As incerca niste comentarii la poze.
brazil - primul meu concert : super dulce catelul, are privirea aia de inmoaie si pietrele

Tehnica buna de fotografiere, probabil si aparat pe masura, foarte placut rezultatul. Felicitari.
- 2 ursuleti - super puiul si postura, dar tare neclara poza
- laptic si somn usor - iti vine sa-l mananci cat e de dulce cum doarme

buna fotografia.
Irina2007 - super expresivi puii

amandoi. Tehnica mai lasa de dorit, probabil si aparatul e unul mai basic. Cu putina prelucrare in GIMP sau PhotoShop ar arata mai bine.
Dandra - Caldura mare - nu prea are claritatea unde trebuie, sau e cam miscata, ceva nu e bine
- Eu am pernute ... - aici aparatul a focusat unde trebuia, pacat de lumina brutala a blitului, care-i fura nitel culorile, pacat ca i-ai taiat nitel urechea stanga
Godra Attila - super puiutii, super postura jucausa in care i-ai prins, pacat ca focusul e pe picioarele personajului din spate

Drakonia - frumoase toate trei, dintisorii se vad tare frumos la prima si urechile de la ultima sunt tare haioase

cycya13 - frumosica poza, dart la incadrare i-ai taiat din labuta. Si data aia nu da bine in poza.
kiko - frumoase toate 3, mie imi place in special ultima, dar si in celelalte 2 are pozitii simpatice

a_yonny - fiind concurs cu puiuti, nu comentez decat ca nu prea pare puiut ce ai postat tu

dsh - foarte frumos incadrat, un pic mai sharp poate ar fi ajutat
Ariana - felicitari pt toate 3, sunt foarte frumoase. Am ezitat mult pana sa votez sarmalutele, pt ca si Va Vad mi-a placut extrem de mult. Tehnica buna, incadrare buna, chenar bun, culori frumoase, cred ca ai si un aparat pe masura. Felicitari. Sarmalutele sunt geniale

ady - prima e cam neclara, si lumina e prea butala, si mai cade si aiurea pe fata catelului
- a doua imi place mai mult, dar iarasi soarele prea puternic nu te-a ajutat, iti face umbre prea accentuate in cadru. Postura si fata catelului sunt frumoase

marius_bl - frumos catelul, in toate 3 pozele da bine, dar tehnica e cam slaba, se vede cam rau
wildspirit - 2 poze de-a dreptul indecente

)
culori placute, lumina buna, pozitia catelului draguta

La primea as fi scos picioarele ( fotografului? ) din poza

In concluzie, eu am votat cu sarmalutele Arianei, imi place enorm cadrul respectiv si titlul ales se potriveste de minune.
Felicitari tuturor concurentilor, orice drum, cat de lung incepe cu primul pas, felicitari si celor care au postat prima data fotografii, asa invatam, vazand si la altii mai experimentati cum se incadreaza, cum se face ...
Apropo, si eu am vrut sa pun poze, dar din pacate am vazut ce a postat Ariana si m-am dezumflat total

Ale mele sunt mult mai slabe.