Forum ciobanesc german
June 13, 2010, 12:52:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: COJI, BUBITE ROSII SI CADE PARUL  (Read 1435 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lory1man
Full Member

ALDO[ mingea preferata mea]

« on: March 21, 2009, 09:33:58 PM »

Bine v-am regasit, am din nou o problema si azi e sambata, acum am descoperit-o, va cer ajutor urgent. Draga Ariana spune-mi te rog ce a patit catelul meu ca m-am speriat de moarte, acum cateva zile mi sa parut ca e rosiatic cu bubite in jurul sexului pe suprafata mai marisoara, nu am facut nimic ,ca am crezut ca s-a iritat. Azi ma jucam cu el cu mingea si l-am prins putin de parul de pe spate de la coada in sus si m-am socat, am ramas cu un smoc in mana de par, cand m-am uitat atent pe spatele lui, am crezut ca mor, are lipsa par , i-a cazut parul de pe spate din loc in loc si are parul lipit fir cu fir ,daca vreau sa-l desfac constat ca are pielea plina de coji groase si se desprinde parul de pe piele si ramane sange , ca o rana. Spune-mi te rog daca poti ce are ca , nu ma pot linisti pana luni. Vreau sa-ti mai zic ca i-am schimbat hrana de o luna jumate, o mananca , nu vomita , e la fel de vioi, dar ce are la piele ? de ce ii cade blana ? Cry
hans
Sr. Member

« Reply #1 on: March 21, 2009, 10:13:57 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=153

vezi daca seamana cu ce e descris aici
lory1man
Full Member

« Reply #2 on: March 22, 2009, 06:48:24 PM »

ce spui tu a avut cand era puiut pe la 6 luni si l-am tratat , a avut pe nasuc putin, dar i-a trecut cu tratament , acu are pe spate parul lipsa.
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: March 22, 2009, 10:01:30 PM »

pare a fi o exema...de ce natura nu ma pot exprima. Incearca sa schimbi alimentatia si sa mergi la un medic cat mai repede.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
lory1man
Full Member

« Reply #4 on: March 23, 2009, 08:05:16 PM »

azi am fost si doar i-am povestit la doctor, cam ce are si mi-a zis sa-i pun frontline , ca are pureci , sigur, dar il voi duce totusi sa-l vada , asa a zis si el, oricum eu i-am pus deja pipeta.
mihaela danu
Newbie
*

« Reply #5 on: September 05, 2009, 08:49:21 PM »

ASA ARE SI CAINELE MEU ARE NISTE BUBITE ROSII PE BURTA SI II CADE PARUL MULT DAR AM FOST PE LA VREO TRI MEDICI SI NU II DAU DE CAP TOTI TREI I-AU FACUT CATE O INJECTIE, I-AU ADMINISTRAT CATE O PASTILA SI SA II SCHIMB MANCAREA. DAR NICI UN REZULTAT AM UITAT SA SPUN CA A MEA ESTE FETITA ARE TRI ANI ,27KG, ESTE CIOBANESC GERMAN . AJUTATIMA SI PE MINE
panq
Newbie
*

« Reply #6 on: June 08, 2010, 12:14:59 AM »

salut
am o catelusa de doi ani, in week end am constatat ca pe burta si pe partea interioara a membrelor inferioare are parul picat, iar pielea este iritata, rosie, la o privire mai atenta am constatat ca are aceeasi problema la incheietura superioara a piciorului stang (foarte putin)
Acum doua saptamani i-am pus Advantix iar pana acum nu am obseravt sa se scarpine asa de insistent cum o face acum.

Nu are parul picat nici pe bot nici in jurul ochilor.

Veterinarul mi-a dat Veteusan pe care l-am indoit cu apa si l-am aplicat pe portiunile afectate astazi.

Ce credeti e ok?
Mai cer si parerea altui veterinar?
E posibil sa fie demodix?

Sunt speriat, pt ca am vazut pe aici discutii de imunitate, de protectie hepatica etc etc...iar veterinarul mi-a spus asa de linistit de Veteusan de parca imi dadea o acadea.

Astept parerile voastre..... Multumesc
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #7 on: June 08, 2010, 02:02:22 PM »

problemele ar putea fi si de natura hormonala.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
bugieus
Sr. Member

« Reply #8 on: June 08, 2010, 02:16:35 PM »

exact aceeasi problema o am si eu si am facut vreo 3 injectii si o dau cu ceva solutie pe rana inainte sa o scot afara
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: