Forum ciobanesc german
March 14, 2013, 11:41:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: intrebari intretinere  (Read 21712 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #75 on: February 04, 2009, 11:20:58 PM »

cei de aici nu!  Grin

Trebuie sa triezi serios ce spun "vetsii" si sa pui in balanta si ce spune crescatoru' cu atat mai mult daca e unul cu mare experienta (eu deocamdata am inclinat balanta spre spusele crescatorului plus sfaturile forumistilor nostri cu experienta ca in vetsii canadieni n-am mare incredere - daca-s tot ca doctorii umani de p-aici sunt lamurit... Lips Sealed)
irish boy
Hero Member

irish boy-max

« Reply #76 on: February 05, 2009, 10:25:06 PM »

exact acelasi lucru l-am spus si eu intr-un alt topic.daca se imbina si experienta practica cu cunostintele medicale ca in cazul arianei si mai bine.cred ca totusi cineva care are contact cu cg si le urmaresse evolutia in ani are un as in mineca(referitor la sfaturi)
salvanim
yyoonnuutt
Newbie
*

« Reply #77 on: March 03, 2011, 09:38:30 PM »

salut .. am si eu o intrebare .. am si eu un ciobanesc german si are parul cam lung il perii cam de 3 ori pe satamana si as vrea sa il duc la un salon de caini sa il tunda , credeti ca e o idee buna?HuhHuh
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #78 on: March 03, 2011, 10:20:36 PM »

Nu am mai pomenit CG tuns.Dar orice e posibil.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
freddy25
Hero Member

« Reply #79 on: March 03, 2011, 11:01:14 PM »

Eu stiu pe cineva care si-a tuns labradorul asa ca... De ce nu si CG-ul?
Luiza
Newbie
*

AIDA

« Reply #80 on: March 03, 2011, 11:03:05 PM »

totusi nu cred ca este o idee buna...temperaturile de afara nu sunt tocmai tropicale , risti sa se imbolnaveasca...
(daca lasa  par.. ai putea sa l perii mai des ..  Wink )

Aida is my friend,defender,partner.
I'm her live,her love, her lider.We are faithful and true,untill the last beat of our hearts.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #81 on: March 03, 2011, 11:36:01 PM »

salut .. am si eu o intrebare .. am si eu un ciobanesc german si are parul cam lung il perii cam de 3 ori pe satamana si as vrea sa il duc la un salon de caini sa il tunda , credeti ca e o idee buna?HuhHuh
ciobanescul german cu par lung daca e tuns arata ca o oaie "dezbracata". Cel pe care l-am vazut era tare caraghios, parerea mea.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Luiza
Newbie
*

AIDA

« Reply #82 on: March 03, 2011, 11:49:22 PM »

ciobanesti germani nu se tund , nici  cei cu par lung ,insa sunt anumite proceduri pentru intretinearea blanii `  poti citi pe siteul asa cateva "smecherii"
http://www.total-german-shepherd.com/groomingtheGSD.html

Aida is my friend,defender,partner.
I'm her live,her love, her lider.We are faithful and true,untill the last beat of our hearts.
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #83 on: March 04, 2011, 02:10:49 AM »

Daca tunzi un CG il faci malinois  Smiley
N-am nimic Doamne fereste cu 'malinoshii', asa e rasa lor (cu parul scurt), dar sa tunzi un CG... ajungi exact la vorbele Arianei...
La urma-urmei de ce sa-l tunzi? Sa nu-i mai cada parul asa mult? Pai decat sa-i strici mandretze de cojoc mai bine-l perii serios
Speri sa i se indeseasca? Sincer ma indoiesc ca tunsul ii va indesi blana.
Legat de salonul de 'frumusete' : chiar si din linie de show CG-ul ramane un caine utilitar, sa-l 'coafezi' e ca si cum ai baga un pompier in misiune sub casca de la coafor...
 Laughing
Sugestia mea: lasa 'salonul' pentru cainii cu stapani...cu fitze, ai nostri caini sunt ciobanashi si al meu desi n-a vazut inca vreuna tot pute deseori a.... oaie Grin

nelyy
Hero Member

« Reply #84 on: March 04, 2011, 05:46:44 PM »

De tuns este exclus, dar poti merge la un salon de toaletaj canin unde poti sa-i faci un toaletaj complet ce include si curatat urechi, ochi, spalat, uscat, parfumat, etc, toata gama. In plus ii poti face o trimare, este o operatiune un pic deranjanta pentru caine(i se inroseste putin pielea), dar are efect pentru parul ce pica in exces si o perioada vei scapa de aceasta problema. Deci, daca iti permiti, nu trebuie sa eviti saloanele de infrumusetare canina, din contra.

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
yyoonnuutt
Newbie
*

« Reply #85 on: March 04, 2011, 06:02:00 PM »

deci eo nu las duce la salon ca am fitze sau ceva de genu ... are paru cam mare , il perii de cel putin 3 ori pe saptamana , dar tot lasa par, si orikum nu intentionam sa il tun acum pe frigul asta , ci prin mai sau prin aprlile daca o sa fie cald, dar daca ziceti ca nu e bn o sa il las asa...
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #86 on: March 04, 2011, 06:28:30 PM »

Mai bine ii pui la dispozitie cele necesare pentru a se racori vara decat sa-l demasculinizezi, tunzandu-l Tongue
pentruanimale
Newbie
*

« Reply #87 on: May 02, 2011, 08:44:16 PM »

am mai scris pe subiectul acesta despre peria Foolee.
eu am scapat de par, dar am muncit o perioada de 2 luni cu periat de 3 ori pe saptamana.
peria am gasit-o la http://pentruanimale.ro/foolee-masura-l-p-4890.html , si daca faci comanda de peste 250 lei livreaza gratuit oriunde in  Romania
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof