Hannah
Newbie
|
 |
« on: July 23, 2009, 11:26:37 PM » |
|
Spuneţi-mi ce faceţi voi pentru a-i feri pe prietenii voştri  de căldura îngrozitoare care ne pune pe toţi la încercare? Cum îi ajutaţi să se ... răcorească? Lilly a mea are 5 luni şi nu ştiu dacă e bine să o răcoresc stropind-o, sau nu ...
|
|
|
|
|
|
Atunci când un câine nu vine la tine după ce te-a privit în ochi, trebuie să te gândeşti serios să-ţi faci un examen de conştiinţă. (Woodrow Wilson)
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #1 on: July 24, 2009, 10:04:31 AM » |
|
Cam asa ceva fac eu
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #2 on: July 24, 2009, 10:08:14 AM » |
|
Cam asa ceva fac eu
Sucurile inteleg ca-s pentru caine, ca berea ai ascuns-o bine  . Dar carnatii, tot pentru caine sunt, pentru racorire?! Sau ai vrut sa-mi faci mie in ciuda?!?! 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #3 on: July 24, 2009, 12:00:09 PM » |
|
Asa se racoreste cainele si copilul, carnatii se pun pentru a face fum sa alunge tantarii.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #4 on: July 24, 2009, 12:17:35 PM » |
|
carnatii se pun pentru a face fum sa alunge tantarii.
Si eu, care credeam, ca e pentru pofta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hannah
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: July 24, 2009, 05:32:20 PM » |
|
Viele Danke Gebrauchshund si multumiri din suflet Sersoft. Problema mea e ca lucrez de zor pana tarziu iar râul e cam departe. Îmi rămâne soluţia unui bazin, cât de mic, în care să o pun cel puţin pe Lilly să se răcorească. Eu mă temeam că prea multă umezeală i-ar dăuna la piele. Deh, recunosc că sunt cam handicapată în creşterea  , dar cel puţin îl iubesc şi nu vreau să sufere. Voi încerca să vă urmez sfaturile!
|
|
|
|
|
|
Atunci când un câine nu vine la tine după ce te-a privit în ochi, trebuie să te gândeşti serios să-ţi faci un examen de conştiinţă. (Woodrow Wilson)
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #6 on: July 24, 2009, 05:36:50 PM » |
|
Si eu, care credeam, ca e pentru pofta!
Nu-ti face probleme, multi comit aceasta gresala, crezand o chestie total eronata. Am postat poza in scop educational. Nimic nu te protejaza mai bine, de tantari, pe malul apei, decat carnatii pusi pe gratar. Iar pentru o siguranta sporita, se arunca langa si cateva bucati de ceafa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #7 on: July 24, 2009, 05:39:20 PM » |
|
Nu-ti face probleme, multi comit aceasta gresala, crezand o chestie total eronata. Am postat poza in scop educational. Nimic nu te protejaza mai bine, de tantari, pe malul apei, decat carnatii pusi pe gratar. Iar pentru o siguranta sporita, se arunca langa si cateva bucati de ceafa.
 O sa fac un raport, cum a iesit prima lectie, pusa in aplicare maine!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #8 on: July 24, 2009, 06:12:23 PM » |
|
 O sa fac un raport, cum a iesit prima lectie, pusa in aplicare maine! ..ok...am luat nota...desi..lipsa tzantzari....dar macar pentru scop didactic, o sa presupunem ca bantuie... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #9 on: July 24, 2009, 06:20:46 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|