Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 06:57:53 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: reactie normala ?  (Read 3017 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« on: April 08, 2009, 10:58:38 PM »

i-qm facut o deparazitare interna azi lui max,doua pastile din pacate nu mai am ambalajul sa stiu cum se cheama iar dupa aproximativ 5 ore max a varsat toata mincarea ce i-am dat-o concomitennt cu admiistrarea pastilelor.mincarea a fost doar partial digerata.ma intreb oare trebuie sa contactez vet-ul sau ofi doar un efect secundar al pastilelor??starea lui e f buna ,se joaca ,latra deci nici un alt efect,nici macar diaree.si inca ceva oare au fost asimilate pastilele sau va trebui sa-i fac din nou deparazitarea?
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #1 on: April 09, 2009, 12:00:10 AM »

eu l-as suna sa intreb...

irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #2 on: April 09, 2009, 09:23:03 PM »

max e ok a fost numai dupa tablete si vet-ul a spus ca au fost poate prea puternice pt el  Wink
crb
Hero Member

« Reply #3 on: April 09, 2009, 09:57:55 PM »

i-qm facut o deparazitare interna azi lui max,doua pastile din pacate nu mai am ambalajul sa stiu cum se cheama iar dupa aproximativ 5 ore max a varsat toata mincarea ce i-am dat-o concomitennt cu admiistrarea pastilelor.mincarea a fost doar partial digerata.ma intreb oare trebuie sa contactez vet-ul sau ofi doar un efect secundar al pastilelor??starea lui e f buna ,se joaca ,latra deci nici un alt efect,nici macar diaree.si inca ceva oare au fost asimilate pastilele sau va trebui sa-i fac din nou deparazitarea?

dupa administrarea deparazitarului, min 2 ore NU SE ADMINISTREAZA HRANA...orice vet stie sa spuna asta...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #4 on: April 09, 2009, 10:24:32 PM »

crb,vet-ul meu mi-a recomandat sa-i dau pastila cu un sfert din canttatea normala de mincare ce o primeste la o masa  Undecided.si asa am facut si pina acum si n-am avut pb  Lips Sealed
bilbo
Full Member

« Reply #5 on: April 10, 2009, 01:21:10 PM »

Eu unul as efectua un examen coproparazitologic, eventual repetat la o saptamana, daca sunt negative nu as repeta deparazitarea pana  la  urmatoarea vaccinare. Pe de alta parte numele medicamentului utilizat pentru deparazitare, doza si momentul deparazitarii ar trebui trecute de medicul veterinar in carnetul de sanatate.
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #6 on: April 10, 2009, 01:55:10 PM »

Da si mie mi-a zis vet-ul la fel

dupa administrarea deparazitarului, min 2 ore NU SE ADMINISTREAZA HRANA...orice vet stie sa spuna asta...

My little dog - a heartbeat at my feet.
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #7 on: April 10, 2009, 08:19:05 PM »

Eu unul as efectua un examen coproparazitologic, eventual repetat la o saptamana, daca sunt negative nu as repeta deparazitarea pana  la  urmatoarea vaccinare. Pe de alta parte numele medicamentului utilizat pentru deparazitare, doza si momentul deparazitarii ar trebui trecute de medicul veterinar in carnetul de sanatate. aici deparazitarea atit externa cit si interna se face de catre stapin si nu se trece in carnetul de sanatate.asta se intimpla doar cu vaccinurile.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: