Forum ciobanesc german
June 28, 2009, 08:00:44 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ajutor pentru un copil bolnav de leucemie  (Read 225 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« on: May 28, 2009, 09:16:47 AM »

am deschis acest topic cu toate ca nu are legatura cu tema forumului(ciobanesc german)deoarece avem mare nevoie de ajutor .
O colega de clasa s-a imbolnavit de leucemie si avem mare nevoie de bani.operatia de transplant de maduva costa 150000euro iar in acest bani nu intra costurile de transport hrana si toate altele.mama sa nu mai are loc de munca,este despartita de sot care cu toate ca vrea sa ajute are doar o pensie de handicapat.
Cosmina este clasa a8a ,la "Lieceul Teoretic Grigore Tocilescu"din  mizil ,a avut note foarte bune insa acest an scolar l-a pierdut deoarece nu a sustinut teza la geografie.ar putea s-o sustina in spital in perioada a2a insa orice stres i-ar putea fi fatal.
S-a imbolnavit de leucemie din cauza stresului si supararii foarte mari.ea era obisnuita cu un stil de viata mai "pricopsit"ca sa spun asa,iar de anul trecut de can s-au despartit parintii a ajuns in clasa inferioara.a locuit impreuna cu mama ei intr-un apartament de bloc fara apa si incalzire iar acum mama a plecat iar ea a locuit singura la un camin al unui liceu fara apa,electricitate si incalzire.
acum este internata la spitalul marie curi din bucuresti la sectia oncologie,are imunitatea foarte scazuta si nu are voie sa iasa din salon,numarul maxim de leucocite este de 12000 iar ea are 150000,face citostatice si este la pamant din punct de vedere psihic.cine vrea poate sa depuna bani in contul:RO97RZBR0000060010052891,titular :Neagu Steluta.fiecare cat vrea si cat poate.revin si cu copie dupa analize ca sa nu spuneti ca e pacaleala.
« Last Edit: May 28, 2009, 11:31:46 AM by Kintasha » Logged
Kintasha
lupul cel rau
Administrator

« Reply #1 on: May 28, 2009, 11:31:08 AM »

O sa modific titlul topicului si il fac sticky. O sa te rog sa postezi aici si copiile de la analizele medicale in maxim o saptamana.
« Last Edit: May 28, 2009, 11:32:41 AM by Kintasha » Logged

ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #2 on: May 28, 2009, 02:21:10 PM »

o sa fie mai greu cu analizele deoarece mama ei sta cu ea la bucuresti si noi nu prea avem cum sa ajungem.sper sa fac rost de ele cat mai repede
Kintasha
lupul cel rau
Administrator

« Reply #3 on: May 28, 2009, 02:35:23 PM »

Te rog sa incerci - numai asa anuntul vostru va fi credibil. 
Nu e vorba de tine - doar ca orice cerere de donatie etc trebuie sustinuta cu acte;  sunt multe cazuri aiurea pe net. De asta trebuie dovezi.

Kintasha
lupul cel rau
Administrator

« Reply #4 on: June 08, 2009, 11:40:43 PM »

deoarece documentel cerute nu au fost trimise, topicul va fi blocat.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora