Forum ciobanesc german
May 20, 2009, 05:16:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Lara  (Read 141 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nucuta
Sr. Member

« on: May 15, 2009, 06:35:46 AM »

Maine se implineste un an de cand s-a dus Lari a mea...m-am gandit mult daca sa scriu despre ea sau nu...am seri cand ma gandesc la ea si plang - de dor si de tristete ca n-o mai am langa mine...A fost - in cei zece ani cat am avut-o in familia noastra - cea mai credincioasa si iubitoare prietena, cea mai intelegatoare si inteleapta fiinta..Am luat-o pe Nuca la scurt timp dupa ce-am pierdut-o pe Lari...si desi imi lumineaza zilele, nu o pot uita pe prima catelusa - un exemplu de inteligenta si tandrete, de bucurie si lumina pentru noi...sper ca acolo unde este sa stie ca-i simtim lipsa

* lara.jpg (137.96 KB, 768x576 - viewed 26 times.)

* lara2.jpg (145.88 KB, 1082x812 - viewed 31 times.)

There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face
nucuta
Sr. Member

« Reply #1 on: May 15, 2009, 06:37:59 AM »

Mai pun o poza...tare imi lipseste... Cry

* lara3.jpg (160.36 KB, 860x645 - viewed 33 times.)

There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face

by Blue Eyes
Jr. Member
**

Aaska von Pavora; Priti von Hausszente....

« Reply #2 on: May 15, 2009, 08:01:04 AM »

Cry    Imi pare sincer rau, eu la acea data nu eram pe Forum.
Omul este facut sa traiasca si cu ajutorl amintirilor, un om fara amintiri este un om incomplet. Este bine sa ne aducem aminte de cei dragi, chiar daca in ochii multora a fost "doar un caine". Pentru mine, chiar daca nu am cunoscut-o a fost un SUFLET, pentru tine si pentru familia te a fost un MEMBRU AL FAMILIEI.

R.I.P. LARA
« Last Edit: May 15, 2009, 08:17:01 AM by by Blue Eyes » Logged

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi (Josh Billings)
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #3 on: May 15, 2009, 10:34:09 AM »

Te inteleg mai bine decat ai crede pt ca povestile noastre se aseamana. Si eu sunt innebunita dupa Isa dar plang si in fiecare luna si pe 4  socotesc cat timp a trecut de cand l-am pierdut pe Dino...in iulie se face un an  Sad 
Lara ta era foarte frumoasa si chiar avea o mutrita  inteleapta.. dar ea si-ar fii dorit ca tu sa ti-o amintesti vesela si nu sa plangi.
« Last Edit: May 15, 2009, 10:35:49 AM by cycyca13 » Logged

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
Dandra
Full Member

« Reply #4 on: May 15, 2009, 10:48:01 AM »

imi pare tare rau si chiar daca nu pot intelege pe deplin ce simti, dupa 1 an, cand am vazut pozele cu Lara, parca mi-am vazut cainele cand o sa fie mare (ca e tot negru) si pt o clipa, am inchis ochii si am incercat sa imi imaginez acea cumplita zi pt tine  Cry, condoleante Cry. Fii convinsa ca a stiut ca este iubita si acuma, de acolo din raiul cateilor  ::)se uita la voi si da din coada pt ca gandurile voastre cele mai frumoase si pline de dor si dragoste o invaluie Roll Eyes. Sunt convins ca a fost o "fata" minunata Smiley !!! In schimb sa te bucuri de Nuca si sa petreceti clipe minunate impreuna !!!

Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora