Corco
Newbie
|
 |
« on: May 27, 2009, 11:24:38 AM » |
|
Detin o femela care are 15 luni. Ma poate sfatui cineva care este varsta propice pentru prima imperechere ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwy
|
 |
« Reply #1 on: May 27, 2009, 11:41:44 AM » |
|
tinind cont ca inca este in perioada de dezvoltare,parerea mea ,cred ca este bine la 2 ani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corco
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: May 27, 2009, 01:37:00 PM » |
|
am auzit mai multe pareri cum ca ar fi bine la peste 2 ani; nu ma pricep prea mult la caini (e primul pe care-l detin) dar din cate am citit este inca in dezvoltare si ma gandesc ca o sarcina si o nastere reprezinta un efort pentru organism, deci si eu cred ca e prea devreme, desi am auzit si pareri cum ca ar fi la varsta optima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #3 on: May 27, 2009, 05:57:16 PM » |
|
cel mai repede incepand cu al treilea ciclu de calduri, insemnand monta maxim cu 2--4 luni inainte de 2 ani. Bineinteles ca depinde si de fiecare femela in parte. Cele dezvoltate armonios, sanatoase, robuste vor duce fara probleme o gestatie la bun sfarsit. Cele care sunt mai slabut dezvoltate pentru varsta lor se vor monta mai tarziu.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Corco
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: May 28, 2009, 11:09:04 AM » |
|
multumesc mult pentru informatii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorinmates
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: November 25, 2009, 12:00:12 AM » |
|
si eu am o catelusa are un an si este in calduri apoi nu stiu un doctor zice ca trbuie sa aiba 1 an jumate altul ca o pot lasa la monta daca este dezvoltata normal ce sa mai cred?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

|
 |
« Reply #6 on: November 25, 2009, 12:03:44 AM » |
|
si eu am o catelusa are un an si este in calduri apoi nu stiu un doctor zice ca trbuie sa aiba 1 an jumate altul ca o pot lasa la monta daca este dezvoltata normal ce sa mai cred?
Neaparat macar 18 luni.
|
|
|
|
|
|
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. - Paul Louis Lampert
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #7 on: November 25, 2009, 12:05:04 AM » |
|
bobo nu cred ca are rost sa-ti bati capul. sorinmates,citeste AICIprimul post, raspuns tot la o intrebare de-a ta. chiar nu te intereseaza deloc sa ti minte ce sfaturi/informatii primesti???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

|
 |
« Reply #8 on: November 25, 2009, 12:19:40 AM » |
|
bobo nu cred ca are rost sa-ti bati capul. sorinmates,citeste AICIprimul post, raspuns tot la o intrebare de-a ta. chiar nu te intereseaza deloc sa ti minte ce sfaturi/informatii primesti??? Mai asta are ceva probleme???.... A deschis un alt topic cu acelasi subiect, ramai mut...
|
|
|
|
|
|
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. - Paul Louis Lampert
|
|
|
brendade huedin
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: December 04, 2009, 01:32:16 AM » |
|
toata lumea intreaba care e varsta la care poate incepe monta.eu as vrea sa stiu care e varsta la care femele nu se mai poate da la monta?am o femele de 4 ani si jumatate,carte de origine ,bine intretinuta si nu am de gand sa fac asta acum.adica nu am timp sa ma ocup si de pui.as vrea sa fac asta mai tarziu pentru ca eventual sa opresc un pui din ea.care ar fi varsta? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Hero Member

|
 |
« Reply #10 on: December 04, 2009, 07:58:13 AM » |
|
Quote from: sorinmates on November 24, 2009, 11:00:12 PM si eu am o catelusa are un an si este in calduri apoi nu stiu un doctor zice ca trbuie sa aiba 1 an jumate altul ca o pot lasa la monta daca este dezvoltata normal ce sa mai cred?
Neaparat macar 18 luni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #11 on: December 04, 2009, 09:34:33 AM » |
|
toata lumea intreaba care e varsta la care poate incepe monta.eu as vrea sa stiu care e varsta la care femele nu se mai poate da la monta?am o femele de 4 ani si jumatate,carte de origine ,bine intretinuta si nu am de gand sa fac asta acum.adica nu am timp sa ma ocup si de pui.as vrea sa fac asta mai tarziu pentru ca eventual sa opresc un pui din ea.care ar fi varsta?  8 ani.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
bobo70
Hero Member

|
 |
« Reply #12 on: December 04, 2009, 09:48:11 AM » |
|
Aoleu..., corect. Eu nu am citit corect postarea...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|