Forum ciobanesc german
June 01, 2017, 01:18:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: FMMB WORLDCHAMPIONSHIP 2009  (Read 2951 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lacramioara Rotaru
Full Member

Ciobanesc German

« on: May 12, 2009, 03:36:25 PM »

IPO: AUGUSTIN MOLDOVAN CU XENA SENNA DI SILVA (BEBITZA) 85-90-75 TOTAL 250  (Gusti   o  sa  vina   vara  asta   prin  tara -asta   pentru  cei  care  vor  dori  sa il  felicite  la  o  bere  Wink .  din  cite  stiu  este  ultimul  an  in care  Bebitza  mai  iese  la  competitii. sper  sa  nu ma  insel  dar   cred  ca  a  fost  prima   participare  din  Romania   care a  si  promovat  examenul ..se  intimpla    in  anul  2006  la  Nova Goriza )

http://www.fmbb2009.com/en/?IPO
p.s. Bebitza  a fost  primul  ciine cu  ipo   care  m-a  impresionat .  vedeam  prima  data ,pe   viu   un  ciine  de  ipo  3 . Examenele  ei au  fost  date  in  cadrul  examenlor de  lucru  clcg  de  la  bucuresti,pentru  cei  care  isi  mai  aduc aminte.

"Adevarul nu  se  confunda intotdeauna  cu dreptatea." W.F.
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #1 on: May 12, 2009, 07:09:09 PM »

IPO: AUGUSTIN MOLDOVAN CU XENA SENNA DI SILVA (BEBITZA) 85-90-75 TOTAL 250  (Gusti   o  sa  vina   vara  asta   prin  tara -asta   pentru  cei  care  vor  dori  sa il  felicite  la  o  bere  Wink .  din  cite  stiu  este  ultimul  an  in care  Bebitza  mai  iese  la  competitii. sper  sa  nu ma  insel  dar   cred  ca  a  fost  prima   participare  din  Romania   care a  si  promovat  examenul ..se  intimpla    in  anul  2006  la  Nova Goriza )

http://www.fmbb2009.com/en/?IPO
p.s. Bebitza  a fost  primul  ciine cu  ipo   care  m-a  impresionat .  vedeam  prima  data ,pe   viu   un  ciine  de  ipo  3 . Examenele  ei au  fost  date  in  cadrul  examenlor de  lucru  clcg  de  la  bucuresti,pentru  cei  care  isi  mai  aduc aminte.

Sincere felicitari.....SI un mare BRAVO pt. Gusti si pt. Bebita!!!

Repet ceea ce am mai afirmat: Bebita si Gusti Moldovan reprezinta stacheta epocii moderne a chinologiei din Romania in materie de dresaj!

Cine vrea sa fie un nume in dresajul din Romania.....trebuie sa-i egaleze ca punctaj sau chiar sa-i invinga pe Bebita si pe Gusti!
Restul.....sunt doar vorbe goale si reclama.

http://www.fmbb2009.com/en/?IPOList_of_competitors

* moldovan_augustin.jpg (64.7 KB, 358x401 - viewed 290 times.)
Lacramioara Rotaru
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #2 on: May 18, 2009, 12:46:59 AM »

Cine vrea sa fie un nume in dresajul din Romania.....trebuie sa-i egaleze ca punctaj sau chiar sa-i invinga pe Bebita si pe Gusti!
pai  s-ar   putea  sa  se   intimple  asta,in  septembrie.s-ar  putea    sa  o  bata   chiar...  puiul  ei prada  Smiley

* prada.jpg (116.65 KB, 445x336 - viewed 280 times.)

"Adevarul nu  se  confunda intotdeauna  cu dreptatea." W.F.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: