Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #15 on: February 08, 2009, 08:28:51 PM » |
|
Momentan e foarte important sa-l vada un medic....nu 55 kg la 64. cm inaltime la greaban (este supraponderal, nu i-ar strica o dieta mai ales daca e trecut de 5-6 anisori), infectia poate inainta spre urechea interna/timpan iar de acolo pana la simptome nervoase nu mai e mult....
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
realplayer
Full Member

|
 |
« Reply #16 on: February 08, 2009, 08:54:01 PM » |
|
Thara poate a fost prea dura, dar are dreptate,
nu a fost dura .. deloc
|
|
|
|
|
|
DOAMNE AJUTA-MA SA FIU ATAT DE PERFECT PRECUM CREDE CAINELE MEU CA SUNT
|
|
|
|
realplayer
Full Member

|
 |
« Reply #17 on: February 08, 2009, 08:58:58 PM » |
|
, Sa ai un caine mare si gras nu inseamna ca e sanatos si puternic , si bine ingrijit. ai dreptate, ... de cate ori ma certam cu toate cunostintele mele care ziceau ca NINA este slaba ( normal toti acestia aveau caini grasi), se laudau ca ai lor sunt frumosi si ''bine facuti''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #18 on: February 08, 2009, 08:59:40 PM » |
|
nu a fost dura .. deloc
 poate putin am fost,insa la situatia asta... 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
realplayer
Full Member

|
 |
« Reply #19 on: February 08, 2009, 09:00:26 PM » |
|
''solutia otic '' este buna pentru curatarea si ingijirea urechilor in interior?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #20 on: February 08, 2009, 11:01:37 PM » |
|
noi folosim "Otto Cleans" si a facut treaba.. am dat 6 lei pe ea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"
|
 |
« Reply #21 on: February 09, 2009, 11:42:12 AM » |
|
m-am gandit ca daca a venit iarna i-ar prinde mai bine sa fie mai gras.... in orasul meu nu exista otto cleans...stiti vreun site dupa care pot comanda??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #22 on: February 09, 2009, 11:53:54 AM » |
|
in cazul tau apelezi la doctor ..Acum !!!.. ai fost cu el la doctor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

|
 |
« Reply #23 on: February 09, 2009, 12:05:51 PM » |
|
ma duc azi.insa v-am spus nu am cu ce sa-l aduc... un tehnician veterinar ar putea face acest lucru daca il chem acasa??...vetul meu nu poate sa vina deoarece nu este din oras si face naveta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #24 on: February 09, 2009, 12:16:25 PM » |
|
ai mai, nu ai gasit nici un alt vet in afara de acela? Eu la toti veterinarii pe care i am vazut sau mi au lasta cartile de vizita aveau si numar pentru urgente.. din ce oras esti sau ce zona? Poate locuieste si vre un alt forumist prin zona care sa iti poata recomanda si alternative , daca tu nu ai gasit..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

|
 |
« Reply #25 on: February 09, 2009, 08:57:57 PM » |
|
in orasul in care stau eu e un singr cabinet veterinar si un singur doctor.acest doctor face naveta .vine la cabinet la ora 4 si pleaca la 6.i-am zis sa vina insa nu poate
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #26 on: February 09, 2009, 09:43:25 PM » |
|
de ce nu-l poti duce pe jos, in lesa.....frumos ..intr-o plimbarica!? Pana la urma vorba lunga...saracia omului...si catelul tau tot bolnav ramane!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #27 on: February 09, 2009, 09:44:08 PM » |
|
ma duc azi.insa v-am spus nu am cu ce sa-l aduc... un tehnician veterinar ar putea face acest lucru daca il chem acasa??...vetul meu nu poate sa vina deoarece nu este din oras si face naveta
atunci ia un taxi si mergi in orasul de alaturi,pana la urmatorul cabinet veterinar!daca iti iubesti cainele,il ajuti indiferent de costuri sau de situatie.pe mine cel putin nu m-ar opri faptul ca nu as avea un medic in oras!!! in orasul in care stau eu e un singr cabinet veterinar si un singur doctor.acest doctor face naveta .vine la cabinet la ora 4 si pleaca la 6.i-am zis sa vina insa nu poate
 sincer degeaba te scuzi.parerea mea este ca nu ai ce te scuza!
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #28 on: February 09, 2009, 09:48:54 PM » |
|
de ce nu-l poti duce pe jos, in lesa.....frumos ..intr-o plimbarica!? Pana la urma vorba lunga...saracia omului...si catelul tau tot bolnav ramane!
eu inca imi duc cainele la medic in fostul cartier in care am locuit,pentru ca ma inteleg cu medicul respectiv si pentru ca la cabinetul respectiv este o echipa super,pe care ma bazez si am inceredere!fostul cartier fiind cam la aproximativ 8,9 km distanta de cel in care locuiesc acum!si in general mergem pe jos.doar in caz de urgenta si vreme rea,luam masina.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #29 on: February 10, 2009, 01:26:53 AM » |
|
Eu stau in Dumbravita(e comuna )si aici avem medic, nu era in dimineata cand trebuia sa merg cu a mea la vet, venea abia a doua zi, Am pus o pe aida in lesa si fumuos in tren cu ea in oras, si apoi m am dus cu ea la munca , pentru ca nu aveam cum sa ma si intorc si , nimeni nu putea sa mearga cu ea in locul meu, sefu nu a vrut sa ma invoiasca, si m am dus cu cateaua acolo la munca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|