Forum ciobanesc german
March 04, 2013, 12:59:30 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: prima baitza...:D  (Read 5640 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
oana_sebi
Newbie
*

« on: May 06, 2009, 09:39:37 PM »

Buna seara tuturor!Sunt novice pe acest site...maine merg sa imi iau primul meu catel,,un CG.Tot maine o sa merg la veterinar sa i se faca deparazitarea si vaccinul.Are o luna si jumatate.As avea o intrebare:cand pot sa ii fac prima baitza.?pt ca vreau la inceput sa il tin in casa si na...vreau sa fie curatel.  Smiley multumesc
oana_sebi
Newbie
*

« Reply #1 on: May 06, 2009, 09:50:27 PM »

am aflat:D
salvanim
valucsx
Full Member

« Reply #2 on: May 06, 2009, 09:51:34 PM »

la o luna jumatate in nici un caz, eu i-am facut prima data la 6 luni, pana atunci am periat-o ff bine.

daca vrei un prieten,ia-ti un caine.
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #3 on: May 06, 2009, 10:00:33 PM »

La varsta asta nu poate fi vorba ca miroase sau e murdar.Va mirosi a cuib cel mai probabil,a laptic de mami,a mami..dar asta se rezolva cu peria si eventual cu o carpa umeda.
succes

Don`t worry..be happy
oana_sebi
Newbie
*

« Reply #4 on: May 06, 2009, 10:03:12 PM »

da...pai miroase a laptic...cred:) abia ast sa il aduc acasa..multumesc
oana_sebi
Newbie
*

« Reply #5 on: May 07, 2009, 08:46:50 PM »

astazi am rez cu vaccinul...dar e tare trist...Sad...nu stiu ce sa ii mai fac. plange mai tot timpul..ma joc mult cu el ca sa nu mai fie trist...acu ma gandesc ce ma ast la noapte Wink) problema e ca am mers cu el afara si e tare fricos si nu vrea sa faca lipsa mare..ar trebuii sa stau mai mult afara cu el si sa nu ma plimb atata cu el?
oana_sebi
Newbie
*

« Reply #6 on: May 08, 2009, 09:02:18 AM »

va rog  sa imi spuneti daca  trebuie sa il tn pe cutu in casa dupa vaccin!medicul nu mi-a zis nimik...era prea preocupat sa ma zapaceasca de cap sa ii cumpar accesorii..si cineva mi-a zis ca poate sa faca diaree si sa se simta rau daca il scot afara dupa vaccin.chestie e ca azi il duc la casa pt ca la apartament nu e prea usor sa il tin si nu stiu cum sa procedez.va rog sa ma ajutati.multumesc
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #7 on: May 08, 2009, 11:16:07 AM »

se poate simti rau in urma vaccinului chiar daca il scoti sau nu, eu stiu ca trebuie sa eviti contactul cu alti caini, daca stiu bine sistemul lui imunitar este destul de fragil in timpul schemei de vaccinare si este bine sa eviti inclus locurile unde stau in general caini chiar daca ei nu sunt acolo cand tu iesi cu piticu la plimbare.
Bafta cu blanosul tau si sa se faca mare si sanatos.
oana_sebi
Newbie
*

« Reply #8 on: May 08, 2009, 11:18:54 AM »

ms mult:) el e tare jucaus, dar inca plange dupa mama si fratiorii lui...sper sa fie totul bine.:)o zi buna tuturor!
Dandra
Full Member

« Reply #9 on: May 08, 2009, 02:19:51 PM »

baie e cel mai bine sa ii faci la 2 saptamani minim dupa ce termina schema de vaccinare, cat espre sco afara doar daca e pt cateva minute dar nu e recomandat, pana la 3 luni si jumatate te chinui putin, dar stii cu siguranta ca nu e nici un pericol si sistemul; lui imunitar se intareste.

Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
oana_sebi
Newbie
*

« Reply #10 on: May 29, 2009, 06:18:04 PM »

buna tuturor....noi am facut si cel de-al 2 vaccin...avem un catel frumos si jucaus...e tare simpatic...acu avem o problema ..am mers la 2 medici si fiecare ne-a zis altceva.Ii place tare mult sa se joaca in iarba, iar ultima data cand a fost prin gazon a luat o capusa pe care am scos'o ,dar acum ne e teama sa nu ia mai multe,la fel si problema purecilor.Athos are 2 luni iar un medic ne-a zis ca e ok sa ii dam cu o solutie dupa gat(solutie careia i se face reclama la tv), iar altul ne-a spus ca e mult prea devreme sa ii dam cu solutie antipureci si anticapuse.Va rog sa ma lamuriti.Multumesc:) o zi buna sa aveti!
Asahel
Sr. Member

Jar Crocobaurul

« Reply #11 on: May 30, 2009, 12:23:26 AM »

Athos are 2 luni iar un medic ne-a zis ca e ok sa ii dam cu o solutie dupa gat(solutie careia i se face reclama la tv), iar altul ne-a spus ca e mult prea devreme sa ii dam cu solutie antipureci si anticapuse.Va rog sa ma lamuriti.Multumesc:) o zi buna sa aveti!

Daca nu e prea devreme sa ia capuse inseamna ca nu-i prea devreme nici pentru solutii antiparaziti - atata timp cat produsul respectiv este pentru categoria de varsta a catelului. Unele se dau dupa 6 luni, altele dupa 3...altele sunt special facute pentru pui mai mici. Trebuie citite indicatiile.

"Scratch a dog and you'll find a permanent job."  ~Franklin P. Jones
tyrone
Newbie
*

« Reply #12 on: July 25, 2009, 12:29:49 AM »

Buna tuturor sunt si eu nou pe forum si am o problema , am cautat peste tot aici ceva legat de caini si pisici in acelasi loc.Am un cg  de doar 7 saptamani este superb sanatos extrem de vioi...etc avem puiul de 2 zile si tot de atunci pisicile noastre(3 la numar)numai vin acasa nici macar la mancare,am incercat sa le apropiem de caine dar se tem extrem de tare si vin decat in gradina si de la distanta se uita dupa care fug ce as putea face ca sa le imprietenesc cu cainele,mentionez ca el nu are treaba cu ele,exista oare vreo metoda de ai apropia se poate face asta HuhHuh
tyrone
Newbie
*

« Reply #13 on: July 25, 2009, 12:35:30 AM »

Buna tuturor sunt si eu nou pe forum si am o problema , am cautat peste tot aici ceva legat de caini si pisici in acelasi loc.Am un cg  de doar 7 saptamani este superb sanatos extrem de vioi...etc avem puiul de 2 zile si tot de atunci pisicile noastre(3 la numar)numai vin acasa nici macar la mancare,am incercat sa le apropiem de caine dar se tem extrem de tare si vin decat in gradina si de la distanta se uita dupa care fug ce as putea face ca sa le imprietenesc cu cainele,mentionez ca el nu are treaba cu ele,exista oare vreo metoda de ai apropia se poate face asta HuhHuh
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #14 on: July 25, 2009, 07:15:13 PM »

Buna tuturor sunt si eu nou pe forum si am o problema , am cautat peste tot aici ceva legat de caini si pisici in acelasi loc.Am un cg  de doar 7 saptamani este superb sanatos extrem de vioi...etc avem puiul de 2 zile si tot de atunci pisicile noastre(3 la numar)numai vin acasa nici macar la mancare,am incercat sa le apropiem de caine dar se tem extrem de tare si vin decat in gradina si de la distanta se uita dupa care fug ce as putea face ca sa le imprietenesc cu cainele,mentionez ca el nu are treaba cu ele,exista oare vreo metoda de ai apropia se poate face asta HuhHuh
Cred ca nu trebuie sa faci nimic..., am crescut si eu pisuica cu caine in acelasi loc si pana la urma sau obisnuit, chiar nu se mai bagau in seama. Deocamdata este o noutate pentru ele ca si pentru el. Ai ar fi bine sa-l obisnuiesti cu pisicile acum cat este mic, daca creste nu cred ca o sa se mai inteleage prea bine... Cheesy Cheesy Cheesy
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof