Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 02:08:38 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Este o poveste adevarata  (Read 3713 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ringo
Full Member

« on: June 04, 2009, 11:46:49 AM »

si mi se pare normal sa o aduc aici. Daca am gresit, corectati-ma.
Iata ce am primit aseara in Inbox:

Un alt suflet care-si duce suferinta in tacere, cu demnitate...

O femela de Ciobanesc German, plina de capuse, infometata, cu probleme vizibile la labutele din spate, cel mai probabil abandonata,fiind de rasa.
Zace in parcarea unui hypermarket. Nu are nici macar un acoperis deasupra capului

Ar avea cineva un colt de curte pt ea?  Are mare nevoie de ajutor!

0723/ 827216 si nr persoanei care a semnalat cazul 0745/ 172180 (d-na Corina).

Mi s-a strans inima cand am vazut imaginea.

* 0.jpg (141.02 KB, 640x480 - viewed 380 times.)
Ringo
Full Member

« Reply #1 on: June 04, 2009, 11:48:36 AM »

Si inca doua imagini.

* 0.jpg (130.26 KB, 640x480 - viewed 321 times.)

* 1.jpg (140.84 KB, 640x480 - viewed 320 times.)
Thara
Global Moderator

« Reply #2 on: June 04, 2009, 12:09:17 PM »

este extrem de trist!o realitate prea cruda...sunt destule cazuri de caini abandonati de proprietari pe motiv ca sunt batrani,prea bolnavi,tratamentul costa etc.eu nu pot intelege cum un caine care il ai ani de zile,dupa ce imbatraneste si nu mai iti aduce nici un beneficiu,il arunci de parca ar fi fost un sac de gunoi sau un obiect oarecare.din pacate am avut sansa sa aud de astfel de cazuri de mai multe ori...sunt unii oameni care merg pe ideea aceasta,anume ca dupa ce cainele imbatraneste,nu mai poate pazi curtea sa zicem,se mai si imbolnaveste si proprietarul iese in pierdere cu intretinerea lui,se descotoroseste de el.
eu una nu am cuvinte la adresa celor care fac asa ceva...

e tare frumoasa catelusa,se vede ca nu mai este tinerica dar sunt sigura ca la cineva acasa s-ar reface foarte bine si si-ar trai batranetile in liniste si dragoste.
ar fi trebuit specificata si locatia/orasul.
Ringo
Full Member

« Reply #3 on: June 04, 2009, 02:42:45 PM »

Thara, ai dreptate. Sunt multi in situatia aceasta atat de multi. Am langa mine (Focsani), o batranica bolnava de cancer care va pleca la tratament la fiica ei in Caanada. Are un sufletel (caniche-bichon) pe care il va parasi. Iti dai seama cat va suferi, mititelul?

Referitor la femela din anunt, ma gandesc ca daca pe noi ne-ar abandona cineva, am suferi ca niste... caini si nu am uita niciodata gestul. Intrebare: oare ce simte un caine abandonat? Ca referitor la o comparatie despre cum sufera el... orice referire la om este... penibila.
Locatia este Bucuresti.
Thara
Global Moderator

« Reply #4 on: June 04, 2009, 03:58:13 PM »

da!avand in vedere ca si cainii sunt fiinte,capabile sa aiba sentimente,ar trebui sa ne gandim cum ne-am simti noi in locul lor...
insa avand in vedere ca sunt atatia care isi abandoneaza prin azile parintii care i-au crescut(cred ca cel putin odata pe saptamana este prezentat un caz de genul la stiri - copii care isi bat parintii,care ii omoara,care ii abandoneaza),nu cred ca ne putem astepta la mai mult din partea lor fata de caini/animale.

sper din suflet sa se gaseasca cineva care sa o adopte si sa aiba grija de ea.
Ringo
Full Member

« Reply #5 on: June 04, 2009, 09:29:48 PM »

Doamne ajuta!
miki77
Newbie
*

« Reply #6 on: February 03, 2010, 11:44:06 PM »

stie cineva ce s-a intamplat cu catelusa CG din hypermarket
hkitty
Jr. Member
**

« Reply #7 on: August 31, 2010, 11:51:56 PM »

poftim??? cainii cand ajung la maturitate sunt cei mai bucurosi atunci cand te vad. sunt atat de bucurosi si chiar daca nu mai pot de picioare sau daca ii doare cv tot vin la tine topaind de bucurie si cu o lumina in ochi. cainele meu are 12 ani si a trecut si ea prin problemute cu picioarele din spate..si mi se rupe inima cand ii aud pe niste nenorociti ca nu isi mai vor cainii pt simplu fapt ca sunt batrani. pt mine cainele meu n-o sa fie niciodata batran si nu l-as da pe niciun pui! este cel mai frumos cadou al copilariei mele crescand cu ea si invatand multe de la ea. va pup si va iubesc pe toti pt ca aveti un suflet atat de mare si pt ca si voi iubiti la randul vostru un mic sufletel. bucurati-va muuult de puiul vostru nici nu stiti cat poate un caine sa schimbe un om.
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #8 on: September 03, 2010, 10:56:33 AM »

Intr-adevar...anii care trec le dubleaza intelepciunea daca pot spune asa..iar recunostinta ce-o arata fata de stapan..este mare.Bucuria cu care te intampina nu are margini...ei nu pot spune atat cat ar dori..si-atunci te privesc intr-un fel anume..( si asta spune multe )..iti atrag atentia cu ceva sau ...chiar iti ''vorbesc''.. Nu spun din povestile auzite,..ci din experienta...Eu nu ma vad fara catelusii mei..

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: