Forum ciobanesc german
May 21, 2017, 11:16:46 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: probleme ciobanesc 10 ani
varsta? - 18 (64.3%)
boala ? - 10 (35.7%)
Total Voters: 28

Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: probleme picioarele din spate  (Read 39941 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Thara
Global Moderator

« Reply #60 on: December 07, 2015, 04:46:40 PM »

Nu am reusit sa gasesc pe cineva al carui caine sa sufere de aceasta boala. Am cautat pe internet zile la rand si nu gasesc pe nimeni..nici pe fb si nici pe acest forum.
Daca intelegi/cunosti lb. Engleza incearca pe forumuri straine, forumul de la PDB (pedigreedatabase.com) ar fi o optiune buna, este un forum mare si ai sanse sa mai gasesti discutii pe aceeasi tema.
Ares I
Newbie
*

« Reply #61 on: December 08, 2015, 11:43:03 AM »

Multumesc! Am sa incerc si acolo

C
sanalex
Newbie
*

« Reply #62 on: September 30, 2016, 07:24:02 PM »

Salutare tuturor,
problema stabilitatii pe picioarele din spate este o problema "genetica" a acestei rase - pozitia corecta este cea cu partea posterioara lasata ... am un exemplar de talie mare ( 45 kg) de 11 ani si 3 luni . A aparut problema de ~2 ani . Am facut 2 ani la rand un tratament in fiecare toamna in ultimii 2 ani cu Trocoxil - va confirm este chiar eficient ! Din pacate am incercat toate posibilitatile sa comand si acum dar nu am mai reusit - nu stiu de ce dar NU se mai importa in Romania . Ma puteti ajuta careva cu un sfat concret unde as putea comanda urgent acest pastile ? Sincer le recomand, sunt eficiente si fara efecte secundare .
Multumesc anticipat !
freddy25
Hero Member

« Reply #63 on: October 01, 2016, 10:21:03 PM »

Incearca aici http://www.vetexpert.ro/medicamente-veterinare/antiinflamatorii-tablete/antiinflamatorii-tablete-c134/trocoxil-p1125.html
Intreaba si la pet-mart
nelyy
Hero Member

« Reply #64 on: May 15, 2017, 10:40:39 PM »

Athos se apropie de venerabila varsta de 12 ani si 6 luni...iubirea vietii mele... evident ca au inceput problemele cu coloana..Radiagrafii,controale,stress, diagnostic/ ingustarea spatiilor intervertebrale...procese degenerative osteoarticulare. Acum doua luni a dat semne ca i se lasa spatele...Ii administram Prednison de un an aproape, pentru o dermatita atopica si atunci cu antiinflamatoriile a fost mai greu. Cateva cure cu Aflamil ce au avut efect scurt. Produsele de top glucozamina/condroitina BioflexaIII, acum am revenit pe Cosequin.. Luna trecuta schimbat medic...trei injectii cu dexametazona,efect minor,dupa cateva zile infiltratii in coloana.Dupa aproape patru saptamani de la prima infiltratie, a picat din nou, acum am facut a doua tura si merge greu greu. Sfaturi Ariana... Razvan...cine poate ajuta...

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: