase pentru femei. Stiu ca o sa suferi multa vreme insa iti spun din experienta ca o sa fie mai usor daca iti iei cat mai repede un alt catel.
R.I.P, Alma  Cry Cry Cry

Leader of a screwed-up pack
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #29 on: January 24, 2009, 08:12:04 PM »

Eram o echipa. Nu trebuia sa vorbesc ca sa ma inteleaga. Imi oferea linistea siguranta, iubirea de care aveam nevoie si merita toata increderea. Am incercat sa/mi pastrez cat de cat obiceiurile. Am asezat blidele ei la locul lor, dar azi am fost nevoita sa le iau de acolo. Aseara Rucar nu vroia sa manace, l/a chemat pe fratele meu sa/i arate ca in blidele ei nu a pus nimic. Pana la urma i/a comandat "Mananca!" si a halit. Incredibil cat de mult pot solidariza animalele intre ele. In seara cand ne/a parasit Alma, Rucar s/a dus pe balcon si a dormit cu capul sub covor (el e mai tamp), azi o cauta prin casa.

cuget, deci exist!
Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: