Forum ciobanesc german
January 25, 2013, 02:45:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Hrana Advanced?  (Read 3520 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #15 on: October 12, 2009, 07:20:51 PM »

Probabil asa este, dar raman la parerea ca nu e o mancare din cele mai bune, iar pretul e prea mare pentru ce ofera.

simplu fapt ca un produs nu este promovat intens ca si royal sau purina eukanuba nu inseamna ca este prost
pe langa faptul ca sunt distribuitorul pe judetul constanta al celor de la advance il folosesc si la doi puii de dog german de aproape 1 luna si de mancat il mananca foarte bine
stefan cel mare advance nu a apartinut de nici una ci doar erau fabricate in acelasi loc Wink este o mica diferenta
SirNenea
Newbie
*

« Reply #16 on: October 12, 2009, 07:28:58 PM »

as dori si eu un argument daca se poate. ai incercat mancarea si nu ai fost multumit? sa inbolnavit vreun caine de la ea??? gandestete ca totusi este o mancare superpremium nu poti sa o vinzi la 10lei kg pentru ca atunci toti or sa zica ca nu e buna de este asa ieftina Wink
salvanim
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #17 on: October 12, 2009, 07:40:54 PM »

Am mai auzit acest argument si nu sunt de acord cu el. Numai in Romania se gandeste asa.
Recunosc ca nu am incercat mancarea, dar din ce am vazut in compozitie nu mi se pare grozava in comparatie cu alte sortimente tot super premium.
Iar in Timisoara nici nu cred ca am de unde sa o achizitionez.

as dori si eu un argument daca se poate. ai incercat mancarea si nu ai fost multumit? sa inbolnavit vreun caine de la ea??? gandestete ca totusi este o mancare superpremium nu poti sa o vinzi la 10lei kg pentru ca atunci toti or sa zica ca nu e buna de este asa ieftina Wink
sacalul
Full Member

Rocky

« Reply #18 on: October 13, 2009, 02:48:46 AM »

Am mai auzit acest argument si nu sunt de acord cu el. Numai in Romania se gandeste asa.
Recunosc ca nu am incercat mancarea, dar din ce am vazut in compozitie nu mi se pare grozava in comparatie cu alte sortimente tot super premium.
Iar in Timisoara nici nu cred ca am de unde sa o achizitionez.

Sunt deacord cu el ... m-am uitat la "Advance Sensitive Skin ..." si nu mi se pare asa grozava, adica nu contine cinesti ce pentru piele sensibila (eu am probleme cu Rocky, de 5 zile citesc pe net ce este si ce nu este bun pentru piele si pentru regenerarea blanitei).
dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo

« Reply #19 on: March 22, 2010, 07:07:39 PM »

Sunt deacord cu el ... m-am uitat la "Advance Sensitive Skin ..." si nu mi se pare asa grozava, adica nu contine cinesti ce pentru piele sensibila (eu am probleme cu Rocky, de 5 zile citesc pe net ce este si ce nu este bun pentru piele si pentru regenerarea blanitei).

Si eu am probleme cu Rocky al meu, tot piele sensibila... la recomandarea vet-ului, vineri am luat o punga de 3kg de Advance-affinity Lamb&Rice... pana acum am amestecat-o cu Acana Lamb&Rice...inca nu am observat alta diferenta inafara de preferinta la gust (Advance)... culmea, pretul este acelasi la amandoua...

vom trai si vom vedea... totusi am observat ca are o gama larga de diete...

"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
KenayRott
Jr. Member
**

Caracterul este temelia demnitatii personale.

« Reply #20 on: January 22, 2013, 09:11:13 AM »

De 5 ani Kenay mananca numai Advance Dog Sensitive Somon si ii merge extraordinar de bine.
Inainte ii cumparam Royal si Hills dar nu-i era atat de bine. Pentru moment nici nu ma gandesc sa schimb aceasta mancare. Nu o refuza niciodata, nu-i face rau, are scaunul normal...
Probabil asa este, dar raman la parerea ca nu e o mancare din cele mai bune, iar pretul e prea mare pentru ce ofera.

Ultima ispita e cea mai mare tradare: sa savarsesti o fapta buna pentru un motiv gresit.Thomas Stearns Eliot
La sfarsitul fiecarei zile socoteste nu ceea ce altii au facut fata de tine, ci ceea ce tu ai facut fata de altii.(Nicolae Iorga)
Ca eu sunt bun,ma priveste;ca altii sunt rai, nu ma mira.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof