Forum ciobanesc german
February 14, 2011, 07:26:08 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: salutare  (Read 691 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
pappymaxx
Newbie
*

« on: July 08, 2009, 11:40:06 AM »

buna ziua tuturor. sunt nou pe acest forum de aceea v-as ruga sa fiti mai "ingaduitori" cu mine Cheesy De ceva vreme sunt posesorul unui ciobanesc german(cel putin asa imi place sa cred) si as avea cateva intrebari.

1. La varsta de 6 saptamani i-am facut primul vaccin iar astazi(08.iulie '09) l-am facut al doi-lea(polivalent). dupa ce l-am adus acasa m-am jucat putin cu el, era totul in regula dar dupa putina vreme se scheuna si am observat ca il durea piciorul in care i-a fost facut vaccinul. nu il punea jos deloc, s-a asezat intr-un coltisor si statea linistit acolo fara chef de joaca si fara chef de macare. se poate sa fie de la vaccin si durerea provocata sa fie o durere de moment?

2. A doua intrebare ar fi legata de faptul ca la varsta de doua luni inca nu are urechile ridicate. as putea sa va trimit niste poze(pe mess) cu catelul sa va dati cu parerea daca este CG sau nu. pe mama lui am vazut-o(ii CG) dar pe tacso nu:| de la cine l-am luat mi-a spus ca ii tot CG dar eu unu nu l-am vazut.
   Va multumesc si astept niste raspunsuri.daca aveti timp si chef puteti intra pe adresa de mess sik_vasilik si mai vb acolo. sa auzim de bine
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #1 on: July 08, 2009, 04:15:19 PM »

te rog, foloseste functia de search a forumului. ambele probleme au fost discutate....

acest topic se inchide.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet