Forum ciobanesc german
May 13, 2009, 11:46:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: gasit femela adulta ciobanesc german in Tg. Mures  (Read 695 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
brazil
Jr. Member
**

ea este Brazil

« on: January 25, 2009, 10:03:03 PM »

Azi s-a gasit o femela adulta de vreo 4-6 ani, poate mai mult in str. Rovinari, Tg. Mures, pe cand ne cautam noi cateaua disparuta! atasez poze. Se pare ca raspunde la comenzi in limba maghiara. pentru. informatii sunati la 0741201964

* S6305401.jpg (103.44 KB, 800x600 - viewed 89 times.)

* S6305405.jpg (102.75 KB, 800x600 - viewed 69 times.)

* S6305406.jpg (90.81 KB, 800x600 - viewed 71 times.)

* S6305407.jpg (64.98 KB, 530x419 - viewed 77 times.)
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #1 on: January 25, 2009, 10:04:52 PM »

in prima poza,asa arata parca gestanta.

brazil
Jr. Member
**

ea este Brazil

« Reply #2 on: January 26, 2009, 10:00:05 AM »

am sa o duc azi la medic poate o cunoaste si daca nu macar sa vad cam ce varsta are si daca e gestanta... asa m-am gandit si eu, dar nu e prea repede?
in prima poza,asa arata parca gestanta.
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #3 on: January 26, 2009, 10:03:32 AM »

Prea repede fata de ce?

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
brazil
Jr. Member
**

ea este Brazil

« Reply #4 on: January 26, 2009, 11:54:00 AM »

Prea repede fata de ce?
nu stiu, dupa cate stiu eu acum e perioada de imperechere numai, dar nu ma prea pricep, decat la cainele meu
oricum a trbuit sa o duc la adapost ca m-au sunat vecinii ca a rupt gardul si a iesit
Poate e abandonata saracuta!
brazil
Jr. Member
**

ea este Brazil

« Reply #5 on: January 26, 2009, 12:28:26 PM »

Tare as vrea sa-si gasesca stapanul catelusa daca nu va rog daca e cineva dispus sa o adopte!E o catea minunata, grasuta, am fost la medic si a zis ca are peste 6 ani si nu e gestanta , e foarte blanda, mananca hrana uscata, din pacate noi nu putem sa o tinem , noi stam in chirie intr-o casa deocamdata si ... nu sunt de acord proprietarii si nici vecinii sa o tinem pentru ca a rupt gardul, nu e invatata singura si nu avem nici padoc, numai tarc si cusca. Va rog daca e cineva dispus sa o adopte este pacat , deocamdata are tarcul ei la adapost dar sapt. asta se vor strange iar caini si nu cred ca ar supravietuii intre maidanezi!
Prea repede fata de ce?
brazil
Jr. Member
**

ea este Brazil

« Reply #6 on: January 27, 2009, 02:04:14 PM »

Astazi sunt cu adevarat fericita! Ieri mi-am gasit catelusa mea si azi i-am gasit un camin pentru. cea care am dus-o la adapost! O familie care isi permite sa tina un caine si curte mare!
Prea repede fata de ce?
Thara
Hero Member

« Reply #7 on: January 27, 2009, 02:11:44 PM »

Astazi sunt cu adevarat fericita! Ieri mi-am gasit catelusa mea si azi i-am gasit un camin pentru. cea care am dus-o la adapost! O familie care isi permite sa tina un caine si curte mare!
    Jump1  Jump1  Jump1
foarte frumos!ma bucur!
ma gandesc ca nu este chiar familia ei adevarata,ci alta,dar este foarte bine! Smiley
« Last Edit: January 27, 2009, 02:13:17 PM by Thara » Logged

The devil wears Prada
brazil
Jr. Member
**

ea este Brazil

« Reply #8 on: January 28, 2009, 11:41:40 AM »

oooooooooffffffff, nu mai vreau oamenii sa o adopte, pentru ca trebuie sa plece in Germania, deci inca este valabila oferta de adoptie! si URGENTA! pentru ca eu nu stiu ce se intampla cu cainii de la adapost de la un timp, dar din zvonuri am aflat ca dupa un timp o sa primeasca injectia letala! E asa pacat, pentru. ca e atat de blanda, si pentru familie cu copii este ideala, si pentru batrani. Va rog daca stiti pe cineva!
    Jump1  Jump1  Jump1
foarte frumos!ma bucur!
ma gandesc ca nu este chiar familia ei adevarata,ci alta,dar este foarte bine! Smiley

Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #9 on: January 28, 2009, 11:53:52 AM »

Ce de neseriosi!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Thara
Hero Member

« Reply #10 on: January 28, 2009, 11:55:53 AM »

oooooooooffffffff, nu mai vreau oamenii sa o adopte, pentru ca trebuie sa plece in Germania, deci inca este valabila oferta de adoptie! si URGENTA! pentru ca eu nu stiu ce se intampla cu cainii de la adapost de la un timp, dar din zvonuri am aflat ca dupa un timp o sa primeasca injectia letala! E asa pacat, pentru. ca e atat de blanda, si pentru familie cu copii este ideala, si pentru batrani. Va rog daca stiti pe cineva!
vai ce oameni!!!  Angry 
imi pare rau...  Sad

The devil wears Prada
liviu bardar
Hero Member

« Reply #11 on: January 28, 2009, 12:52:04 PM »

Vedeti daca are tatuaj in ureche, daca da...e o pista.
Se poate afla de la COR crescatorul, ni-l spuneti si noua, poate il cunoastem, contactam .
El ar putea recunoaste femela si ar gasi proprietarul...
brazil
Jr. Member
**

ea este Brazil

« Reply #12 on: January 28, 2009, 01:35:25 PM »

Am verificat imediat daca are tatuaj, din pacate nu are! Eu ma gandesc ca proprietarii sunt in varsta, nu au acces la internet, nici afise nu sunt prin oras, am dat si la 2 posturi locale de radio si ... nici un raspuns. Trebuie sa o vizitez pe la adapost sa vad daca nu gasesc ei proprietarul. Eu m-am dus prima data la adapost dupa ce mi-a disparut catelusa, poate si ei gandesc la fel. Sa vedem ce se va intampla
Vedeti daca are tatuaj in ureche, daca da...e o pista.
Se poate afla de la COR crescatorul, ni-l spuneti si noua, poate il cunoastem, contactam .
El ar putea recunoaste femela si ar gasi proprietarul...
relib
Newbie
*

O frumusete care sper sa se intoarca acasa.....

« Reply #13 on: February 10, 2009, 03:15:02 AM »

Hello,
Am avut si eu un ciobanesc german, femela, dar din pacate a disparut, sunt din bucuresti  sect. 5 si ma gandesc ca poate vorbind cu lumea din toata tara poate intr-o zi o sa ma bucur din nou cand ies din casa stiind ca afara ma stepata cineva ( Gia)
Eu cred ca a furat-o cineva deoarece ea tot sarea gardul dar de fircare data se intorcea....
o sa incerc sa postez si o poza cu ea si poate , cine stie cineva imi spune daca a vazut-o intamplator. In martie face 2 ani si as vrea s aii sarbatorim din nou impreuna......
Sau daca nu o s alas un link aici cu poz mai multe de ale ei.

http://aliceintaraminunilor.sunphoto.ro

Eu multumesc anticipat tuturor celor care au intentii bune

Numai bine.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora