Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 07:44:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cat hunting  (Read 3585 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« on: January 12, 2006, 10:12:19 AM »

Pana acum nu am prezentat cainii mei pe forumul acesta, pentru ca, spre deosebire de voi, cainii mei nu au acte, acestia provenind dintr-un loc de unde nu am avut cum sa iau si pedigreeul oficial. Pur si simplu am fost multumit ca sunt din linii de lucru si provin din niste parinti superbi.

Dar intamplarea care a avut loc ieri, ma face si acum sa izbucnesc in ras si nu ma pot abtine sa v-o povestesc si voua. Dar .... sa trec la subiect.
Ieri seara, sotia mea a gasit e strada, cand se intorcea de la serviciu, birmaneza vecinului meu, care se plimba pe trotuar. A luat-o in brate, a strigat la om, dupa care l-a sunat si i-a explicat despre ce este vorba. Acesta nu era acasa si a rugat-o sa o tina la noi pana se intoarc ei. Aici intervine partea interesanta.
Stiind ca avem dihaniile in curte care deja incepusera sa faca urat cand au vazut respectiva ****, si care au antecedente vechi de intaratari reciproce, a luat pisica si a bagat-o in casa. Vazand acest sacrilegiu Cheesy , ambele catele au inceput sa se agite si mai tare.
Sasha a invatat sa deschida usa la casa singura. Se suie cu o labuta pe toc, sa se sustina, iar cu cealalta apasa clanta. In acest fel a facut si acum, deschizand usa de la intrare. Ghinion, am vazut-o si am incuiat usa. Atunci a inceput complotul. Locarea si anihilarea matei. A mai incercat si cealelalte doua usi, care oricum nu sunt circulate si de regula stau incuiate.
Vazand insuccesul total, au inceput sa se plimbe prin dreptul ferestrelor. Fiind constienti ca nu ajung la ferestre, am stat linistiti in timp ce **** se plimba triumfatoare prin casa, sarind din cand in cand pe pervazul ferestrelor si necajind cainii care se plimbau innebuniti de la un geam la altul. Atunci a intervenit geniul strategic al lui Lady. Localizand la bucatarie geamul deschis, pentru aerisire, si vazand in curte langa geam mutasem eu gratarul de mici pentru al curata, s-a urcat pe gratar, si a sarit pe geam in casa, smulgand in salt jaluzelele cu totul. Imediat, sasa a facut acelas lucru.  In momentul in care am auzit zgomotul si m-am dus sa vad ce e, cand am ajuns la usa de la holul de separatie, aceasta mi-a zburat in fata in timp ce ambele catele au navalit in casa pentru a localiza si neutraliza infractoarea. Pana sa ma dezmeticesc eu, pisica era cocotata pe un dulap, nevasta-mea, sprijinea televizorul care a fost atins in iuresul nebun al atacului, si care era cat pe ce sa fie daramat de pe masuta lui, cateva scaune erau rasturnate prin casa, si cainii sareau spre **** si cautau ceva pe care sa se urce si sa ajunga la ea.
Finalul acestui episod din SWAT Team a avut totusi Happy End, pisica nepatind nimic si intorcand-use cu bine la stapanul ei, jaluzelele din bucatarie nefiind distruse atat de rau au putut fi recuperate si astazi trebuie sa cumpar o sina noua si niste clipsuri de prindere pentru a le fixa, iar televizorul scapand ca prin minune.

In alt episod poate va povestesc cum a mers centrala termica toasta ziua dupa ce a deschis Sasha usa si a intrat in casa sa scape de petardele aruncate de tembeli, si normal ca nu a mai inchis-o. Acest episod insa va avertizez ca are final tragic, pot scana si atasa pe forum factura de la gaze pt a demonstra asta.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #1 on: January 12, 2006, 10:16:18 AM »

LOL LOL

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Cristina
Full Member

« Reply #2 on: January 12, 2006, 11:47:27 AM »

Asteptam intamplarea cu centrala! Din aceasta intamplare cred ca ati tras deja concluzia - CG dornici sa corecteze nedreptatea facuta. Wink
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: January 19, 2006, 04:04:46 AM »

suuuper intamplarile!!Mai vrem .. Grin

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: