sincer nu...dar pe langa sasha il mai am si pe rex, un ciobanesc german de aproape 2 ani. amandoi erau stapanii curtii si vad ca pana acum rex nu are nimik...am controlat si rascontrolat curtea si n-am gasit nimik suspect...chiar si medicii s-au intrebat ce ar putea fi...treaba a inceput vinerea trecuta cand sasha nu a vrut sa manance si a vomitat o spuma alba..l-am dus la clinica, acolo i-au facut injectii si i-au dat si un antidot impotriva otravei de sobolani....l-am luat acasa si seara a mancat foarte bine...chiar am zis ca am scapat...sambata dimineaa iar n-a mancat si a facut primul scaun cu sange...moale de tot...l-am dusiar la medic...iar injectii si voma, d data asta voma era galbena si apoi portocalie spre rosu...pe la 5 dupa=amiaza nu se mai putea misca cum facea el de obicei si l-am dus iar la clinica si atunci a dat primul scaun (ca apa de fapt) cu sange...si a intrat de atunci la perfuzii... duminica si luni a fost rau de tot dar spre marti si-a mai revenit... si de vineri seara am observat ca nu ma baga in seama decat daca il ating, nu raspunde la stimuli luminosi, am scapat un maldar de chei langa el, dna doctor i-a bagat o lanterna in ochi..nimik...iar el e nervos ca vrea sa iasa si sa mearga dar se loveste de tot ce e pe langa el si plange...si eu pe langa el..si de aia am nevoie de sfaturile voastre
Dupa cum relatezi nu a fost otravire ci o parvoviroza...casre se manifesta intre 2-7 luni din cauza lipsei de anticorpi pe care o sufera catelusul dupa intarcare... adultii pot fi purtatori... deoarece ei si-au dezvoltat sistemul imunitar dar catelusii sunt ff. predispusi.... aceleasi simtome le-am avut acum 1 luna cu un catelus care a murit din pacate.....oricum cauta PARVOVIROZA si confrunta simtomele pe care le-a avut cutzul tau......