Forum ciobanesc german
June 12, 2010, 11:15:43 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pete pe piele  (Read 377 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kaddo
Newbie
*

« on: June 14, 2009, 10:41:59 PM »

kaddo al meu de anu trecut incepand , vara si doar vara pe piciorul stang , la mij piciorului mai exact pe os , ii apare o pata , adica ii cade parul pe o suprafata de 2-3 cm si se scrijeste pielea , nu f tare , nu curge sange dar e ca si cum ar fi arsa , ciuperca nu cred ca e sau stafilococ . catelul l-am luat acum 2 ani de la o unitate militara specializata pe dresat ciobanesti germani (Ramnicu Valcea), e singura daca nu ma insel . cei de acolo mi-au spus ca , nu e problema mare , ca atunci  cand se intampla cumpar un anume unguient si se rezolva si asa a fost anu trecut dupa o sapt a disparut si nu a mai aparut decat acum 1 saptamana .  poate fi exces de carne si sensibilitate la caldura ? ca cei mai multi asta spun , dar e greu sa il privez de carne , adica la boabe a facut figuri de cand era mic , mereu ii rad ceva pe deasupra ca sa fiu sigur ca le mananca si ar fi cumplit sa il tin doar pe boabe . dimineata la ora 6-6.30 are portia de ciorba si seara pe la 8-9 boabele , in timpul zilei ii mai dau un "biscuite" sau baghete pt catei cand fac exercitii cu el . altceva nu primeste .

http://img257.imageshack.us/img257/6885/sta60472.jpg el e individul .
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: