|
|
athos7
Newbie
|
 |
« Reply #31 on: January 25, 2009, 01:38:18 AM » |
|
Sincere condoleante...  Stiu ca in aceste momente cuvintele sunt de prisos, este prea dureros atunci cand pierzi pe cineva drag si parca nu-ti vine sa crezi ca e adevarat... Probabil ca Alma se mandreste cu ce stapana a avut si o va avea in continuare(nu cu trupul, ci cu sufletul), pt. ca sunt sigur ca Alma va fi mereu in sufletul tau cum si tu vei fi in sufletul ei R.I.P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #32 on: January 25, 2009, 02:34:31 AM » |
|
Am ramas socata cand mi-au cazut ochii pe numele Alma la "In memoriam". Inca nu-mi vine sa cred ca Alma nu mai e, in cateva zile de cand n-am mai intrat pe forum.
Sincere condoleante, Alma va trai mereu in memoria ta, a celor care au cunoscut-o real si a noastra, a celor care am cunoscut-o prin intermediul forumului. Desi astfel de evenimente nu pot fi evitate, e prea dureros cand trecem prin ele.
RIP Alma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nucuta
|
 |
« Reply #33 on: January 28, 2009, 06:53:11 AM » |
|
sincere condoleante - stiu exact prin ce treci... si eu mi-am pierdut in aprilie catelusa de 10 ani, cea mai minunata fiinta care mi-a fost alaturi si la tristete si la veselie.. nici nu i-am facut subiect pe forum, inca mai plang cand ma gandesc la ea - si inca o strig uneori, uitand ca nu mai este... totusi, te rog sa asculti sfaturile si sa-ti iei alt catel, ai sa vezi ca macar iti va umple golul sinistru ramas in suflet...eu ajungeam acasa si ma podideau lacrimile cand intalneam pustietatea... si am luat-o pe Nuca, un ghemulet de blana jucaus si zapacit, care mi-a readus zambetul pe buze... 
|
|
|
|
|
|
There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face
|
|
|
|
hano
|
 |
« Reply #34 on: February 10, 2009, 10:56:50 PM » |
|
Doamne, cat ma intristeaza astfel de vesti...stiu prin ce treci, si mie mi-a murit Shara, primul meu CG. RIP Alma. Sincere condoleante, dar alma va fi mereu cu tine, in visele tale, in gandurile tale in inima ta si te va veghea si pazi mereu de acolo de sus din raiul animalutelor. Chiar daca multi dintre noi nu au cunoscut-o simtim la fel si suntem langa tine. RIP 
|
|
|
|
|
|
Din bucata mea de paine am hranit un om si-un caine Cainele ma recunoaste, omul nu ma mai cunoaste...
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #35 on: February 10, 2009, 11:53:48 PM » |
|
Sincere condoleante k3na. Am ramas inmarmurita cand am vazut numele Alma in memorium. Imi pare sincer rau si pot sa spun ca te inteleg foarte bine. Pupici si capul sus :*
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #37 on: February 13, 2009, 12:25:19 AM » |
|
Multumesc. Zilele acelea am vrut sa vorbesc cu tine (Daniela) pe mess, dar nu eram in stare sa comunic. Si tu erai atunci suparata cu Benny, chiar imi ziceam: "ce coincidenta!". Si cand ma gandesc ca nu mi/am facut timp sa ne vedem la o joaca cu ei cat inca aveam posibilitatea. Inca nu m/am obisnuit cu ideea, folosesc pluralul cand e vorba de animalele din casa ("dam de mancare la caini", "unde/s cateii si ce fac?"). E foate greu cu Rucar acum , e afectat din multe puncte de vedere. Dupa ce Alma n/a mai fost el plangea in somn, daca cumva mai sunt lucruri care miros a ea, nu/i mai trebuie nimic, se aseaza intr/un loc si sta fara nici un fel de voie. Trebuie sa ne jucam cu el, ca altfel nu se sinchiseste. Desi el era cainele alarma din casa (auzea ceva si latra de fiecare data, iar Alma venea in control si doar daca era amenintator facea galagie), acum nu mai latra decat sporadic. S/a intamplat sa intre "infractorul" in casa si sa/l trezeasca si el atunci sa faca un ham prapadit. Am vrut sa nu mai vorbesc cu nimeni despre ea, sa nu imi zica nimeni nimic, sa nu ma intrebe de ea, sa nu vad alti caini...pana zilele trecute cand am stat langa zona de caini din parc uitandu/ma cum se joaca. Imi lipseste enorm si nu cred ca va mai fi vreodata un caine ca si ea. Am tot incercat sa/mi dau seama de cauze, de ce as fi putut sa observ ma inainte, sa fac, nu pot sa/mi dau seama cum a ajuns in situatia asta.  ALMA  forever the best! M/am uitat si la alti puiuti, dar e mult prea devreme pentru asta.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
andrei_toma
Newbie
Pretty cu prada
|
 |
« Reply #38 on: February 17, 2009, 12:21:57 PM » |
|
 Sincere condoleante!Stiu ce simti,au trecut 4 luni de cand mi l-a impuscat pe Cookie si tot imi vine sa plang atunci cand il caut cu privirea prin curte si nu apare... 
|
|
|
|
|
|
Oameni "buni" sau caini "rai"?Prefer cainii...
|
|
|
monika
Newbie
|
 |
« Reply #39 on: February 26, 2009, 04:45:06 PM » |
|
rip alma!! cuvintele sint de prisos in astfel de momente!! suferinta se va diminua in timp,dar nu va disparea niciodata! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #40 on: February 27, 2009, 02:54:29 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #41 on: April 18, 2009, 07:40:14 AM » |
|
am inceput sa plang:(
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #42 on: April 18, 2009, 07:58:13 AM » |
|
RIP ALMA !
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
|
Ringo
|
 |
« Reply #43 on: May 07, 2009, 06:03:50 PM » |
|
Nimeni nu o va inlocui pe Alma. Locul ei este unic in inima ta. Orice alt caine va intra in inima ta, nu va putea lua locul Almei. Am convingerea ca si cainii merg in Rai si parca gandul acesta imi usureaza suferinta. Eu am trei astfel de suferinte la distante mici. Lord, Donna si Ringo. Si fiecare are un loc in sufletul meu. Pentru toti am suferit ca dupa un prieten drag. Ca, ce altceva ne sunt imblanitii nostru dragi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #44 on: May 07, 2009, 10:06:07 PM » |
|
Mons. Vladimir Ghika spunea ca in Rai vom duce amintirea animalelor pe care le/am iubit. Nu am ce sa/mi reprosez mie sau ei sau oricui altcuiva pentru ce s/a intamplat. Stiu doar ca o voi iubi mereu si ca echipa pe care am facut/o impreuna dainuieste dincolo de inconveninetele vietii sau mortii. Inca ii simt lipsa f acut.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|