Florin93
Sr. Member

Lola &Ursu
|
 |
« on: May 21, 2009, 09:52:33 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
"Poporul care da cu pietre in caini risca sa ramana pentru totdeauna pe treapta de jos a umanitatii." G. Calinescu
|
|
|
Jessy1april2009
Newbie
Everything 4 Jess
|
 |
« Reply #1 on: May 22, 2009, 12:00:13 AM » |
|
Doamne.... Ar trebui oamenii astia sa pateasca exact la fel...... Mi-as dori sa-l vad pe MONSTRUL ala in pielea cainelui
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neroo
Jr. Member

|
 |
« Reply #2 on: June 11, 2009, 08:29:08 AM » |
|
Doamne Dumnezeule , ala chiar e cretin nu are pic de suflet in el. La-s omora in chinuri neimaginate !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #3 on: June 11, 2009, 11:31:29 AM » |
|
A citit cineva motivul pentru care a reactionat omul in modul respectiv ?!?!? Nu vreau sa zic ca a procedat corect, dar s-a pus cineva in locul lui ?!?!? Cum ar fi sa va muste un caine (care nu e al vostru) copilul  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #4 on: June 11, 2009, 11:48:19 AM » |
|
bun...in primul rand trebuie sa spun ca multi oameni nu isi educa copiii in privinta aceasta,adica cum sa se poarte cu un animal!eu deja m-am saturat ca peste tot sa aud de caini care au muscat copii,bestiile,monstrii etc sau ce alte denumiri le mai sunt atribuite bietelor animale!nimeni nu isi pune problema ca poate si copilul ala a facut ceva,chiar daca fara sa vrea!!!nu dau vine pe copii neaparat,ci pe parinti si pe proprietari.un caine care nu este educat si/sau nu accepta copiii ar trebui ferit de catre stapani in cazul acesta,iar parintii ar trebui sa isi fereasca mult iubitele odrasle de cainii fara stapan!!!atata vreme cat isi lasa copilul la orice caine,tot ei se plang daca se intampla ceva rau!chiar eu personal am dat in cei 10 ani de cand am caine de nenumarate ori peste astfel de oameni,chiar si adulti, da care s-au napustit asupra cainelui sa il mangaie fara sa intrebe inainte daca musca sau nu!ce au auzit de la mine e partea a doua,ideea este ca vine un nene idiot si imi scarmana cainele intr-o fractiune de secunda cand nu ma astept,iar apoi daca este muscat,tot vina mea e evident,ca ar trebui sa umblu cu o pancarta dupa mine cum ca am caine agresiv.desigur,exista botnite.de exemplu Tara nu are botnita de metal - e de fas - si poate apuca prin ea,oricat de tare as strange-o dupa ceafa,sau e destul sa sara pe un om cu labele ca sa il sperie si sa se iste scandal!si cand e vorba despre un adult care face asa ceva,credeti ca isi va educa copiii mai bine in privinta aceasta??? pe mine ma deranjeaza foarte mult mentalitatea asta,tot timpul cainele e de vina!de ce nu vrea nimeni sa isi asume responsabilitatea pentru faptele comise intr-un asemenea caz?!  nu consider ca e vina cainelui in nici unul din cazuri,ori stapanul ori parintele.daca nici unul din ei nu isi asuma raspunderea...e clar! 
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
|
pepe
|
 |
« Reply #5 on: June 11, 2009, 12:03:43 PM » |
|
da si din cate se pare cainele este al lui . Altfel un caine de talia lui l-ar fi rupt in jumate si credeti-ma din film nu pare a fi chiar un caine fioros . SI ACUM VENIM CU INTREBAREA CATRE GUVERNUL DE RAS ,, UNDE ESTE POLITIA SANITAR VETERINARA" poate si animalele au un drept al lor(sigur)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #6 on: June 11, 2009, 12:12:02 PM » |
|
din film nu pare a fi chiar un caine fioros .
nici a mea nu este agresiva fata de oameni.deloc,atata vreme cat nu sar de nebuni pe ea.in cei 7 ani de cand o am,niciodata nu a sarit la cineva care a pus mana frumos pe ea,care m-a intrebat inainte daca o poate mangaia.insa am avut destule cazuri in care am mers pe strada linistita iar tipul/tipa(cateodata chiar si oameni mai in varsta) au pus efectiv mana in graba pe ea,au bruscat-o!sunt patita.celalalt caine era foarte docil si accepta chiar si asa ceva,dar Tara nu!eu stiu ca ea nu prea agreeaza copiii si o feresc!nu e atat de greu.eu am vazut in parc destui parinti care stau lejer de povesti in timp ce odraslele lor merg si cutreiera zona,se duc la toti cainii si se baga in seama.plus ca in fiecare din cazurile de care am auzit la stiri sau despre care am citit in ziare,peste tot se dadea vina pe caine!nicaieri nu s-a specificat ca poate copilul a lovit cainele,ca poate l-a calcat pe labuta sau coada din neatentie sau poate s-a dus sa il mangaie si la strans mai tare sau l-a bruscat(nu toti copiii mici pun mana frumos pe un animal)iar daca respectivul caine nu era obisnuit cu asa ceva,a reactionat cum a crezut ca poate ca sa scape!
|
|
|
|
|
|
"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
|
|
|
visator
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: June 11, 2009, 02:43:28 PM » |
|
ce tot atata sa ne punem in locul lui ca ia muscat odrasla... ce sa zic,,,, sunt oameni criminali care iti ucid cu buna stii poate copilul si nu te duci sa dai cu ei de pamant nu mai spun ca au si discernamant si te iei de un sarac caine care nu sti de ce l-a muscat p copilul tau... sigur nu a facuto de florile marului asa ca sa ii fie jusine la nulitatea aia unana ... desi nu prea vad ce poate sa fie uman la aceasta persoana si rusine si celor sus pusi care dorm in se scobesc in nas si pe langa asata mai iau si o gramada de bai... in loc sa adopte politia animalelar! RUSINE!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ax_rap_13
|
 |
« Reply #8 on: July 08, 2009, 01:09:45 PM » |
|
Tiganu' asta e un las. Daca tot e "jmeker" si "shukar" sa se lupte cu un barbat de talia lui, nu cu un amarat de caine care se vede ca nici nu are curajul sa'l muste :|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Necro
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: August 06, 2009, 01:41:46 PM » |
|
uni oameni sun de-a dreptul dobitoci.Nu-si educa copii si uitati ce se intampla.Si prin cartierul meu sunt cativa huligani de asita.Imi vine sa-i omor.Saraci caini:((  (
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #10 on: August 24, 2009, 01:59:46 PM » |
|
Problema este mult mai adanca de atat. Nu toti iubesc animalele si in speta cainii. Nu toti stiu ca un caine maltratat si needucat care poate a suferit un soc cat a fost mic se razbuna apoi pe un pui de om pe care il vede mai vulnerabil. Daca acel caine care actioneaza asa este vagabont este vina noastra si a autoritatilor. Daca are stapan e vina stapanului si legea spune clar cat este amenda... Si mai e o categorie: cainii care au avut stapani si au ajuns pe strada...
Cat despre oamenii care lovesc animale? Nu stiu cum as reactiona daca un caine mi-ar face ferfenita copilul pentru ca nu am copil. In celalalt caz revine problema de mai sus: noi si autoritatile. Unde e politia animalelor? La mine pe strada se otravesc maidanezi in draci. Nu am salvat decat 2. Dar daca fac plangere si se afla, va intreb, nu-mi arunca idiotul de vecin (necunoscut) in curte vreo surpriza? Si apoi chiar il spanzur. Deci ma abtin sa fac valva...
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #11 on: August 24, 2009, 03:22:11 PM » |
|
Din pacate atita civilizatie exista in tara noastra,cineva ar trebui sa miste ceva,altfel o sa fie si mai rau.Daca as avea in fata un asemenea om,nas putea sa zic ce as face cu el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #12 on: August 24, 2009, 03:27:32 PM » |
|
Ce exemplu frumos a aratat copiilor din fata locului,au avut ce invata saraci.Cum dracu na existat un alt adult care sa-l opreasca pe handicapatul ala de om.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #13 on: August 24, 2009, 04:20:43 PM » |
|
Civilizatia din Romania se refera si la folosirea limbii romane in mod corect scris si vorbit. Nu te supara pe mine, de obicei nu ma iau de oameni aiurea si nu asta e rostul acestui forum, insa ma zgarie vizual felul in care scrii. In rest, pace tuturor si un pic de rabdare la detalii!
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
coco+missy
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: August 29, 2009, 12:49:10 PM » |
|
nu pot sa cred ....dar orice ar fi facut acel caine....si daca ar fi muscat fff grav un copil nu se reactioneaza asa !omul ala e nebun!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|