Lacramioara Rotaru
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« on: January 30, 2006, 10:41:44 PM » |
|
 :( romaneste . asta e tot ce pot sa spun .  asa ca va propun un sondaj(asta nu mai e roamaneste ) de  opinie : va deranjeaza sau nu prezenta altor rase ,ceva in genul  asta , pe acest forum ?
|
|
|
|
|
|
"Adevarul nu se confunda intotdeauna cu dreptatea." W.F.
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #1 on: January 30, 2006, 10:49:44 PM » |
|
cred ca mai corect ar fi sa-i intrebam pe membrii nostrii daca nu s-au saturat sa fie concilianti si sa faca pe gazdele bune, in pofida lipsei, de multe ori, a bunului simt din partea ,,intrusilor"; si daca nu se simt ca vizitati de niste musafiri care insista in a le explica cum ca au copii urati si prosti 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #2 on: January 30, 2006, 10:57:49 PM » |
|
cred ca luati cateodata prea in serios treburile. don't worry, be happy! oricum, este dreptul unuia singur de a decide ce sa fie, desigur membri pot avea parerea lor.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #3 on: January 31, 2006, 10:33:16 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #5 on: January 31, 2006, 04:38:12 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
Flik
Full Member

Flik
|
 |
« Reply #6 on: January 31, 2006, 11:07:28 PM » |
|
Din punctul meu de vedere, urati sau prosti sau cum vor altii sa clasifice copii nostrii, pentru mine, Flik, care este un CIOBANESC GERMAN este cel ami frumos si cel mai destept caine din cati am vazut pana acum!Asa fara pedigree cum este el! Deci, lasati-i si pe ei sa se laude cu ce au! Pana la urma, CG este pe primul loc in multe privinte!
|
|
|
|
|
|
Cainele este SINGURUL prieten al omului!
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #7 on: February 01, 2006, 11:26:55 PM » |
|
sa-mi dau si eu cu parerea 1--imi plac toti cainii dar iubesc Ciobanescul German. 2--daca tzelul unora este sa puna in balans doua rase sunt liberi s-o faca dar pe alte adrese ,e plin internetul de doritori (iubitori) de scandal. Cand aveam mintea unui copil de 6 ani parca ma comportam si eu in acelasi fel  . "jucaria mea e mai frumoasa si mai buna"..."ba a mea"..."ba a mea"... 3--nu ma deranjeaza prezenta altor rase (oriunde in lume), dar care e rostul lor pe acest forum ?
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Cristina
Full Member

|
 |
« Reply #8 on: February 02, 2006, 12:00:39 PM » |
|
Pe mine nu ma deranjeaza posturile despre alte rase. Cateodata chiar citesc cu interes despre alte rase, insa prefer sa intru pe site-uri specializate pe aceste rase, pentru ca gasesc informatii mai concludente. Dar normal din total site-uri vizitate de mine prevaleaza cele despre si cu CG. Pentru ca rasa mi-am ales-o dupa multe cautari de informatii despre multe rase, ca sa-mi aleg rasa CEA MAI BUNA! Sa concluzionez - posturile informative despre alte rase mi se par acceptabile, insa nu stiu cati sunt interesati de aceste informatii. Cei interesati de regula viziteaza site-uri de specialitate 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #9 on: February 02, 2006, 01:26:39 PM » |
|
teoretic este corect ce spui tu; si de bun simt; practic insa, ce s-a intamplat pe aici numa' de bun simt n-a fost... asta este motivul aparitiei acestui topic, nu lipsa noastra de toleranta sau ,,sovinismul de rasa"  cred ca sti foarte bine ca toate posturile despre alete rase (rasA, mai exact) au fost agreate, iar tonul discutiilor pe marginealor a fost mai mult decat amiabil... pana la un punct, cand, cred ca banuiesti, s-a intamplat ceva; nu are rost sa redeschidem discutia... vroiam doar sa-ti atrag atentia ca.. there is more than hits the eye... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #10 on: February 02, 2006, 01:40:06 PM » |
|
sunteti rasisti.  .si eu am agreat alte rase, am si adoptat.acum imi dau pumni in cap, deci raman amatoare de cg. dar... primiti/i si pe ei, doar sa vada cum e.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #11 on: February 02, 2006, 01:49:26 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristina
Full Member

|
 |
« Reply #12 on: February 02, 2006, 02:05:58 PM » |
|
Raspunsul meu a fost exact la intrebarea din sondaj. Fara a aborda ceea ce s-a intamplat anume in acest caz. Si eu oricum sunt o persoana foarte toleranta, si-mi pierd foarte greu rabdarea. Asa ca deocamdata, privitor la ceea ce s-a vorbit aici pe forum despre alta RASA, inca nu mi-a epuizat rabdarea APROAPE NELIMITATA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #13 on: February 02, 2006, 02:54:52 PM » |
|
-care e oare rolul acestui sondaj?...nu e oare tot o forma de protest sau de revolta legata de ceea ce se petrece si se discuta pe acest forum care s-a vrut a fi unul civilizat insa unii prefera sa ne / il denigreze ? in mom. in care m-am inscris pe acest forum cautam informatii strict legate de aceasta rasa,despre ciobanescul german si-i multumesc lui razvan ca l-a creat si altor persoane care m-au ajutat cu informatii foarte utile legate de cresterea si "educatia" unui c.g. -nimeni in afara de mine cred ca n-a protestat cand altii au postat anunturi legate de alte rase si inusi razvan si dsh au fost cei care m-au apostrofat si sincer ,m-am simtit prost,tocmai de aceea oare acesti oameni chiar merita sa fie insultati ? chestia asta ma nemultumeste pe mine si ma roade al naibii de tare !  eu una nu consider lipsa de maturitate sau de rabdare in aceasta situatie,prin urmare n-am de gand sa iau pozitia ghiocelul cand unii ne ataca ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #14 on: February 02, 2006, 03:00:28 PM » |
|
am schimbat intrebarea sondajului  cam asta e ideea, de fapt; si haideti sa ne oprim si sa nu incepem alte discutii; personal, m-am saturat de polemicile din ultimele zile! si cred ca e clar pentru toata lumea ca discutiile in contradictoriu pe care le-am tot citit pe aici in ultima vreme NU CONTIN NIMIC UTIL!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|