Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 06:45:19 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Adopt CG  (Read 1272 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Elena56
Newbie
*

Bill

« on: January 23, 2009, 11:48:36 PM »

...adopt cg...pui maxin 9 luni...(sa nu fie foarte atasat de stapan).

Noi am avut un cg, care, din pacate a murit in septembrie anul trecut. Avea 15 ani si-l aveam de cand era pui (6 luni)...O mare pierdere ! Era mai mult decat un membru al familiei noastre... Cry

Acum, cred ca suntem pregatiti sufleteste, sa adoptam un catel si dupa ce am avut CG, nu mai pot avea altceva...

Imi pare rau ca nu stiu cum sa pun poze, v-as fi aratat si voua ce frumos era.... Smiley

Ne-am bucura nespus sa avem din nou un suflet langa noi.

Multumesc
« Last Edit: January 23, 2009, 11:56:03 PM by Elena56 » Logged
Shelu
Newbie
*

« Reply #1 on: October 05, 2009, 11:50:50 AM »

Cry imi pare rau pt tine... si eu am avut vreo 3 .. cu ei am crescut.. unu cu pedigree .. il chema ceva de genu Puck De Regata... nu ii mai gasesc carnetul pentru ca pe la varsta de 4 ani a murit de batranete.. acum 13 ani de zile... si dupa aceea am mai avut 2.. fara pedigree Sad dar erau :X

as dori si eu sa adopt / cumpar ( Smiley in limita bugetului Tongue ) un CG

Thara
Hero Member

« Reply #2 on: October 05, 2009, 11:55:03 AM »

Cry imi pare rau pt tine... si eu am avut vreo 3 .. cu ei am crescut.. unu cu pedigree .. il chema ceva de genu Puck De Regata... nu ii mai gasesc carnetul pentru ca pe la varsta de 4 ani a murit de batranete.. acum 13 ani de zile... si dupa aceea am mai avut 2.. fara pedigree Sad dar erau :X

as dori si eu sa adopt / cumpar ( Smiley in limita bugetului Tongue ) un CG
cum Dumnezeu sa moara de batranete la 4 ani? 

daca ai avut caini cu pedigree,inseamna ca ai avut si bani sa-i cumperi si sa-i intretii.
atunci mai poti cumpara unul,probabil ca nimeni nu-ti va da pe gratis.  Wink
dsh
Administrator

« Reply #3 on: October 05, 2009, 11:58:38 AM »

probabil 4 ani ai lui... de unde deducem ca este inca minor - ma rog, nu doar de acolo deducem... si sper ca deducem bine, pentru ca daca nu stie ca la 4 ani cainii nu mor de batranete... mai are mult de invatat pana sa le poata fi stapan; inca ceva - de ce cei fara pedigree erau :x ?

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Thara
Hero Member

« Reply #4 on: October 05, 2009, 12:01:04 PM »

ah da,acum mi-a picat fisa! 

probabil se refera la faptul ca cei fara pedigree erau foarte frumosi, :X in limbajul de messenger apare ca si un smiley cu inimioare...
dsh
Administrator

« Reply #5 on: October 05, 2009, 12:09:59 PM »

se poate... atunci de ce
fara pedigree Sad
?

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Thara
Hero Member

« Reply #6 on: October 05, 2009, 12:22:59 PM »

asa apare pe messenger semnul :X ...
dar avand in vedere ca se exprima prin semne,ai dedus bine dsh,este minor.nu pot sa comentez acest fapt,pentru ca si eu eram minora cand am intrat pe forum.  Roll Eyes
@ Shelu - poate ar fi mai bine sa te hotarasti,esti ori suparat ca respectivii caini nu aveau pedigree,ori erau frumosi si i-ai iubit si apreciat corespunzator.

daca ai avut caine cu acte poti sa-ti mai cumperi,daca poti sa-ti asumi responsabilitatea.probabil tu erai mic,daca este adevarat ca ai avut caine cu pedigree acum atatia ani si s-au ocupat parintii tai de el.daca crezi ca ar mai vrea un caine,bravo!
tie,personal,la 16 ani,probabil nimeni nu-ti va da un caine,mai ales din cate stiu,legal,pana la 18 ani nu ai cum sa detii un caine - in acte ma refer.
si chiar si asa,prin donatie,caine cu acte = sanse minime.
daca nu ai bani sa-ti permiti sa dai intre 200-300 de euro pe un caine,probabil nu vei putea sa-l intretii corespunzator.presupun ca stii cat de mult costa intretinerea unui caine...daca ai avut pana acum 3 caini,nu mai e cazul sa-ti spunem noi...  Wink

si parca nu esti asa sigur cati caini ai avut....vreo 3 sau 3?sau poate sa fi fost 2?  LOL
« Last Edit: October 05, 2009, 12:25:51 PM by Thara » Logged
Shelu
Newbie
*

« Reply #7 on: October 05, 2009, 02:03:53 PM »

pai..

1. il avea tata inainte sa ma nasc.. si cand am facut 4 ani el a murit
2. si aveam 3 .. am gresit eu cand am scris "vreo 3"
3. erau frumosi, unul dintre eu foarte bine dresat.. celalalt.. era mai jucaus pentru ca am "crescut amandoi" si.. "l-am prostit"  pentru ca eram mic.. ma tot jucam cu el.. jocuri gen ... "ruibi" .. ma rog.. i iaruncam un ciocan dala .. de porumb.. si il alergam in toata curtea ca sa i-l iau.. si dupa aceea.. el ma alerga .. si mi-l lua cu tot cu mana Smiley) ce sa-i facem.. eram si eu mic Tongue

si nu vreau neeaparat cu pedigree .. vreau un "prieten" ..

#: scuze pentru ca am postat gresit sau nu am fost explicit in ceea ce vroiam sa spun
« Last Edit: October 05, 2009, 02:08:04 PM by Shelu » Logged

Th3RvN012
Newbie
*

« Reply #8 on: February 15, 2010, 09:42:15 AM »

anutul mai e disponibil?
robingo2004
Full Member

« Reply #9 on: February 15, 2010, 09:56:19 PM »

mie mi s`a parut ca iti pare rau ca nu erau si ceilalti doi cu pedigree...ceea ce poate ca e mai bine ca erau miste comori in mana unui risipitor...eu am caine fara pedigree si e la fel de pretios precum ochii mei....
iubescg
Jr. Member
**

« Reply #10 on: June 14, 2010, 12:02:57 AM »

pentru cei interesati de o adoptie ,puteti  vedea aici o femela frumoasahttp://www.adoptiicaini.ro/ciobanesc-german-femela/
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: