mihai si pu
Newbie
|
 |
« on: May 29, 2009, 08:58:07 AM » |
|
Buna ziua. Sunt bucuros sa intru in aceasta noua "familie". Pentru inceput va marturisesc ca detin 2 caini: un mascul cu parul scurt in varsta de 3 ani si o femela cu parul lung (exact ca cea de pe pagina de start) in varsta de 2 ani. Problema mea este ca femela este slaba (are cca.20-25 kg) in timp ce masculul are cca.40 kg. Mentionez ca ambii sunt hraniti cu hrana premium, deparazitare interna si externa periodica, acordat Ca si vitamine periodic si vaccinati la zi. Va rog dati-mi un sfat cum sa ingras femela deoarece ca lungime si statura este super. Sper sa va pot pune si niste poze pe forum. Va multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dandra
Full Member

|
 |
« Reply #1 on: May 29, 2009, 09:00:05 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Micul meu catel: o bataie de inima, la picioarele mele ...
|
|
|
|
|
mihai si pu
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: June 03, 2009, 09:03:48 AM » |
|
Buna dimineata. Va rog ajutati-ma sa postez si eu pozele catelusei mele deoarece de cateva zile incerc si nu reusesc. Va multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihai si pu
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: June 03, 2009, 10:18:30 AM » |
|
Dandra iti multumesc pentru promptitudine si ajutor, dar pe pagina mea, deasupra de "post" si "preview"(si in nici un alt loc) nu am comanda "additional options". P.S. Cand postez trimit din fereastra "Quick reply".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheeba_roxy
|
 |
« Reply #5 on: June 03, 2009, 10:57:59 AM » |
|
posteaza cu "replay", acolo ai optiunea "additional options"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #6 on: June 03, 2009, 02:13:27 PM » |
|
reply --> additional options --> browse --> si se alege poza din calculator daca este prea mare,o puteti redimensiona usor cu paint-ul(eu asta folosesc) sau cu alte programe. pentru mai multe info despre redimensionare cititi aici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mihai si pu
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: June 05, 2009, 02:52:19 PM » |
|
Va multumesc tuturor pentru ajutor. In sfarsit am reusit sa micsorez pozele si acum va pot prezenta "piesa" mea pe numele Herra, cu rugamintea sa-mi spuneti parerea despre ea si eventual cum s-o ingras. Mentionez ca in urma unei furtuni, s-a speriat de la tunete si fulgere si a fugit de acasa si am gasit-o dupa 10 zile. Bilant: slabita (cine a gasit-o mi-a spus ca nu voia sa manance nimic), infectata cronic cu capuse si purici, etc. Am dezinfectat-o extern cu Frontline si Advantix, i-am dat 10 zile vitamine si minerale, carne cat cuprinde si mancare premium si superpremium. Dar dupa cca. 30 de zile tot slaba mi se pare. Mentionez ca de mica era slaba, parea mare din cauza parului lung, dar cand o spalam arata slaba ca o pisica. In pozele de mai jos este tunsa si periata, deoarece murea de cald:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #8 on: June 05, 2009, 05:57:34 PM » |
|
..parerea mea..NU e slaba,..eu zic ca e OK asa.. 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|