Forum ciobanesc german
November 06, 2016, 07:02:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: probleme ciobanesc 10 ani
varsta? - 18 (64.3%)
boala ? - 10 (35.7%)
Total Voters: 28

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: probleme picioarele din spate  (Read 36510 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
miki77
Newbie
*

« Reply #30 on: December 18, 2009, 11:36:58 PM »

am o catelusa CG de 9 luni si are probleme cu picioarele din spat edupa ce a tot sarit un gard in curte ,,,e tare neastamparata
miki77
Newbie
*

« Reply #31 on: December 18, 2009, 11:43:22 PM »

nu stiu ce sa ii fac..in casa niste artrovet italienesc de la CG REX care mi-a murit lunea trecuta si i-am dat si i-am mai dat un prednison pe zi ...merge greu si se urca in pat mai greu nu se apasa pe picioarele din spate sare cu ele
oscar2010
Newbie
*

« Reply #32 on: February 08, 2010, 12:25:25 PM »

Buna,

Sunt noua pe acest forum si nustiu daca postez corect...
Pls, hep my dog!!:(
Oscar, cainele, in varsta de 7-8 ani, sambata schiopata de piciorul stang din spate, ieri nu se mai putea ridica de jos; cand incearca, aluneca, ca si cand ar fi pe gheatza. Pofta de mancare are, coada si-o misca cand il mangai, dar il vad ca sufera...cand ii mangai capul, incearca, timid, sa ridice unul din membrele inferioare, in semn ca acolo e durerea...ma doare sufletul sa-l vad asa:(
Din ce am citit aici pe forum, ar parea ca are osteoconditra, insa am inteles ca aceasta boala apare la caini pana intr-un an...e posibil sa aibe aceasta boala?Ce-mi recomandati? Multumesc!
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #33 on: February 08, 2010, 12:30:46 PM »

Buna,

Oscar, cainele, in varsta de 7-8 ani, sambata schiopata de piciorul stang din spate, ieri nu se mai putea ridica de jos; cand incearca, aluneca, ca si cand ar fi pe gheatza. Pofta de mancare are, coada si-o misca cand il mangai, dar il vad ca sufera...cand ii mangai capul, incearca, timid, sa ridice unul din membrele inferioare, in semn ca acolo e durerea...ma doare sufletul sa-l vad asa:(
Din ce am citit aici pe forum, ar parea ca are osteoconditra, insa am inteles ca aceasta boala apare la caini pana intr-un an...e posibil sa aibe aceasta boala?Ce-mi recomandati? Multumesc!

Iti recomandam o vizita urgenta la veterinar. Cei de aici nu te pot ajuta cu mare lucru, tot un medic ar fi bine sa-l vada. Succes.
oscar2010
Newbie
*

« Reply #34 on: February 08, 2010, 01:26:06 PM »

Iti recomandam o vizita urgenta la veterinar. Cei de aici nu te pot ajuta cu mare lucru, tot un medic ar fi bine sa-l vada. Succes.

Multumesc de sfat! Acum este in drum spre doctor...sper ca se va face bine!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #35 on: February 08, 2010, 06:06:45 PM »

Buna,

nu prea ai inteles tu bine, osteocondrita e cu totul altceva. Oscar pare sa prezinte un sindrom de compresiune medulara cauzata de afectiuni cronice ale coloanei vertebrale, mai ales în cazul câinilor bătrâni cum ar fi spondilite, spondiloze, spondilartroze, hernie de disc.... sau posttraumatic, dar nu cred ca e cazul. Frigul este un factor favorizant in declansarea acesor afectiuni. Ii dorim ameliorare grabnica lui Oscar si multa rabdare si curaj, nu e chiar batran la 7-8 ani, doar cat a intrat la pensie.  Wink Cheesy

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
oscar2010
Newbie
*

« Reply #36 on: February 08, 2010, 07:07:43 PM »

nu prea ai inteles tu bine, osteocondrita e cu totul altceva. Oscar pare sa prezinte un sindrom de compresiune medulara cauzata de afectiuni cronice ale coloanei vertebrale, mai ales în cazul câinilor bătrâni cum ar fi spondilite, spondiloze, spondilartroze, hernie de disc.... sau posttraumatic, dar nu cred ca e cazul. Frigul este un factor favorizant in declansarea acesor afectiuni. Ii dorim ameliorare grabnica lui Oscar si multa rabdare si curaj, nu e chiar batran la 7-8 ani, doar cat a intrat la pensie.  Wink Cheesy

e adevarat, a fost o "diagnosticare in disperare de cauza" a mea, gresita...problema a fost coloana, <<i-a cedat coloana, nu mai reactiona la stimuli>>...asta am inteles ca a zis veteriarul...
zic "a fost" pt. ca Oscar a murit!!  Sad( Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad  (i s-a administrat o injectie pt ca nu mai avea sanse si pt a nu mai chinui)  Sad(((((((((((((((((  Sad((((((((   Sad((((((((
Thara
Global Moderator

« Reply #37 on: February 08, 2010, 07:09:46 PM »

Of Doamne,imi pare nespus de rau!  Cry
Asa rapid s-a petrecut... totusi nu era chiar batran,nu-mi vine sa cred.  Cry
oscar2010
Newbie
*

« Reply #38 on: February 08, 2010, 07:14:24 PM »

Of Doamne,imi pare nespus de rau!  Cry
Asa rapid s-a petrecut... totusi nu era chiar batran,nu-mi vine sa cred.  Cry

da...nici eu nu inteleg!!! sunt si eu in stare de soc...
dimineatza a macat granule din palma mea, ink il simt cum ma atingea, se uita la mine...(i-am gasit carnetul, in 31.12 a implinit 8 ani, nu era batran)  : Sad
sergiu
Newbie
*

« Reply #39 on: March 08, 2010, 11:36:49 PM »

salut in primul rand  multa sanatate  cainilor vostri ,stiu cum este sa suferi pt un prieten patruped ,de acea ma aflu aici am si eu un ciobanesc german de 10-11 ani si de ceva timp a aparut o problema la piciorul din spate la genunchi are o mica unflatura si nu putea sa calce bine pe piciorul acela , astazi aceasi problema a aparut si la celalalt picior nu se mai poate tine pe picioarele din spate abia merge .informativ ce ar putea avea si daca sunt sanse de vindecare ..........ma voi duce sigur la medic dar si parerea dumneavoastra conteaza va multumesc si sanatate la baietii cu bot
vangeany
Newbie
*

Blacky - My Dog

« Reply #40 on: August 16, 2010, 11:50:42 AM »

Salut am si eu un cg de un an si doaua luni si de ceva vreme shioapata de piciorul drept din spate. In repaus tine piciorul ridicat. Chestia asta s-a intimplat cind a sarit dupa cusca, pentru ca acolo ii place sa stea mai mmult. Va rog un sfat!
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #41 on: August 16, 2010, 12:48:06 PM »

Ce inseamna "de ceva vreme"??
Parerea mea, in cel mai fericit caz cainele a calcat putin gresit si pentru cateva zile va simti dureri, dar exista si posibilitatea unei probleme mai grave.
Cel mai corect ar fi sa faci o vizita la veterinar.
vangeany
Newbie
*

Blacky - My Dog

« Reply #42 on: August 16, 2010, 09:19:06 PM »

De vre-o saptamina
BLACKI
Newbie
*

« Reply #43 on: December 13, 2011, 10:14:03 PM »

salut, in aceasta seara cainele meu CB negru in varsta de 10 ani se juca cu cu un alt caine cand am auzit un scheunat(nu foarte tare si nu prelung) fiind intuneric nu am dat importanta dar abia dupa ce a venit langa mine am observat ca nu isi mai poate controla cum trebuie picioarele din spate adica se balangane si nici nu mai sta ferm pe ele, mentionez ca are in jur de 35 kg si nu a avut nici o afectiune pana acum.Multumesc
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #44 on: December 13, 2011, 11:07:28 PM »

acum e perioada in care spondilozele isi fac simtita prezenta. Fa-i o radiografie la coloana si incepe tratamentul....Eu i-as da suplimente pentru articulatii oricum la varsta aceasta.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: