Forum ciobanesc german
October 11, 2012, 01:48:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   Go Down
  Print  
Author Topic: Nu pot sa cred!!  (Read 16571 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ERZSE ELOD
vom Eclipse
Jr. Member
**

RJCH,RCH,RCLCH,RVCH Evita vom Eclipse

« Reply #15 on: August 29, 2009, 02:40:33 PM »

Am ramas socat...,bestialitate,salbaticie umana...
Quando
Full Member

« Reply #16 on: September 04, 2009, 10:34:44 PM »

Acel individ merita sa traiasca intr-un ospiciu de nebuni tot restul vieti.............nici in triburile salbatice nu se practica atita cruzime......O DOAMNE!!!!!!!!
petshop4you
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #17 on: September 14, 2009, 11:15:06 PM »

A vazut cineva stirile de acum (luni searaora 23)la Pro tv?Caine inpuscat linga Sfintu Gheorghe.Stiam cainele si stapinul,aproape de terenul meu ,unde tin cainii.Acolo ma plimb si eu cu cainii mei.Sa stiti ,este la citeva sute de metri de Jandarmeria Romana.Frumos fac treaba dragi nostrii jandarmi.Acum am vazut la stiri,dar incep sa ma gindesc ca se putea intimpla si cu cainii mei.Trist ce se intimpla.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #18 on: September 14, 2009, 11:17:31 PM »

A vazut cineva stirile de acum (luni searaora 23)la Pro tv?Caine inpuscat linga Sfintu Gheorghe.Stiam cainele si stapinul,aproape de terenul meu ,unde tin cainii.Acolo ma plimb si eu cu cainii mei.Sa stiti ,este la citeva sute de metri de Jandarmeria Romana.Frumos fac treaba dragi nostrii jandarmi.Acum am vazut la stiri,dar incep sa ma gindesc ca se putea intimpla si cu cainii mei.Trist ce se intimpla.
Unde, unde Attila? Nu am vazut. Jandarmii de la noi au impuscat un caine??? Nu se poate, din ce cauza?
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #19 on: September 14, 2009, 11:18:18 PM »

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/cutremurator-caine-impuscat-cu-cruzime-in-fata-stapanului.html
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #20 on: September 14, 2009, 11:20:14 PM »

Nu jandarmii,in spatele jandarmeriei,spre chilieni,pe malul Oltului.Eu am terenul 'unde tin caini,citeva sute de metri.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #21 on: September 14, 2009, 11:24:01 PM »

Extraordinar!!! Incredibil!!! Stie cineva cine sunt jegurile care s-au distrat in halul asta??? Astia ar merita taiti si dati cu sare, ce caractere infecte, incredibil ca se poate itampla asa ceva si astia pot scapa neidentificati. Ar trebui cautati dupa glont, calibrul armei, urmele de ghinturi, etc. Nu se poate sa nu-i gaseasca daca se doreste asta. Asa tara - asa oameni - asa conducatori.
« Last Edit: September 15, 2009, 12:21:59 AM by bobo70 » Logged
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #22 on: September 14, 2009, 11:24:56 PM »

Stiu si proprietarul cainelui,dinsul in fiecare zi se plimba pe malul Oltului cu cainele,un om foarte bun,il stiu de mult,fiul sau imi e prieten.Doamne fereste sa patesc asa ceva,de 10 ani acolo ma plimb si eu cu cainii.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #23 on: September 14, 2009, 11:26:23 PM »

Nu jandarmii,in spatele jandarmeriei,spre chilieni,pe malul Oltului.Eu am terenul 'unde tin caini,citeva sute de metri.
Stiu pe unde ai tu cainii. Iti dai seama ca puteai sa fii chiar tu cu toata gasca si jegurile sa-i ia la rand..., nu e ceva de neimaginat. Pe malul Oltului era o zona unde se mai putea iesi in liniste dar se pare ca nu mai ai loc nicaieri.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #24 on: September 14, 2009, 11:27:24 PM »

Dupa stiri ,proprietarul a vazut persoanele respective,aflu eu cine au fost,si rezolv cu ei,sa fii sigur.Am eu niste metode bune,pentru persoane de genul asta.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #25 on: September 14, 2009, 11:28:36 PM »

Sper totusi sa fie prinsi, dar oricum e prea tarziu si nu m-ar mira sa spuna politia ca era doar un caine si ce ar putea ei sa faca. Nu ar fi nimic iesit din comun la nivelul de omenie din tara asta.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #26 on: September 14, 2009, 11:30:58 PM »

Din pacate,cainele a pierdut viata,il stiam,era un caine foarte blind.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #27 on: September 14, 2009, 11:31:46 PM »

Sa stii ca in judet am mai auzit undeva in zona Zagonului ca primesc vanatorii nu stiu ce facilitati daca duc un numar de nasuri de caini fara stapan, dar am crezut ca este o gluma macabra, se pare ca nu si atunci problema este la A.J.V.P.S.-ul local, daca ei icurajeaza practicile astea si cu ce drept.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #28 on: September 14, 2009, 11:33:22 PM »

Oricum asta este un comportament de oameni cu grave probleme psihice si astia nu ar trebui sa posede arma.
GODRA ATTILA
Hero Member

« Reply #29 on: September 14, 2009, 11:40:00 PM »

Dupa stiri,persoana respectiva era in haine de camuflaj,acum imi vine in minte,acum 3-4 luni am vazut un individ in jur de 40 de ani in haine de camuflaj avind ceva la mina ,care semana cu o pusca,era departe de mine circa 50-60 de metri,eram cu cainii la plimbare,chiar ma gindeam ce dracu face omul ala cu o pusca acolo.Se pare ca nu e prima data pe acolo.Doamne fereste,sa mai vad eu pe acolo,atunci nu stiu ce o sa fac.
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof