Forum ciobanesc german
June 21, 2010, 05:22:11 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: va cer un sfat prietenesc: probleme asimilare calciu, administrare Decanofort  (Read 1748 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dan76
Jr. Member
**

« on: May 27, 2009, 09:34:46 AM »

VA salut sunt Dan din Craiova am un ciobanesc german superb ,are 1 an si 3 luni si nu asimileaza calciu(K 9 DAT CA LA CARTE) ,i-am facut si calciu injectabil si degeaba si anume ca dupa ce termina cura de calciu la 2 saptamini reapar problemele la picioruse .Acum ceva timp am fost cu el la doctor si m-ia zis sa-i facem DECANOFORT fiindca asta disperseaza calciu in organism  exact acolo unde sunt goluri.Va intreb ,voi aveti idee de medicamentul asta fiindca din ce am citit eu asta e un fel de medicament cu steroizi ?

Am editat eu titlul.
Kintasha
« Last Edit: May 27, 2009, 06:29:13 PM by Kintasha » Logged
pepe
Hero Member

cann van pavora

« Reply #1 on: May 27, 2009, 09:56:23 AM »

ai incercat cu petphos sau calciu +d3
dan76
Jr. Member
**

« Reply #2 on: May 27, 2009, 10:18:39 AM »

Cu PetPhos nu am incercat ,dar dupa fiecare cura de calciu i-am facut si d3 injectabil ca fixator si fara prea mari succese
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #3 on: May 27, 2009, 11:00:02 AM »

Petphos e cel mai bun dupa parerea mea.
Si eu am avut probleme cu Benny, ii dadeam calciu, ii faceam fixator de calciu si tot il durea si schiopata.
Si am intrebat-o si eu pe doctorita atunci ce sa fac ca sa nu mai apara durerile si mi-a zis ca nu prea am ce. Explicatia a fost asa: oasele de dezvolta prea repede si la inceput partea care se dezvolta e mai moale ... si de aceea apar si durerile ..apoi hranindu-se cu calciu partea din os se intareste dar procesul acesta are o anumita perioada de timp si oricat calciu ar avea in organism nu se poate face mai devreme.
Nu stiu daca la tine problema e chiar ca nu asimileaza corpul ... poate e acelasi caz prin care am trecut eu si pur si simplu se dezvolta mult mai repede decat poate corpul sa faca fata.
Pana la urma problema la mine s-a rezolvat cu timpul ... si calciu i-am dat exact cand mi-a prescris doctorita
Oricum cred ca Ariana e cea mai in masura sa-ti dea un sfat bun.

VA salut sunt Dan din Craiova am un ciobanesc german superb ,are 1 an si 3 luni si nu asimileaza calciu(K 9 DAT CA LA CARTE) ,i-am facut si calciu injectabil si degeaba si anume ca dupa ce termina cura de calciu la 2 saptamini reapar problemele la picioruse .Acum ceva timp am fost cu el la doctor si m-ia zis sa-i facem DECANOFORT fiindca asta disperseaza calciu in organism  exact acolo unde sunt goluri.Va intreb ,voi aveti idee de medicamentul asta fiindca din ce am citit eu asta e un fel de medicament cu steroizi ?

My little dog - a heartbeat at my feet.
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #4 on: May 27, 2009, 11:04:38 AM »

o radiografie ai facut
pepe
Hero Member

cann van pavora

« Reply #5 on: May 27, 2009, 11:35:03 AM »

incearca cu petphos si se vor vedea rezultatele
dan76
Jr. Member
**

« Reply #6 on: May 27, 2009, 11:48:45 AM »

chiar azi o sa merg sa caut petphos si o sa incep sa-i dau insa am o nelemurire cum se adminisrtreza ,dar cred ca are un porospect sper sa-i dau de leac
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #7 on: May 27, 2009, 11:57:52 AM »

dan,referitor la decanofort ,sotul meu antrenaeaza bodybuilders pt competitii si mi-a spus cqa e un steroid anabolic,de fapt cel mai folosit steroid injectabil la momentul de fata pe piata dar spunea ca exista si o varianta folosita de vet equopoise .ajuta la refacerea masei musculare si nu are efecte secundare decit foarte rar.daca mai vrei sa afli ceva te rog nu ezita sa intrebi.si el l-a folosit cind facea competitii si mi-a zis ca ajuta mult si la durerile articulare
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #8 on: May 27, 2009, 12:04:26 PM »

am mai primit ceva informatii intre timp  Wink se foloseste in tratarea osteoporozei,pierderi in greutate datorate convalescentei si chiar forme sever de anemie.aici se gaseste sub numele de nandrolone decanoate.nume sub care il poti gasi pt uz vet animal power`s deca300 ,pet`s pharma decandrol300 ,brovel`s 50
« Last Edit: May 27, 2009, 12:56:31 PM by irish boy » Logged
dan76
Jr. Member
**

« Reply #9 on: May 27, 2009, 12:50:31 PM »

Va multumesc mult pentu informatii si promit ca va tin la curent cu tot ce se intimpla in viata lui REX ,azi o sa merg cu alt doctor (prieten cu mine )care nu stie ce tratament am folosit si ce m-ia zis doctorul lui REX si vreau sa vad daca sunt pe aceeasi unda
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #10 on: May 27, 2009, 12:55:55 PM »

de cind nu mai asimileaza calciu ? ai fost doar la un vet sau asta a fost diagnosticul pus de mai multi?
dan76
Jr. Member
**

« Reply #11 on: May 27, 2009, 01:15:50 PM »

Am fost la vet si el dupa toate tratamentele cu k 9 ,calciu injectabil a ajuns la concluzia ca nu asimileaza calciu si aseara a venit si i-a facut o injectie cu decanofort sper ca a facut bine ce a facut
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #12 on: May 27, 2009, 01:27:12 PM »

sint convinsa ca nu are ce sa-i faca rau dar va trebui sa urmeze un curs intreg pt a se vedea ceva ameliorare. intreaba-l daca nu exista in romania acelasi steroid dar pt uz veterinar
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #13 on: May 27, 2009, 04:12:26 PM »

Cum a ajuns la concluzia ca nu asimileaza calciu?

Am fost la vet si el dupa toate tratamentele cu k 9 ,calciu injectabil a ajuns la concluzia ca nu asimileaza calciu si aseara a venit si i-a facut o injectie cu decanofort sper ca a facut bine ce a facut

My little dog - a heartbeat at my feet.
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #14 on: May 27, 2009, 05:51:11 PM »

Cum a ajuns la concluzia ca nu asimileaza calciu?

e cel mai simplu....de zis.... Laughing

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: