Forum ciobanesc german
June 21, 2010, 05:42:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: cancer osos  (Read 638 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
yvona
Newbie
*

« on: May 30, 2009, 02:18:52 PM »

buna tuturor, sunt foarte trista din cauza ca nu stiu cum sa-mi ajut catelusa in varsta de 11 ani, care in prezent are urmatoarea problema de sanatate: dintr-o data i-a aparut deasupra genunchiului piciorului din fata (cam 5-7 cm distanta de genunche) o umflatura care initial, medicul veterinar a crezut ca provine de la o lovitura, si i-a administrat antiinflamatoare si antibiotice. dupa ce s-a terminat tratamentul umflatura a inceput sa creasca si in final nu a mai putut merge in piciorul respectiv. la radiografia pe care i-am facut-o ulterior s-a constatat ca este o fractura. piciorul este imobilizat in atele, umflatura a crescut si a inceput sa i se imflameze si labuta. toate aceste lucruri s-au intamplat pe parcursul a doua luni. este vorba de un cancer osos? va rog ajutati-ma sa o salvez. am examene si nu pot sa ma concentrez din cauza suferintei acestui caine care nu poate disparea din viata mea, cel putin nu atat de curand. poate cineva ma intelege si imi poate da un sfat util. va multumesc anticipat.
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #1 on: May 30, 2009, 05:35:21 PM »

topic inchis, ramane deschis doar cel la care s-a raspuns.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: