Forum ciobanesc german
February 25, 2016, 10:21:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: o poveste adevarata  (Read 11156 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #30 on: August 03, 2014, 01:25:15 PM »

As dori sa va povestesc o intamplare adevarata, spusa de o persoana ce a fost martora la tragedie. La firma la care lucrez eu avem si un salon de toaletaj canin unde vin tot felul de persoane. Intr-o zi a venit o doamna cu catelul la tuns si asa am stat putin de vorba. Evident nu m-am putut abtine sa i-l arat pe frumosul meu Athos(care are sute de poze) si i-a placut foarte mult, recunoscand ca este cea mai inteligenta si umana rasa de caine. Astfel ca imi povesteste ca cea mai buna prietena a dansei avea un ciobanesc german de aproximativ 9 ani(dar era sanatos si voios,un caine vesel tot timpul) la care tinea foarte mult si-l lua cu dansa peste tot(adica drumetii, concedii, strainatate) iar cainele o iubea enorm, mai mult decat pe sotul doamnei. Ei, cruda viata face ca doamna respectiva sa afle ca are cancer in ultimul stadiu si moare subit in cateva luni. O inmormanteaza pe femeie, iar a doua zi cainele dispare. Familia devastata pune afise peste tot, il cauta, dar fara rezultat. Dupa cateva zile sotul doamnei merge la cimitir sa mai stranga florile si zecile de coroane(fusese o inmormantare mare), cand vede o urma ciudata ce mergea sub mormanul de flori.......sub ele, in patru labe, pozitia sezand, prietenul fidel facuse o groapa in mormant pentru a ajunge la devotata lui stapana si murise alaturi de ea.Si acum cand scriu aceste randuri imi vine sa plang. Exista o fiinta mai umana decat acest caine? Eu nu cred, este imposibil.
Cu toate k mai sunt alte rase de caini devotati,
eu zic k CG.este vedeta principala in asfel de intamplari intre om si caine.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: