|
mit Spiellust
|
 |
« Reply #120 on: December 14, 2009, 04:05:56 PM » |
|
Uraaaaa ! Uraaaaa! Uraaaa! Pana la urma au ajuns la aceasi concluzie cu mine. Daca are patru picioare, arata ca un caine, latra ca un caine - e musai sa fie caine!  100% GRESIT!!! Maaaare nevoie de bani!!
|
|
|
|
|
|
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #121 on: December 14, 2009, 05:56:40 PM » |
|
100% GRESIT!!! Maaaare nevoie de bani!!
Eu , vb lui Jiji, doar i-am persiflat putin, nu am intrat prea adanc cu analiza. Acum poate o fi tot raul spre bine - ne fac noua reduceri daca au fonduri suplimentare. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ham
|
 |
« Reply #122 on: December 14, 2009, 06:54:04 PM » |
|
100% GRESIT!!! Maaaare nevoie de bani!!
Corect!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #123 on: December 14, 2009, 09:34:28 PM » |
|
Eu , vb lui Jiji, doar i-am persiflat putin, nu am intrat prea adanc cu analiza. Acum poate o fi tot raul spre bine - ne fac noua reduceri daca au fonduri suplimentare.  .... isi fac lor reduceri.... apa la moara inmultitorilor => diminuarea activitatii de selectie ... halal educatie chinologica din partea forului tutelar...  ...sunt curios pe cand precizarea daca puii astfel inregistrati vor avea sau nu drept de reproductie...daca nu, vor continua sa prolifereze pe al doilea tip de pedigree ...  .... asa ca Adio pedigree de club... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #124 on: December 14, 2009, 09:42:47 PM » |
|
oricum nu era greu deloc inmultitorilor sa alerge in doua expo(intr-un weekend sau doua) pt. a obtine minimul necesar. Totusi, se promoveaza involutia.... 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #125 on: December 14, 2009, 10:06:27 PM » |
|
..cred ca unul din scopurile FCI este promovarea selectiei...indiferent de rasa...la romani se pare ca e altfel... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ham
|
 |
« Reply #126 on: December 14, 2009, 10:20:39 PM » |
|
Decizia in sine, nu mi se pare incorecta. Din punct de vedere al influentei asupra selectie e greu de spus. Parerea personala este ca nu o va influenta in nici o directie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mit Spiellust
|
 |
« Reply #127 on: December 14, 2009, 10:36:01 PM » |
|
Decizia in sine, nu mi se pare incorecta. Din punct de vedere al influentei asupra selectie e greu de spus. Parerea personala este ca nu o va influenta in nici o directie.
... si a mea... cred ca e doar o masura disperata... se pare ca nici marirea taxei pt pedigree nu aduce mai multi bani... de ce sa mai scoti pedigree?
|
|
|
|
|
|
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #128 on: January 21, 2010, 04:48:19 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #130 on: February 25, 2010, 07:33:21 PM » |
|
site-ul ACHR virusat! cei ce ati trimis corespondenta mail, reluati-o ! http://www.ach.ro/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #131 on: April 09, 2010, 09:00:49 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #132 on: April 09, 2010, 09:11:14 AM » |
|
O noua sectiune pe site-ul AchR Lista partială a Comisarior şi Secretarilor de Ring atestaţi A.Ch.R.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

|
 |
« Reply #133 on: April 09, 2010, 09:16:10 AM » |
|
M-as mira ca actiunea d-nului Rugina sa aiba ecou in sistemul sanitar-veterinar din Romania. Acesta este bolnav de multa vreme, poate mult mai bolnav decat cel uman si nu cred ca acest lucru se va schimba curand. Pacat ca intretimp mor animale nevinovate. Aceeasi nesimtire ca in cazul doamnei doctor de la Facultatea de Medicina Veterinara o vedem si in cazul multor medici de medicina umana. Vedeti reactiile cetetenilor din ultima perioada, cu privire la medicii de familie. Sper sa nu se opreasca la jumatatea drumului actiunile d-nului Rugina si sa auzim si de niste masuri dure. Se pare ca in tara asta numai cu parul se poate schimba ceva, cu bun-simt si profesionalism niciodata.
|
|
|
|
|
|
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. - Paul Louis Lampert
|
|
|
|