|
dsh
|
 |
« on: July 19, 2005, 10:26:03 AM » |
|
Asociatia Chinologica a Municipiului Bucuresti a fost suspendata de catre A Ch R!!! - principalele motive care au determinat aceasta decizie sunt datoria financiara pe care asociatia din Bucuresti o are fata de A Ch R si slaba organizare a ultimelor expozitii - drept urmare, A.Ch.M.B. NU mai are dreptul de organizare a vreunei manifestatii chinologice, iar COR-ul nu mai eliberaza acte de provenienta pentru membrii sai!!!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #1 on: July 19, 2005, 11:12:50 AM » |
|
- drept urmare, A.Ch.M.B. NU mai are dreptul de organizare a vre unei manifestatii chinologice, iar COR-ul nu mai eliberaza acte de provenienta pentru membrii sai!!!
Si membrii A.Ch.M.B cum vor obtine actele de provenienta? Ca asta 'doare' cel mai tare, cu expozitiile organizate in bucuresti, ne-am lamurit, din pacate ....
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #2 on: July 19, 2005, 11:49:12 AM » |
|
Si membrii A.Ch.M.B cum vor obtine actele de provenienta? pai... nu le vor obtine.... cel putin o perioada maine ajung la aso si ma mai interesez
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #3 on: July 20, 2005, 11:58:41 AM » |
|
Da, exista o hartie oficiala prin care A.Ch.M.B este instintata de catre A.Ch.R despre suspendare. Deci expozitiile CAC si CACIB din Octombrie din Bucuresti nu vor avea loc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #4 on: July 20, 2005, 09:51:02 PM » |
|
Deci expozitiile CAC si CACIB din Octombrie din Bucuresti nu vor avea loc. daca se ridica suspendarea intre timp, vor avea loc... daca are cineva cuiburi de declarat: VINERI ESTE ULTIMA ZI CAND SE MAI POATE FACE ASTA (cel putin deocamdata) - ESTE ULTIMA SERIE DE ACTE PE CARE COR-ul O EMITE PENTRU A Ch M B !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #5 on: August 16, 2005, 08:46:05 AM » |
|
Hi, care mai este situatia cu statutul A Ch MB ? Voi face ceva achizitii mai in toamna, si dupa cum vad, va fi o problema cu actele de origine... Mai are cineva ceva noutati?
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #6 on: August 16, 2005, 10:20:53 AM » |
|
situatia la a ch m b e aceiasi, dar membrii CNCG NU sunt afectati - orice membru cu cotizatia achitata la zi (300.000 / an, 50.000 taxa de inscriere) poate completa fise de monta - fatare si trimite la COR prin CNCG, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tash!u
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #7 on: August 23, 2005, 09:42:33 PM » |
|
d cv timp incerc sa aflu knd vor avea loc expozitiile cac si cacib in targu mures...daca poate cineva sa ma ajute voi fi recunascatoare...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #8 on: August 23, 2005, 11:27:54 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #9 on: August 24, 2005, 07:52:53 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #10 on: August 25, 2005, 08:26:51 AM » |
|
se pare ca expozitia CACIB care trebuia sa se tina la Bucuresti in toamna (asa se hotarase - CAC-ul era anulat, dar CACIB-ul urma sa fie organizat de A.Ch.R.) NU se va tine... deci anul asta Bucurestiul nu mai are nici o expozitie... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #11 on: September 16, 2005, 02:35:38 PM » |
|
la loc comanda! :D CACIB-ul SE TINE!!!   au si inceput inscrierile - se pare ca la ciobanesc german va fi concurenta... http://www.ach.ro/info%20home/CACIB_Bucuresti_16.10.05.doc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #12 on: January 10, 2006, 04:51:43 PM » |
|
nope dar ce treaba are asta cu cg? sau se desfinteaza sediu achmb?
in primul rand, programul saptamanal de la asociatie nu era al clubului local din cadrul CNCG, ci al clubului teritorial de cg, din cadrul a.ch.m.b.; fireste ca tot atunci se desfasura si activitatea clcg bucuresti, care avea sediul acolo doar prin buna-vointa achmb; daca, intradevar, noua conducere a ch r scoate achmb-ul in afara legii si ,,instaureaza" noua asociatie, la care se pare ca deja au devenit membrii majoritatea crescatorilor mari din bucuresti, cu siguranta si sediul va fi altul, cel din popa tatu fiind al achmb, constituita separata de achr, cu personalitate juridica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #13 on: January 11, 2006, 01:20:58 PM » |
|
cu scuzele de rigoare: azi nu va fi program de club la asociatie pentru ca aceasta este inca inchisa - asa ca ramane pe miercurea viitoare... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #14 on: March 07, 2006, 06:14:35 PM » |
|
vesti bune!!! A FOST RIDICATA SUSPENDAREA ACHMB!!! activitatea ei reintra in normal! mai mult, se pare ca va organiza si o expozitie anul acesta - un cac in luna iulie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|