Forum ciobanesc german
June 16, 2010, 08:03:32 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: cprobe trebuie sa treaca o femela pt a obtine dreptul de monta? multumesc.  (Read 599 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alica
Full Member

Max:)

« on: June 30, 2009, 10:43:01 PM »

am intales ca pt a obtine drept de monta penrru o femela e nevoie de 2 calificative fb in expo... asta imi e foarte clar si am intales... dar c probe trebuie sa treaca femela in expoziti pt a obtine dreptul in ce consta probele respective ? multumesc mult

fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
OANAE
Full Member

Vegas von Haus Bura

« Reply #1 on: July 01, 2009, 12:10:13 AM »

Expozitiile la care trebuie sa participi cu o femela/mascul pentru a obtine drept de monta sunt expozitii de frumusete: CAC sau CACIB. La aceste expozitii nu se trec "probe", ci se prezinta cainele in ring (se alearga cu cainele intr-un anumit fel, se pune cainele intr-o anumita pozitie pentru a fi arbitrat). Fiecare rasa are un mod specific de prezentare. Daca cercetezi cu atentie acest forum la topicul de "Expozitii, examene de lucru" vei gasi o gramade de poze din expozitii si de asemeanea Calendarul expozitional 2009.

"...Let us always take time to listen to what our dogs are telling us. They are talking all the time..."
alica
Full Member

Max:)

« Reply #2 on: July 01, 2009, 10:30:20 AM »

multumesc mult,m-am lamurit!
 o zi buna tuturor

fii mereu aproape de el... vei vedea ca un sufletel iti va fii mereu aprape si va fi capabil de orice pentru tine! deci fii aproape de CG-ul tau!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: