Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 06:29:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Despre cateii ciobanesti germani din adapost  (Read 2798 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
victoria
Newbie
*

« on: April 12, 2009, 10:05:35 AM »

Avem la noi in adapost printre multi catei salvati de noi si un ciobanesc german foarte batran si metisi de ciobanesti germani poate ve-ti dori sa ne sprijiniti material,financiar ,publicitate de care avem mare nevoie,pun siteul nostru mai jos si daca doriti pot sa pun si poze cu cateii care doriti sa-i vedeti mai bine.Multumim

http://www.apam.ro

dsh
Administrator

« Reply #1 on: April 12, 2009, 11:25:03 AM »

va steptam cu poze, aici, cu ciobanescul german si metisii - sunt destul de multe persoane dornice sa-si ia un CG dar nu-si pot permite un caine cu acte; poate printre ei exista si persoane dispuse sa ia un metis, sau sa adopte ciobanesti germani abandonati sau pierduti care ajung in adapost;
altfel, daca va intereseaza un schimb de bannere / link-uri, dati-ne un pm (mie sau lui razvan), sau scrieti-mi la info@ciobanesc-german.ro;

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
victoria
Newbie
*

« Reply #2 on: April 16, 2009, 06:04:07 AM »

Azi va prezin pe NERO un metis de ciobanesc german(asa zic eu Smiley,dar nu sunt mare experta)un catel care a trecut prin multe chinuri,abandonat sa aciuit prin curtea unei unitati militare di Bucuresti,unde a primit bocanci in gura cu nemiluita,si ca sa nu fie suficient cineva ia sectionat piciorul si la abandonat intr-o padure,dar el saracul a mers inapoi si pentru aceasta indrazneala era la un pas sa fie impuscat,afland povestea lui dureroasa ne-am hotarat sa-l luam la noi si sa-i oferim macar de acum inainte o viata linistita si multa iubire,pe NERO puteti sa il adoptati si de la distanta,astfel ati contribui la bunastarea lui.

Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #3 on: April 16, 2009, 09:14:53 AM »

pe NERO puteti sa il adoptati si de la distanta,astfel ati contribui la bunastarea lui.
Asta ce inseamna mai exact?

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
dsh
Administrator

« Reply #4 on: April 16, 2009, 09:20:53 AM »

din cate stiu, se achita lunar suma necesara intretinerii lui; adica ai un catel de care te ocupi doar financiar; si, fireste, zic eu, il poti vizita cand doresti

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
victoria
Newbie
*

« Reply #5 on: April 16, 2009, 01:19:12 PM »

Multumesc de precizarea cu adoptia la distanta,noi am stabilit o suma de 40 de lei pe luna pentru o adoptie la distanta,asa ni s-a spus ca e bine sa stabilim o suma,pe site avem rubrica de adoptii la distanta,dupa ce catelul are adoptor,il punem acolo ca sa se stie ca cineva ii poarta de grija. :)si bineinteles se poate vizita si duce la plimbare,mai ales ca NERO stie sa umble in lesa,l-am educat si a prins repede,singura probleme ce avem cu acesti catei metisi de CG este ca nu suporta nici un fel de ingradire,chiar daca au tarcuri mari de 70 mp si stau numai doi,tot rup gardul sau il sar,asa ca mereu trebuie sa fin atenti in acest sens.

victoria
Newbie
*

« Reply #6 on: May 07, 2009, 08:13:29 AM »

Astazi va prezint pe CEZAR,l-am luat la noi tocmai din orasul Constanta,ne-a impresionat mult povestea lui dureroasa,a fost gasit cu rani la gat si paralizat de picioarele din spate,dupa multe tratamente,si-a revenit la gat complet iar pe picioarele din spate,sta singur acum,nu are o stabilitate perfecta,dar ne bucuram ca este un catel fericit,maninca aproape 1 kg de hrana uscata,se joaca,ne cheama sa-l alintam,ii dam mereu tratamente pentru intretinerea lui cat mai buna.Va pun cateva poze,dar cine doreste poate primi si mai multe si facute in ziua care ni se cer sa facem.

Dupa ce MARIA prietena lui de tarc a fost adoptata,acum de cateva zile i-am pus o alta fata cu el LADY care saracuta am luat-o inapoi de la o adoptie nereusita,nu este chiar asa de incantat de LADY dar daca nu este si alta e buna si LADY Cheesy

danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #7 on: May 07, 2009, 09:40:06 AM »

Frumoasa initiativa. Felicitari!

My little dog - a heartbeat at my feet.
OANAE
Full Member

Vegas von Haus Bura

« Reply #8 on: May 08, 2009, 01:12:40 PM »

Chiar fff frumoasa initiativa

"...Let us always take time to listen to what our dogs are telling us. They are talking all the time..."
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #9 on: May 08, 2009, 01:16:52 PM »

si cu siguranta foarte mult curaj si dragoste fata de animale, felicitari
victoria
Newbie
*

« Reply #10 on: May 12, 2009, 08:55:04 PM »

Va rugam mult daca nu ati dat cuiva cei 2% din impozitul pe salar sau aveti rude,prieteni etc.ar fi  foarte important pentru noi,aceasta suma chiar daca este mica adunata de la multi,devine mare Smiley si e foarte important ca intra iarna banii redirectionati,cand nu avem nici flori de vanzare si cand ne este tare greu.Va dau link cu pagina de unde puteti descarca formularul si sunt puse instructiuni,Vineri 15 mai 2009 este ultima zi can se pot depune declaratiile.http://www.apam.ro/?x=pag&id_pag=4

victoria
Newbie
*

« Reply #11 on: June 16, 2009, 10:29:30 AM »

In luna Iulie,trebuie sa vaccinam toti cateii(52),va rugam din suflet sa ne ajutati,cu 10 lei se poate vaccina un catel polivalent plus antirabic,trimiteti mesajul nostru mai departe,poate vom reusi sa gasim oameni cu suflet care  ne vor ajuta sa depasim si acest hop.Multumim.
http://www.apam.ro/?x=pag&id_pag=4

OANAE
Full Member

Vegas von Haus Bura

« Reply #12 on: June 16, 2009, 01:49:10 PM »

As dori sa stiu daca pot trimite in contul de mai jos o suma, nu neaparat acei 2%.

Asociatia de Protectie a Animalelor Minis
COD FISCAL 20552360   RAIFFEISEN BANK      RO 59 RZBR 0000 0600 0878 4912

"...Let us always take time to listen to what our dogs are telling us. They are talking all the time..."
victoria
Newbie
*

« Reply #13 on: June 16, 2009, 02:42:52 PM »

As dori sa stiu daca pot trimite in contul de mai jos o suma, nu neaparat acei 2%.

Asociatia de Protectie a Animalelor Minis
COD FISCAL 20552360   RAIFFEISEN BANK      RO 59 RZBR 0000 0600 0878 4912

Multumim mult,acesta este contul in lei al asociatiei noastre,se poate depune  orice suma
doriti,deasemeni,daca doriti sa-mi puneti intrebari,in legatura cu cheltuielile,donatiile care le
primim,va stau la dispozitie pentru orice intrebari.

victoria
Newbie
*

« Reply #14 on: June 29, 2009, 09:01:06 AM »

sper sa va placa

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: