Ne pare rau sa auzim ca s-a pierdut inca un animal si, pe deasupra, ciobanesc german.
Din experienta noastra, v-as spune ca a-i posta fotografia nu este suficient. Si noi am pierdut cainele, la inceputul lunii mai 2008 insa, am avut o mobilizare destul de mare care ne-a ajutat sa-l gasim dupa o luna si jumatate. Dupa ce am cautat pret de 3 zile pe o raza de 4 km de la zona unde locuim si nu am a avut rezultate, am sunat la toate cabinetele medicale veterinare din Bucuresti (sunt in jur de 80) unde am lasat semnalmentele cainelui si toate datele de contact. Apoi, am luat la rand toate adaposturile din jurul Bucurestiului, la cele mai aproape de noi am fost personal iar la cele care se aflau la distanta mare, am dat telefoane si am lasat semnalmentele cainelui. Apoi, am luat toate fundatiile pentru animale si am trimis mesaje cu poze. Ultimul lucru pe care l-am facut a fost sa dam anunturi in ziare cu anuntarea unei recompense.
Din fericire pentru noi, dupa o luna si jumatate, ne-au sunat cei de la Vier Pfoten si ne-au anuntat ca au primit un ciobesc german pe care cineva l-a gasit in zona Primaverii. Am luat legatura telefonic cu cel care l-a gasit, cu cei de la Vier Pfoten, am primit pozele cainelui gasit pe mail si, dupa ce l-am recunoscut, am fost la adapost sa-l vedem si sa-l luam.
Din pacate, deoarece era mascul, fusese furat si dus la lupte, medicii ne-au confirmat asta imediat ce l-au vazut.
Sper si cred ca femela dvs. nu a ajuns acolo, nu stiu daca tampitii astia care organizeaza lupte fura si femele.
Ma gandesc ca poate, cineva a gasit cainele dvs. si l-a placut atat de mult incat l-a adoptat. Daca nu este intr-o zona mai indepartata de zona unde locuiti si daca nu este tinuta legata, va gasi drumul spre casa. Oricum, va incerca sa ajunga acasa cu prima ocazie cand se va vedea libera.
Daca mai aveti nevoie de sfaturi, pot sa va ajut cu mare placere. Stiu ce inseamna sa-ti pierzi un animal drag care face parte din familie...