Punch
Jr. Member

White Shepherd
|
 |
« on: May 09, 2009, 05:11:53 AM » |
|
Va rog sa ma lamuriti si pe mine!Catelul meu are 24 de kile si varsta de 1 an si 6 luni.Este normala acesta greutate pentru varsta lui sau e prea putin? Nu a mai luat in greutate de vreo 6 luni dar mananca cat se poate de normal, ii dau si altceva pe langa boabe:biscuiti pentru caini, treats si suplimente nutritive tot timpul.L-am crescut cu Eukanuba si Hill's dar in ultimele 2 luni i-am schimbat hrana cu una de adult unde are proteine de 42%. Recunosc ca rasa lui e alba si ma gandeam ca poate nu trebuie sa atinga neaparat greutatea unui CG.Am o cunostinta care la fel are aceeasi rasa de CG alb , are 3 ani si o greutate de 88 de kile.Stiu sigur ca este aceeasi rasa ca si a cunostntei mele pentru ca arata la fel, sunt identici.Pe actele mele de unde l-am luat de la Human Society imi scrie ca e CG amestecat cu husky iar husky nu ajung pana la 90 de kile.Dar stiu sigur ca nu e amestecat cu nici un husky pentru ca arata exact la fel cu cel al cunostintei mele iar pe actele lui scrie White German Sheperd. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwy
|
 |
« Reply #1 on: May 09, 2009, 09:32:01 AM » |
|
88kg;exagerat de mult,o sa aiba o viata scurta,probleme articulatie,verifica tabelul de pe forum referitor la greutate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bengy
|
 |
« Reply #2 on: May 09, 2009, 06:00:53 PM » |
|
E o gresala.Nu poate sa aiba 88 kg,poate 33 sau max 43!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Punch
Jr. Member

White Shepherd
|
 |
« Reply #3 on: May 09, 2009, 06:19:08 PM » |
|
Scuze, are 88 de pounds, adica exact 40 de kile!!Dar al meu are numai 52 de pounds adica 24 de kile!!Aproape dublu. E normal sa aiba numai atata la varsta lui?Are o viata destul de activa dar nu foarte si sa zicem ca mai pierde din calorii alergand , jucandu-se...Are doar o gradina de 100 metri patrati.Plus ce ma mai joc cu el in casa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alica
Full Member

Max:)
|
 |
« Reply #4 on: July 03, 2009, 03:31:46 PM » |
|
intra in istorie daca avea 88 kg! 
|
|
|
|
|
|
fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: September 14, 2009, 10:20:00 AM » |
|
salut Ciobanescul meu are 1an (pe 1 septembrie ) si are inaltimea de 62,5-63 cm si 29 de kilograme . Ce vitamine, minerale, etc as putea sai dau ca sa mai puna putin pe el (el e vioi si nu sta locului 5 min). Plus ca vine sezonul rece si doctorul zicea ca ar trebui ceva calciu. calciu ia fost administrat odata (perioada de 10 zile) cand avea 5 luni parca... nu mai stiu exact. PS: el mananca Royal Canin Adult... dar de la o vreme nu prea mai are pofta de mancare, adica ce i pun dimineata (300g) le manaca ori spre dupa amiaza ori seara (seara primeste 250g de obicei). ceva sugesti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #6 on: September 14, 2009, 10:32:03 AM » |
|
Prima sugestie este, sa nu ii lasi mancarea la dispozitie mai mult de 5 minute. Oare arata slab, sau de ce vrei sa mai ia in greutate?
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #7 on: September 14, 2009, 11:41:10 AM » |
|
Incearca sa ii schimbi sotimentul de mancare si daca face la fel, poate nu ar fi rau sa ii faci o deparazitare interna. Poate fi una din cauze. salut Ciobanescul meu are 1an (pe 1 septembrie ) si are inaltimea de 62,5-63 cm si 29 de kilograme . Ce vitamine, minerale, etc as putea sai dau ca sa mai puna putin pe el (el e vioi si nu sta locului 5 min). Plus ca vine sezonul rece si doctorul zicea ca ar trebui ceva calciu. calciu ia fost administrat odata (perioada de 10 zile) cand avea 5 luni parca... nu mai stiu exact. PS: el mananca Royal Canin Adult... dar de la o vreme nu prea mai are pofta de mancare, adica ce i pun dimineata (300g) le manaca ori spre dupa amiaza ori seara (seara primeste 250g de obicei). ceva sugesti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: September 14, 2009, 06:09:44 PM » |
|
mai coastele nu i se vd decat putin cand alearga tare... sau le simti putin cand pui mana. conform unui tabel de pe un site pus aici pe forum... la varsta de 12 luni ar trebui sa aiba 34,5 kg. el are, in urma scaderi greutati mele din ecuatie, 29 de kg. pana acuma doctorul nu mia spus nimica ca ar trebui sa ia vitamine sau altceva, am mai spus ca a luat calciu ceva timp in urma . inca o intrebare cum, cat, si cand se administreaza calciul la CG.  ? alte sugestii pentru sezonul rece???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #9 on: September 14, 2009, 06:18:22 PM » |
|
.... inca o intrebare cum, cat, si cand se administreaza calciul la CG.  ? alte sugestii pentru sezonul rece??? Calciul ar fi bine sa fie administrat in urma unor analize...daca nu, sfatul medicului ... pentru sezonul rece, cusca protejata de intemperii si vant, izolata termic (sau nu) ...alimentatie un pic mai bogata in proteine, daca e f frig (eu sunt "fan" galbenus de ou crud)...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: September 16, 2009, 02:24:42 PM » |
|
salut . revin cu niste poze . sunt din perioade diferite a anului acesta scrie si la titlul fiecarei poze de cand sunt. ce ziceti ... mie mise pare cam slabut la 1 an si 29 kg. pofta de mancare poate sa scada si din cauza ca intra in calduri. si cum iti dai seama ca e in calduri?
|
|
|
|
|
|
|
|
bogdannn85
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: September 16, 2009, 02:26:16 PM » |
|
el e fericit... bine asa e el de felul lui.  da pofta de mancare sa cam diminuat. de al 550 de grame pe zi am ajuns la cam 400g/zi. si azi dimineata iam dat si 3 pastile pentru paraziti ... asa ca sa eliminam toate variantele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #12 on: September 16, 2009, 03:59:57 PM » |
|
mi se pare un caine in forma,pentru inaltimea lui pare numai bun! P.S. masculii nu intra niciodata in calduri,doar femelele  . uuups! acum am citit mai sus ca are 62-63 de cm.pentru o asa inaltime ar putea cantari ceva mai mult,dar din ceea ce vad in poze,parerea mea este ca arata ok. poate ati gresit unpic la masurat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|