Forum ciobanesc german
February 25, 2016, 10:24:52 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Bestialitate omeneasca  (Read 16741 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
virgil
Sr. Member

« Reply #30 on: July 28, 2010, 02:04:01 AM »

Daca miar fi impuscat cineva catelul cu permis de arma sau fara permis de arma brankonaj vinatoare legala nu conta,imi faceam singur dreptate....fiindca am ajuns la concluzia caci in romania daca astepti dupa autoritati ,politie,primarie....etc,poti astepta mult si bine de multe ori ei sunt care comit ilegalitatile sau clientela lor adica<rude,interlopi,sau oricine sare cu leul si este scapat la comanda.>Sa numi spuneti caci nu este adevarat,cineva ia dat o teapa mamei mele ....credeti caci a facut ceva politia....da de unde ...in afara de faptul ca la facut scapat....este foarte trist de ce se petrece Cry.
RaluMaya
Hero Member

« Reply #31 on: July 29, 2010, 10:43:31 AM »

Virgil, ai perfecta dreptate, politia nu face absolut nimic. Am chemat si eu politia pentru ca era un dubios la noi pe strada, in conditiile in care e si strada privata iar politia cand a venit m-a luat pe mine la intrebari de parca eram o infractoare. La fel si cu "tepele" suntem patiti si aici. Singurul lucru care ma retine sa merg direct la nemernicul ala si sa-l nenorocesc in bataie e ca mi-e frica sa nu- faca rau Mayei sau celorlalti caini ei vecinei mele. Crede-ma insa ca stiu unde sta, stiu numarul de la masina si cand se asteapta mai putin, il lovesc unde-l doare mai tare. Chiar daca peste un an doi, dar tot plateste el pentru ce a facut. Nu pot actiona direct pentru ca e un nebun cu relatii. I-a mai fost ridicat permisul de port arma si prietenul lui din politie i l-a recuperat. Si-a amenintat colegi vanatori ca-i impusca, asa ca avem de-a fac cu un nebun. Dar nu-l iert, poti sa fii sigur de asta.
virgil
Sr. Member

« Reply #32 on: August 02, 2010, 03:25:06 AM »

Buna RaluMaya ce poti tu face in schimb ....sai dovedesti acelui ticalos si nemernic <iti spun asta dar sa nu te superi pe mine....aratai ca esti mai nebun -nebuna cu inca 150 de grade decit acea persoana...dute pe ministerul de interne are un website de petitii si trimite o petitie online cuiva care are mai multe macaroane pe umar decit prietenul acelui ticalos....daca trebuie dai si la o statie tv...de sasi faca  ei cruce cu cine sau pus tu trebuie sa lovesti de 10 ori mai puternic...sa fiu sincer daca poti scrie direct ministrului de interne...eu am avut pe undeva si citeva adese de secretari de stat de la interne...stii probabil  si eu voi avea un soc in urmatorii 10 ani cind ma voi muta definitiv in romania acuma doar vin in ro de 5-6 ori pe an acasa la tm.
virgil
Sr. Member

« Reply #33 on: August 02, 2010, 04:02:35 AM »

Pai poate ar trebui sa te duci la protv si sa dai un interviu televizat ....abia atunci cred caci ar incepe rotitele  sa se miste ,eu nu incerc sa te incit nici la razbunare nici la violenta,dar mi se pare corect sa existe o lege pentru toti la fel indiferent caci suntem saraci sau bogati ...dar se pare nu exista o lege bazata pe etica ....doar poate in monitorul oficial pe hirtie.... Cry
virgil
Sr. Member

« Reply #34 on: August 02, 2010, 04:51:30 AM »

ar trebui  dupa socoteala o petitie trimisa la ministerul de interne dar in care sa specifici sa fie trimis cu investigatia o comisie de la bucuresti deoarece acea persoana se pare cai are in buzunarul lui mic pe cei de la politia cluj...una la primarie chiar daca am inteles caci nau facut nimic de prima data cind au fost intrebati cu acea autorizatie de vinatoare daca a fost legala sau ilegala,una la asociatia pescariilor si viinatoriilor,una la protv ,una la protectia consumatorului,una probabil la un spital de boli nervoase si specificat cu lux de amanunte ,exact caci ia mai fost luat permisul dar prietenarul i la dat napoi trebuie luat niste intervie de la colegii lui vinatori cum ia amenintat....si probabil nu ar strica sa fie trimisa o petitie si la o asociatie de protectia animalelor si specificat caci traiti din cauza lui intro continua forma de stress din cauza sus numitului....
RaluMaya
Hero Member

« Reply #35 on: August 02, 2010, 09:15:51 AM »

Virgil, am fost si la presa si la politie si la asociatii de tot felul, din pacate...nimeni nu face nimic. Am ajusn la trista concluzie ca in Romania trebuie sa-ti faci dreptate singur. A fost politia la noi si intamplarea a facut ca erau pe strada, cum ti-am spus, strada e privata, cainii vecinei mele. Care crezi ca a fost concluzia politistilor? Noi suntem vinovati pentru ca nu tinem cainii in curte iar daca au posibilitatea sa iasa din curte, pentru ca nu sunt legati. Politia sa-ti spuna in 2010 sa-ti tii cainii legati. Ba mai mult, venea si puneau intrebari politisti sau ce-or fi fost care nici macar nu erau imbracati in uniforme si cu masini personale. I-am legitimat, aveauintr-adevar legitimatie de politie, am sunat la sectie sa ma interesez daca intr-adevar au un politist cu numele respectiv si am spus ca era cu masina personala si fara uniforma si facea investigatii. Nici o reactie. A fost evidetn pentru mine ca atat de la Asocitia vanatorilor cat si de la Politie stiau cu cine au de-a face. E ciudat cand iti dai seama cate sfori se trag in spate si ca esti un pion fara valoare in ochii lor. Si nu esti deloc protejat de politie. Nu ma super deloc pentru sugestiile pe care mi le dai, ba chiar ma bucur sa vad ca nu gandesc ca o nebuna cum mi-au spus unii. Am locuit mai mult timp in US, iar cand s-a intamplat ce s-a intamplat nici prin gand nu-mi trecea ca o astfel de fapta va fi trecuta cu vederea. Din pacate asta este societatea in care traim. Singura chestie care nu am facut a fost sa scriu la Ministerul de Interne. Voi incerca si asta. Din pacate nu am o dovada. Tot ce am sunt spusele paznicului domeniului de vanatoare din zona si a paznicilor unui en gros din zona carora le-au trecut alice pe langa cabina. Il pandesc si pana la urma isi primeste rasplata si nu va sti ce l-a lovit.
virgil
Sr. Member

« Reply #36 on: August 02, 2010, 10:31:43 PM »

Ce nu am inteles a fost catelul tau sau al vecinei?parerea mea daca a fost al tau intro zi cind esti linistita fara emotii....scriele  tuturor organizatiilor ce ti leam mentionat....in aceiasi zi plus ministerului de interne in care sa ceri persoana sau persoanele care vor intreprinde investigatia<ma refer la cei din ministerul de interne>sa fie din afara clujului....plus am inteles caci exista un senator PDL care lucreaza cu publicul un baiat tinar tuns  chel si scriei tot ce miai spus mie....dar in aceiasi zi le scrii la toti si tii recordurile de la email ....plus undeva pe net am vazut o avocata specializata pe drepturile animalelor este singura care am vazuto de acest gen....parerea mea este caci acel domn cu relatii sus puse trebuie sa plateasca in mod legal pentru fapta comisa chiar daca a fost accident acel catelus avind o valoare emotionala in ochii stapinului sau stapiniilor lui....asa mi se pare etic si corect si nu cred caci esti nebuna,eu am trecut prin altele si mai si cu mama mea aici....politia nici aici nici in romania nau miscat un deget...nici asazisul MAE ....deci credema am si eu agenda mea ....si totusi incerg sa nu imi pierd mintiile prin cite am trecut,credema.
virgil
Sr. Member

« Reply #37 on: August 10, 2010, 10:06:52 AM »

va  veni si vremea cind voi pune totul  pe hirtie o carte .....o carte
GClaudiu
Newbie
*

« Reply #38 on: August 10, 2010, 01:15:40 PM »

Probabil dupa ce voi zice acum,ve-ti zice ca inca sunt copil si degeaba imi dau cu parerea,dar va zic ceva foarte,foarte adevarat.

Inainte sa ma nascu eu cu cateva zile, bunicul lui tata a facut rost de un ciobanesc carpatin de la un cioban,foarte destept si loial acel caine,daca bunicul lu tata era batran, bunicii mei sau mutat la tara ca sa aibe grija de el si dupa ce a murit bunicu lu tata,acolo au ramas.Imi aduc aminte ca pe la 10-12ani, cand ma duceam pe acolo in vacanta de vara,bunicul lu tata, ma intreba mereu "a dat matamarea de mancare lui Gicu (Gicu fiind cainele),sa nu moara de foame" el batran,tot se gandea la el.Bunicu meu,cand pleca la camp (cosit,prasit..etc ,ca la tara) il dezlega si el mergea pe langa caruta,fugea pe camp,dupa iepurii nu prea prindea,dar ii fugarea Smiley..Prin 2007-2008, vorbesc ai mei cu bunica`mea la telefon,ca tataia este pe camp :)eu cu sormea,vroiam sa vorbim cu el,ca numai vorbisem de mult,se face seara si tot nu ne sunase tataie si il sunam noi.. si Sad incepe sa planga la telefon ca,cineva ia impuscat caini cu pusca cu alice,ca Gicu numai scapase era prea batran pentru lupta cu moarte :)dar Negruta scapase (Negruta,o catea metis,avea pe atunci 1-2ani)..
Iar tataia imi zicea la telefon ca a tipat la el sa numai traga, cica ala ia raspuns "Pai vrei sa trag si in tine,ai venit la vanatoare" prin satul ala pe acolo,sunt numai caprioare,iepuri,cerbi Cheesy el se dusese sa coseasca niste iarba la animale..

El ca avea atunci vreo 60ani si niste pareze la activ,numai sa dus la Politie sau chestii dastea.. Numai noi,astia tineri putem opri chesti din astea,Romania a ajuns de rahat, ne manelizam pe zi ce trece,toti sufera de masini si de pistoale,dar altii poate isi iau ei de la gura o ciocolata,ca sa ia de 3lei mancare la caine sa ii ajunga macar la o masa si te trezesti cu el impuscat.
virgil
Sr. Member

« Reply #39 on: August 15, 2010, 10:36:00 AM »

foarte  trist dar asta este situatia.....iar autoritatiile se fac ca nu vad ce se intimpla,asta este si mai trist.
fedor
Newbie
*

« Reply #40 on: August 18, 2010, 11:38:52 PM »

romania!!!!!romania!!!ole ole ole.....taranca tampita
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #41 on: August 19, 2010, 09:22:56 AM »

cand am vazut asta m.am dus, mi.am luat catelusa in brate si am inceput sa plang...mi.am imaginat cum ar fi daca ar fi fost catelusa MEA acolo..si am plans si mai rau...cum poate cineva sa fie atat de crud sa loveasca un cutzu.. Sad Sad Sad Sad Sad Sad Cry Cry :'(mi.e asa de mila de cutsu si am atatia nervi pe baba aia..
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #42 on: August 19, 2010, 09:27:53 AM »

daca a fi fost acolo..cred ca nu puteAM NICI EU SA MA ABTIN...SI DACA AM FI FOST TOTI DE PE FORUM DE FATA..NU CAINELE ERA CEL CARE TREBUIA EUTANASIAT!!!
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #43 on: August 19, 2010, 11:02:53 AM »

O nenorocita! Daca eram de fata cred ca faceam puscarie  Angry

Rico Stress
Costin Soare
Global Moderator

If there is a will there is a way!

« Reply #44 on: September 10, 2010, 03:12:51 PM »

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/EXCLUSIV_Anchetatorii_i-au_impuscat_cainele_lui_Vintu_0_332966865.html

Eu SUNT membru A.R.C.G!
Pages: 1 2 [3] 4   Go Up
  Print  

Jump to: