Dandra
Full Member

|
 |
« on: May 04, 2009, 04:36:07 PM » |
|
M-am gandit sa deschid acest topic in speranta ca se vor strange cat mai multe adrese si recomandari de pensiuni si locuri unde putem merge in vacanta ( munte sau mare) cu amicii nostri blanosi. Stiu ca problema s-a mai discutat in cateva portiuni din diferite topicuri, dar am considerat ca ar fi frumos ca sa contribuim cu totii din experienta si sa facem schimb de "recomandari" 
|
|
|
|
|
|
Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #1 on: May 04, 2009, 07:39:06 PM » |
|
Personal eu nu recomand decat prietenilor. De ce? Pentru ca au mai aparut pensiuni care primesc cu caini pe net, rezultatul a fost ca anul urmator nu mai primeau sau au pus taxa pe caine! Motivul pentru care acele pensiuni au luat aceste masuri sunt lesne de inteles .....
Recomandare: cauta campinguri cu casute, acolo de obicei se primesc caini. Sau, cel mai sigur, cortul!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Dandra
Full Member

|
 |
« Reply #2 on: May 05, 2009, 08:28:39 AM » |
|
Multumesc de sugestie, la casute s-ar putea sa am o sansa, sper sa reusesc sa plec cu Luc la Vama Veche fara sa am mari probleme pe tren sau mai rau, pe plaja  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #3 on: May 05, 2009, 08:36:51 AM » |
|
sper sa reusesc sa plec cu Luc la Vama Veche fara sa am mari probleme pe tren sau mai rau, pe plaja  . Pe tren nu stiu, pe plaja sigur nu ai probleme!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dandra
Full Member

|
 |
« Reply #4 on: May 05, 2009, 08:50:10 AM » |
|
Ei, atunci cred ca destinatia va fi Vama Veche cu cazare la cineva in casa care are si o curte. Sper sa reusesc sa imblanzesc "nasul" cu o mica atentie pe langa biletul de tren al cainelui si sa ajungem cu bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #5 on: May 05, 2009, 08:56:43 AM » |
|
Vezi ca trenul ajunge pana in Mangalia. De acolo exista microbuze care pleaca spre 2 mai / vama veche. Sau un taxi (sunt ~ 10 km pana in vama)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dandra
Full Member

|
 |
« Reply #6 on: May 05, 2009, 09:00:00 AM » |
|
Multumesc frumos de informatii Razvan si abia asteptam sa facem o baie in mare si sa stam la o terasa pe plaja !! We will make pictures and post it on forum as soon as we come back  Pana atunci ochii in patru si urechile ciulite ca suntem inca mici (5 luni jumatate) si vrem sa fim sanatosi si zglobii cand alergam pe plaja  O zi extraordinara in continuare !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"
|
 |
« Reply #7 on: May 05, 2009, 09:06:36 AM » |
|
eu mai mereu cand am fost cu cainele la mare sau la munte am fost la sigur.m-am dus la niste prieteni de familie care iubesc cainii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eXxxx
Newbie
I love Athena Von Empire
|
 |
« Reply #8 on: May 23, 2009, 11:37:58 AM » |
|
[...]pe plaja sigur nu ai probleme!
scuze că mă bag şi eu, dar aş avea o întrebare razvan : pe plajă oare are voie  în locurile publice ? să nu fie ceva scandal... trebuie ţinut în lesă şi acolo ?
|
|
|
|
|
|
-=$.P@uL=-
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #9 on: June 11, 2009, 03:18:05 PM » |
|
http://www.turistinfo.ro/vama_veche/cazare-vama_veche/vila_cristi-c9646.html- eu asta am gasit in Vama Ei, atunci cred ca destinatia va fi Vama Veche cu cazare la cineva in casa care are si o curte. Sper sa reusesc sa imblanzesc "nasul" cu o mica atentie pe langa biletul de tren al cainelui si sa ajungem cu bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dandra
Full Member

|
 |
« Reply #10 on: June 11, 2009, 03:48:07 PM » |
|
Multumim frumos Brazil, luam in considerare, un prieten mi-a spus de ceva rulote care se amenajeaza pe acolo, inca nu am detalii, dar cum stiu ceva am sa va informez si pe voi despre preturi, conditii etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brazil
Hero Member

ea este Brazil
|
 |
« Reply #11 on: June 11, 2009, 03:49:44 PM » |
|
ok, as aprecia, avem de gand sa mergem si noi in curand si am emotii, mai ales din cauza caldurii de acolo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #12 on: January 05, 2011, 02:33:11 PM » |
|
Buna ziua, va astept la Pensiunea... fara nume din Busteni (unde lucrez cu colegul Ziggy). Accesul animalelor de companie (mici sau mari) este permis, gratuit si incurajat 
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
leilamic
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: March 19, 2011, 02:02:58 PM » |
|
buna ziua tuturor am si eu o intrebare - la vara, la final de iulie mergem la mare in croatia cu familia, cei doi copii ai nostri si vrem sa ne luam si cea mai tanara membra a familiei, pe Mirra. ne puteti ajuta cu info referitor la ce acte, informatii trebuie sa avem la vama, pe drum - trebuie dusa in cusca in portbagaj? (avem masina combi  ) va avea 6 luni si toate vaccinurile facute ... ce mai este nevoie sa putem atat iesi dintara, cat si reveni si sa fie totul OK? merci tuturor mult si asteptam raspunsuri de ajutor  l
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilbo
Full Member

|
 |
« Reply #14 on: March 20, 2011, 10:43:13 AM » |
|
In primul rand va trebuie un Pasaport European pentru animalele de companie, pe care-l procurati de la medicul d-voastra veterinar si care contine date despre proprietari si despre catel, numarul microcipului implantat. Vaccinarile efectuate sunt trecute tot aici, in plus este necesar un aviz de transport al medicului veterinar care atesta starea de sanatate a catelului. Acest Pasaport trebuie inregistrat la Agentia Nationala Sanitar-Veterinara . care emite un numar si va aplica un timbru sec. O mentiune pentru vaccinul antirabic, sunt tari care solicita sa existe un interval de minim o luna si maxim 12 luni de la administrarea sa , cred ca la 6 luni aceasta cerinta este posibil de indeplinit ( primul vaccin antirabic tin eu minte ca se poate face pana la sase luni cu ultimul rapel polivalent ? ). Sincer , acest Pasaport nu mi-a fost solicitat niciodata la trecerea frontierei, dar astea sunt cerintele. Nu va cere nimeni sa transportati catelul in cusca , depinde cum este Mirra obisnuita sa calatoreasca, ma gandesc ca o cusca mare va ocupa un spatiu mare, unde mai puneti bagajele ? Baiatul meu calatoreste cu cainele pe bancheta din spate . El sta in scaunul sau iar catelul este asigurat print-o chinga care se prinde de hamul sau si de sistemul de prindere al centurii de siguranta ,ca sa prevenim caderea de pe bancheta in cazul unei franari la viteze mari . Imi permit sa va sfatuiesc sa aveti cu d-voastra mancarea catelului pentru toata perioada cat calatoriti precum si o mica trusa medicala – va sfatuiti cu medicul veterinar ce ar trebui sa contina pentru a face fata unor situatii de urgenta. Eu nu uit niciodata ca in bagajul cainelui meu sa pun pungi de plastic si manusi, vasele de apa si mancare, cateva jucarii !!! , pelerina de ploaie . In ce zona din Croatia mergeti ? Va doresc un concediu placut si distractie pe cinste ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|