Petphos e cel mai bun dupa parerea mea.
Si eu am avut probleme cu Benny, ii dadeam calciu, ii faceam fixator de calciu si tot il durea si schiopata.
Si am intrebat-o si eu pe doctorita atunci ce sa fac ca sa nu mai apara durerile si mi-a zis ca nu prea am ce. Explicatia a fost asa: oasele de dezvolta prea repede si la inceput partea care se dezvolta e mai moale ... si de aceea apar si durerile ..apoi hranindu-se cu calciu partea din os se intareste dar procesul acesta are o anumita perioada de timp si oricat calciu ar avea in organism nu se poate face mai devreme.
Nu stiu daca la tine problema e chiar ca nu asimileaza corpul ... poate e acelasi caz prin care am trecut eu si pur si simplu se dezvolta mult mai repede decat poate corpul sa faca fata.
Pana la urma problema la mine s-a rezolvat cu timpul ... si calciu i-am dat exact cand mi-a prescris doctorita
Oricum cred ca Ariana e cea mai in masura sa-ti dea un sfat bun.
VA salut sunt Dan din Craiova am un ciobanesc german superb ,are 1 an si 3 luni si nu asimileaza calciu(K 9 DAT CA LA CARTE) ,i-am facut si calciu injectabil si degeaba si anume ca dupa ce termina cura de calciu la 2 saptamini reapar problemele la picioruse .Acum ceva timp am fost cu el la doctor si m-ia zis sa-i facem DECANOFORT fiindca asta disperseaza calciu in organism exact acolo unde sunt goluri.Va intreb ,voi aveti idee de medicamentul asta fiindca din ce am citit eu asta e un fel de medicament cu steroizi ?