Probabil dupa ce voi zice acum,ve-ti zice ca inca sunt copil si degeaba imi dau cu parerea,dar va zic ceva foarte,foarte adevarat.
Inainte sa ma nascu eu cu cateva zile, bunicul lui tata a facut rost de un ciobanesc carpatin de la un cioban,foarte destept si loial acel caine,daca bunicul lu tata era batran, bunicii mei sau mutat la tara ca sa aibe grija de el si dupa ce a murit bunicu lu tata,acolo au ramas.Imi aduc aminte ca pe la 10-12ani, cand ma duceam pe acolo in vacanta de vara,bunicul lu tata, ma intreba mereu "a dat matamarea de mancare lui Gicu (Gicu fiind cainele),sa nu moara de foame" el batran,tot se gandea la el.Bunicu meu,cand pleca la camp (cosit,prasit..etc ,ca la tara) il dezlega si el mergea pe langa caruta,fugea pe camp,dupa iepurii nu prea prindea,dar ii fugarea

..Prin 2007-2008, vorbesc ai mei cu bunica`mea la telefon,ca tataia este pe camp :)eu cu sormea,vroiam sa vorbim cu el,ca numai vorbisem de mult,se face seara si tot nu ne sunase tataie si il sunam noi.. si

incepe sa planga la telefon ca,cineva ia impuscat caini cu pusca cu alice,ca Gicu numai scapase era prea batran pentru lupta cu moarte :)dar Negruta scapase (Negruta,o catea metis,avea pe atunci 1-2ani)..
Iar tataia imi zicea la telefon ca a tipat la el sa numai traga, cica ala ia raspuns "Pai vrei sa trag si in tine,ai venit la vanatoare" prin satul ala pe acolo,sunt numai caprioare,iepuri,cerbi

el se dusese sa coseasca niste iarba la animale..
El ca avea atunci vreo 60ani si niste pareze la activ,numai sa dus la Politie sau chestii dastea.. Numai noi,astia tineri putem opri chesti din astea,Romania a ajuns de rahat, ne manelizam pe zi ce trece,toti sufera de masini si de pistoale,dar altii poate isi iau ei de la gura o ciocolata,ca sa ia de 3lei mancare la caine sa ii ajunga macar la o masa si te trezesti cu el impuscat.