Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 08:11:50 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: dentitia cainelui  (Read 3842 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mini
Newbie
*

Ciobanesc German

« on: January 15, 2006, 11:25:46 PM »

Buna seara tuturor!

Am o mare rugaminte la voi, cainele meu are 10 ani si are tartru care trebuie indepartat, si ar mai fi o problema la unul din caninii de sus are o crescenta la gingie de 1 cm.
Va rog frumos sa-mi recomandati un stomatolog unde pot face detrartrajul si restul de rezolvat la canin.
Si daca aveti idee si care este costul acestei operatiuni de detrartraj.
Mii de multumiri

o seara buna !!
dsh
Hero Member

« Reply #1 on: January 16, 2006, 11:35:27 AM »

sunt multe cabinete unde se poate face un detartraj - de unde esti? in bucuresti, eu am facut detartrajul cainilor mei la dl. dr. Diaconescu - m-a costat 500.000 (cred ca fara anestezic, nu mai stiu  Undecided) - Tel. 410.54.66

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Bubbles
Newbie
*

« Reply #2 on: February 28, 2008, 09:00:30 PM »

Am si eu o problema privind dentitia la un puiutz de 6 luni...i-au cazut toti dintii de lapte, au iesit cei de adult, dar....are un canin dublu, adica cel de lapte nu i-a cazut si este bine infipt chiar langa cel permanent. am incercat de mai multe ori sa il misc, sa il apas, dar fara rezultat...nu imi dau seama daca cel permanent a iesit mai in fata decat este normal sau nu, desi mie mi se pare corect. cel de lapte nu are nici un gand sa iasa si mi-este frica sa mai incerc sa i-l scot, nu fiindca m-ar musca, ci sa nu ii fac mai mult rau...sa il mai las sau sa il duc pt interventie?
mentionez ca am incetat administrarea cu calciu... Sad
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #3 on: February 28, 2008, 09:07:18 PM »

Am si eu o problema privind dentitia la un puiutz de 6 luni...i-au cazut toti dintii de lapte, au iesit cei de adult, dar....are un canin dublu, adica cel de lapte nu i-a cazut si este bine infipt chiar langa cel permanent. am incercat de mai multe ori sa il misc, sa il apas, dar fara rezultat...nu imi dau seama daca cel permanent a iesit mai in fata decat este normal sau nu, desi mie mi se pare corect. cel de lapte nu are nici un gand sa iasa si mi-este frica sa mai incerc sa i-l scot, nu fiindca m-ar musca, ci sa nu ii fac mai mult rau...sa il mai las sau sa il duc pt interventie?
mentionez ca am incetat administrarea cu calciu... Sad
Du-l la veterinar, el va stii daca trebuie sau nu interventie!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Bubbles
Newbie
*

« Reply #4 on: February 28, 2008, 09:13:42 PM »

banuiesc ca o sa-i faca anestezie, nu? totusi, e destul de dureros...nu l-ar lasa asa de izbeliste, nu?.....ma conformez eu.....
brazil
Hero Member

ea este Brazil

« Reply #5 on: August 24, 2009, 02:21:56 PM »

Catelei mele i s-au ros caninii inferiori, nu mult, dar sunt parca tociti la varf, nu mai sunt ascutiti, desi are doar 2 ani si 4 luni, i-am administrat calciu dupa programul recomandat de veterinar, are dantura alba si frumoasa, se poate sa fie din cauza muscaturii? sa nu fie perfecta? Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac, nu-l mai stesez pe medic si cu problema asta, ca are f multi pacienti. Multumesc
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: