Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 02:25:18 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ajutoooor va rog... a mancat un soblan!!! c sa fac e vreun pericol? REPEDE PLS  (Read 2624 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
visator
Newbie
*

« on: April 16, 2009, 05:28:57 PM »

C SA FAC PLS AJUTATI-MA! A MANCAT UN SOBOLAN! ACU AM FOST CU EL PRIN GRADINA K IN FIECARE ZI AM EXERSAT COMENZIILE OBISNUITE SI IAM DAT LIBER.. AM FUMAT O TIGARA SI L-AM VAZUT CU EL IN GURA... CE SA FAC VA ROG! LA MANCAT P TOT!
Irina2007
Hero Member

« Reply #1 on: April 16, 2009, 05:31:01 PM »

Pai ce sa faci, fugi la vet. Pe forum nu ai cum sa primesti ajutor.
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #2 on: April 16, 2009, 05:43:41 PM »

Daca sobolanul era viu cand a fost prins, nu cred sa aiba vreo problema.
Poate o indigestie. Vulpile cu sobolani traisc si cu soareci, lupul nu se da in spate de la un astfel de ospat.
Doar daca era mort (otravit) ar puitea sa apara complicatii, desi doza ar tb sa fie prea mica pentru a putea afecta un caine.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
visator
Newbie
*

« Reply #3 on: April 16, 2009, 08:08:34 PM »

ms mult bogdan! au trecut cam 3 ore de atunci si nu pare apatic...
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #4 on: April 16, 2009, 08:37:32 PM »

ms mult bogdan! au trecut cam 3 ore de atunci si nu pare apatic...
Te-a scutit de o cina !

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #5 on: April 16, 2009, 09:44:09 PM »

Aia sa o crezi tu. La ai mei, un sobolan nu ajunge nici macar ca desert   Undecided

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
dsh
Hero Member

« Reply #6 on: April 16, 2009, 09:59:02 PM »

ideal ar fi fost un vomitiv, mai ales ca ai fost prezent cand s-a intamplat... acum nu poti decat sa-l monitorizezi si la vreun semn sa fugi cu el la doctor...
am avut o femela care, la iesirile pe camp, reusea sa descopere tot felul de chestii apetisante, de la rame, la soareci; infuleca ,,trufandalele" cu o super viteza, incat era imposibil de oprit... intr-o zi, a crantanit cu pofta un pui de pisica pe care banuiesc ca il dezgropase - l-am ,,recunoscut" dupa o labuta pe care i-am scos-o din gura....   Sick

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
r.c.
Hero Member

"Train people to train their dogs"

« Reply #7 on: April 16, 2009, 10:03:24 PM »

Mai ,daca sobolanul era mort ,putea fi otravit, deci cainele este in pericol. Eu zic sa te duci la vet sa-i dea un vomitiv,pentru orice eventualitate. Si asta repede.

Am vazut cazuri de caini care au murit mancand soareci morti gasiti pe cand prelucrau urma.

"Train people to train their dogs"
       www.RingstarClub.ro
www.facebook.com/Ringstar.Club
visator
Newbie
*

« Reply #8 on: April 17, 2009, 12:01:53 PM »

a trecut o zi si nu am avut treaba cu el... e ok lacomul meu...  Smiley cel putin pentru moment nu a dat nici un semn ca ar avea cva .. a prezentat scaun normal ... sper ca a trecut pericolul...
 Multumesc mult pentru ajutoru vostru...
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #9 on: April 17, 2009, 11:22:14 PM »

eu stiu ca rozatoarele sunt purtatoare de tot felul de boli. habar nu am daca astea se transmit sau nu la caini prin ingerarea carnii/animalului infestat. poate zice ceva vreun medic veterinar :|
 sa fii atent de acum inainte daca sobolanu' era viu sau mort-  e foarte important.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: