Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 06:41:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: prima baitza...:D  (Read 5361 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tyrone
Newbie
*

« Reply #15 on: July 26, 2009, 06:16:19 PM »

MULTUMESC BOBO 70 pentru raspuns acum le-am bagat in casa pe toate 3 sunt extrem de agitate,am optat pentru o apropiere directa (putin fortata)si sper din tot sufletul sa mearga.Nu stiu daca e bine inca sau rau dar sunt sigur ca mai sunt si alti care au acelasi gen de probleme si ai  voi ajuta cu un sfat cu siguranta.Dupa aceasta experienta o sa fiu capabil sa dau un sfat  Smiley.Deocamdata eu dorm cu catelul in dormitor si sotia cu cele 3 pisici dorm in sufragerie si usor ,usor le vom da drumul prin casa vor fi probabil cateva altercatii si cred,cred sper ca se vor acomoda la ora asta suntem extrem de necajiti.
Multumesc anticipat tuturor celor care au creat si infintat acest forum si nu in ultimul rand celor care posteaza aici ,o zi buna tuturor
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #16 on: July 26, 2009, 08:49:08 PM »

MULTUMESC BOBO 70 pentru raspuns acum le-am bagat in casa pe toate 3 sunt extrem de agitate,am optat pentru o apropiere directa (putin fortata)si sper din tot sufletul sa mearga.Nu stiu daca e bine inca sau rau dar sunt sigur ca mai sunt si alti care au acelasi gen de probleme si ai  voi ajuta cu un sfat cu siguranta.Dupa aceasta experienta o sa fiu capabil sa dau un sfat  Smiley.Deocamdata eu dorm cu catelul in dormitor si sotia cu cele 3 pisici dorm in sufragerie si usor ,usor le vom da drumul prin casa vor fi probabil cateva altercatii si cred,cred sper ca se vor acomoda la ora asta suntem extrem de necajiti.
Multumesc anticipat tuturor celor care au creat si infintat acest forum si nu in ultimul rand celor care posteaza aici ,o zi buna tuturor
petshop4you
tyrone
Newbie
*

« Reply #17 on: August 21, 2009, 02:27:21 AM »

Buna sper ca ce spun acum sa fie folositor pentru cei care au aceiasi problema cu pisicile socializind cu cainele,CRED CA NOI AM FACUT O MARE GRESALA SA LE  apropiem fortat nu am facut altceva decat sa le stresam si cand au avut prima ocazie au fugit afara si am descis sa le lasm asa acum vin si maninca dar tot sunt intimidate de catel dar fiind la inaltime mai tot timpul se simt mai in siguranta.Deci cred ca e mai bine sa le lasi pe animale sa se apropie ele singure si sa nu intervii decat atunci cand catelul le ameninta sa al inveti ca nu e voie sa le fugareasca...etc.Sper ca experienta noastra sa fie benefica cuiva
tyrone
Newbie
*

« Reply #18 on: August 22, 2009, 09:38:20 PM »

ce se intampla daca ai faci baie la cg ?eu i-am facut de doua ori si are 11 saptamani pentru ca sa balacit in pisu  Grin putea pina la cer si am vazut aici pe forum ca cineva zicea ca nu e bine sa le faci baie decat de la o anumita varsta,dar nimeni nu a zis de ce.Va multumesc anticipat Vali & Tyrone
Sethya
Newbie
*

« Reply #19 on: August 19, 2010, 12:19:33 PM »

Azi dimineata la 4 am primit si eu un pui de CG! .. a fost adus intr-o cusca din alt oras, mirosea ingrozitor... sper ca nu e o problema ca i-am facut o baita scurta? are 7 saptamani.

D:
aurelian1
Newbie
*

« Reply #20 on: April 29, 2012, 08:17:19 AM »

am si eu o intrebare....de ce la-ar afecta pe catel ( are 3 sap ) baia ca e foarte murdar.?
mishu65
Hero Member

« Reply #21 on: April 29, 2012, 11:18:33 AM »

Nu exista f murdar la un puiut de cateva saptamani. Periatul si eventual stersul cu o carpa inmuiata in apa calda si otet sunt suficiente. Stratul natural de grasime de pe pielea cainilor este protectia lor. Ca sa nu mai vorbim de mancarimi si scarpinatul cainelui dupa... Nici dupa 6 luni nu se recomanda spalatul mai mult de 2 ori pe an. Eu am facut greseala asta si in loc de o blana lucioasa am avut o blana plina de matreata. Parul ii cade mai mult si lista continua... Acum ma gandesc in urma, chiar nu se justifica baia. Si cand faceti prima baie adevarata, luati un sampon bun! Nu de pe raftul supermarketului.

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
marius_bl
Sr. Member

« Reply #22 on: April 29, 2012, 11:31:48 AM »

Singurele probleme care pot aparea in urma imbaierii unui catel sau adult sunt legate de conditiile in care e tinut dupa, temperatura,asternut,curenti de aer etc. Trebuie avut grija de ochi si urechi. Daca pe exterior cainele pare uscat ,la nivelul pielii mai dureaza pana se usuca bine.Dar se poate curata un catel si cu servetele umede .E cea mai buna metoda mai ales pt cine nu are experienta.

aurelian1
Newbie
*

« Reply #23 on: June 06, 2012, 02:34:14 PM »

?
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #24 on: June 17, 2012, 05:09:40 PM »

Baita cu sampon (special pt caini) este recomandata de maxim 2 ori pe an. Baita cu apa, fara nimic altceva puteti sa-i faceti oricand

mygermanshepherddog.blogspot.com
aurelian1
Newbie
*

« Reply #25 on: June 22, 2012, 08:23:23 PM »

cum pot afisa o poza cu catelul meu ?
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof