Forum ciobanesc german
June 12, 2010, 11:38:01 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: nu mai mananca  (Read 1192 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
stocaru
Newbie
*

« on: July 19, 2009, 06:00:54 PM »

am o problema daca ma puteti ajuta cu ceva ,
Femela de CG , are 9 luni , si de vreo o 1-2 sapt  a inceput sa slabeasca iar de cateva zile nu mai vrea sa manance nimik , si merge cam greu .
Am fost cu ea la medic , ia facut niste injectii , am fost iarasi a 2 zi ca tot nu manca ia facut alte injectii , si ia dat un plic de carne pe care cu chin cu vai la mancat acolo .
Astazi cu aceeasi mancare nu a mai vrut sa manance , nu stiu ce sai mai dau sa nu moara .

Se poate sa fie cumva otravita ?
aveti vreo idee .. ?
sersoft
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #1 on: July 19, 2009, 09:35:55 PM »

Pai, cel mai in masura sa iti raspunda la aceste intrebari este medicul care a vazut-o, examinat-o, diagnosticat-o. Altfel, cum poate sa isi dea cineva cu parerea pe forum, fara sa o vada? Parere mea este ca otrava poate fi exclusa. Isi facea efectul mult mai repede.

German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
stocaru
Newbie
*

« Reply #2 on: July 19, 2009, 09:43:17 PM »

cred ca mai bine schimb medicu , ca din 2 consultatii nu mia zis nimik decat sai dau mancare de calitate , si cainele a ajuns vai de mama lui sa uscat deabia mai merge.
Azi il rugai cu lapte , carne la conserva , graunte ....si nu manca nimik. Ai bagai fortat lapte.
Thara
Hero Member

« Reply #3 on: July 19, 2009, 11:32:35 PM »

sunt de acord cu sersoft,otrava poate fi exclusa din discutie.
poate fi de la vreme...majoritatea cainilor cred,pe canicula nu prea au pofta de mancare...
si medicul nu a pus nici un diagnostic?nu a spus nimic,cam ce ar putea avea?
intradevar,de pe forum e foarte greu de pus un diagnostic,chiar si pt un medic veterinar,din moment ce nu vede cainele.
poate ca ar fi mai bine sa ii schimbati medicul,nu stiu ce sa zic mai exact insa ma gandesc,ar fi trebuit sa va spuna ceva,de ce ii da acele injectii - sa va informeze asupra problemei totusi cat de cat.
eventual incercat cu ceva mancare pentru caini sensibili...royal canin,hills...sunt mult mai multe,astea imi vin acum in minte(trebuie intrebat intr-un pet shop sau veterinarul).
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #4 on: July 19, 2009, 11:37:31 PM »

Azi il rugai cu lapte , carne la conserva , graunte ..

incearca ficat de pui  proaspat sau iaurt.
"La conserva" numai carne nu e desi seamana. Pana isi revine lasa deoparte hrana uscata sau umeda industriala si treci pe mancare proaspata gatita sau nu, usor dietetica, fara condimete, prajeli, mezeluri si alte porcarii.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
stocaru
Newbie
*

« Reply #5 on: July 19, 2009, 11:40:41 PM »

cainele sigur are ceva , nu e de la vreme  , cred ca a ajuns la maxim 15 kg desi are talie de adult .
Nu a vrut sa manance nici macar ciorba , supa . In schimb lam vazut ca bea apa des..
stocaru
Newbie
*

« Reply #6 on: July 19, 2009, 11:43:12 PM »

Si odata cu inceperea slabirii a inceput sa ai curga si ochii . Cu ochii sa rezolvat , ia pus medicu niste picaturi si a  trecut .
Dar ma gandesc ca ar putea fi si asta un fel de simptome alea bolii..
Ariana
Global Moderator

« Reply #7 on: July 19, 2009, 11:50:15 PM »

Incearca maine si cu iaurt! de obicei este foarte apreciat de caini in situatiile acestea. Sunt convinsa ca supa aceea nu ati facut-o special pentru el ci i-ati dat ce ati avut voi gatit. De asemena, daca i-ati dat pana acum "graunte" gen Aro, Winny, Chappy, Skipper, etc... cu siguranta catelul are probleme digestive si ma indoiesc ca vetul ar fi spus sa-i dati hrana de calitate daca l-ati fi hranit cu ceva superpremium.
Daca ai preciza unde locuiesti cu siguranta ai fi indrumat spre un serviciu competent si analize de rigoare (sange/urina/examen coproparazitologic). Posibil sa fie intens parazitat, pancreasul, ficatul sa-i joace feste, stomacul sa sufere (gastrita, ulcer- apropos, fecalele cum sunt la consistenta si culoare? urineaza normal ca si usurinta, cantitate, culoare?)
Vaccinurile si deparazitarile sunt la zi? A intrat in calduri  pana acum sau inca nu?

medic veterinar
stocaru
Newbie
*

« Reply #8 on: July 19, 2009, 11:55:07 PM »

sunt din Dr Tr Severin , vaccinurile sunt la zi , lam deparazitat acum o luna  ,
nu stiu daca a intrat in calduri sau nu,  ca merg doar o data pe zi la ea , banuiesc ca asta era perioada pe la 8-9 luni .
Ariana
Global Moderator

« Reply #9 on: July 19, 2009, 11:55:30 PM »

Si odata cu inceperea slabirii a inceput sa ai curga si ochii . Cu ochii sa rezolvat , ia pus medicu niste picaturi si a  trecut .
Dar ma gandesc ca ar putea fi si asta un fel de simptome alea bolii..

Ar putea sa fie un simptom al jigodiei dar de obicei apetitul ramane prezent si evolueaza ulterior cu tulburari nervoase reprezentate prin dansul coreic. Posibil sa fie o bronsita sau o tonsilita(amigdalita), vomita sau da impresia ca ar incerca eliminand doar saliva? Are febra? Prezinta dispnee?

medic veterinar
stocaru
Newbie
*

« Reply #10 on: July 19, 2009, 11:57:30 PM »

da , azi dupa ce iam dat lapte fortat, a vomitat .
stocaru
Newbie
*

« Reply #11 on: July 21, 2009, 12:44:36 PM »

din pacate nu am mai ajuns cu ea sa o duc la alt medic , a murit Sad(
Thara
Hero Member

« Reply #12 on: July 21, 2009, 01:07:51 PM »

imi pare nespus de rau...   Cry
MarcoDennis
Newbie
*

« Reply #13 on: July 21, 2009, 04:55:15 PM »

Imi pare nespus de rau! RIP!
Ariana
Global Moderator

« Reply #14 on: July 21, 2009, 05:32:02 PM »

no fain! Da cum D-zo a ajuns asa de rau?
Cum se poate asa ceva? Perfuzii a primit?
Exista mai multe cabinete in  Dr. Tr. Severin! Nu inteleg ....imi pare raU!

medic veterinar
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: