Forum ciobanesc german
January 11, 2010, 02:34:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Campionatul National de Ciobanesc German, Iasi 2009

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Hrana Advanced?  (Read 990 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Play3r
Jr. Member
**

« on: August 10, 2009, 09:29:10 PM »

Am fost la o farmacie veterinara sa ma interesez de hrana pentru ca in curand o sa-mi aduc catelul acasa si mi-a recomandat hrana Advanced. A zis ca e facuta in Spania si ca odata a apartinut de Pro Plan
Stie cineva ceva despre ea, o foloseste cineva, e buna pentru catelul meu de 8 saptamani cand o sa-l iau?
Multumesc anticipat...
Play3r
Jr. Member
**

« Reply #1 on: August 17, 2009, 08:56:24 PM »

chiar nu stie nimeni nimic despre acest sortiment de hrana?
madXimus
Newbie
*

« Reply #2 on: August 19, 2009, 09:27:08 AM »

mi-a fost recomandata si mie la un cabinet veterinar aceasta hrana, advanced junior. am zis sa incerc sa vad cum o digera puiul si nu prea i-a mers bine, avand 2 scaune slabe. oricum din ce am mai citit pe forum, de la caine la caine, pot exista diferente in ceea ce priveste hrana administrata. pt inceput poti incerca cu o cantitate mai mica daca vrei sa respecti recomandarea facuta.
dsh
Administrator

« Reply #3 on: August 19, 2009, 10:25:46 AM »

din cate stiu, mancarea se cheama advance, nu advanced, si e produsa de waltham (care produce, printre altele, pedigree, chappie, etc) fara sa aibe / fi avut vreo treaba cu purina; teoretic (eticheta) suna bine - e putin cunoscuta la noi, inca noua pe piata - in principiu, intra in categoria premium - spune-ne si noua, daca se poate, la ce pret e....

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
madXimus
Newbie
*

« Reply #4 on: August 19, 2009, 10:50:39 AM »

m-am uitat pe bon acum si intr-adevar Advance se numeste. eu am cumparat Advance dog maxi junior, iar pretul de raft este 18 lei/kg.
Play3r
Jr. Member
**

« Reply #5 on: August 19, 2009, 10:51:06 AM »

eu v-am spus ca mi-a spus si veterinarul, el o lauda foarte mult, spunea ca se poate compara cu royal canin si cu pro plan doar ca e mult mai ieftina, undeva in jur de 15 lei pe kg.
Acum nu prea m-as risca eu sa-i dau catelului meu ceva "netestat" inca.....voi ce parere aveti?
hans
Sr. Member

« Reply #6 on: August 19, 2009, 12:33:43 PM »

15 lei / kg e un pret foarte mare
Play3r
Jr. Member
**

« Reply #7 on: August 19, 2009, 12:58:26 PM »

pai royal canin si pro plan sunt 20 sau chiar peste 20 lei kg-ul. Are el preturile mari?
a_yonny
Hero Member

« Reply #8 on: August 19, 2009, 02:13:52 PM »

eu v-am spus ca mi-a spus si veterinarul, el o lauda foarte mult, spunea ca se poate compara cu royal canin si cu pro plan doar ca e mult mai ieftina, undeva in jur de 15 lei pe kg.
Acum nu prea m-as risca eu sa-i dau catelului meu ceva "netestat" inca.....voi ce parere aveti?

Da-i amestecat cu ce mananca el ..........si treci treptat
Play3r
Jr. Member
**

« Reply #9 on: August 19, 2009, 02:25:50 PM »

Am gasit site-ul lor http://www.advancedpetnutrition.com.au/home.aspx . Rog pe cineva care se pricepe mai bine sa se uite putin pe specificatiile produselor puppy si sa traga o concluzie. Multumesc Cheesy
hans
Sr. Member

« Reply #10 on: August 19, 2009, 02:53:19 PM »

preturi hrana puppy / junior large breed :

acana -  200 lei  - 18 kg

eukanuba - 220 lei - 15 kg

arden grange - 180 lei - 15 kg

hills - 220 lei - 15 kg

orijen - 215 lei - 13.5 kg

nutram - 200 lei - 15 kg

biomill - 150 lei - 15 kg
dsh
Administrator

« Reply #11 on: August 31, 2009, 03:51:15 PM »

este mult 15 ron / kg - la banii astia, poti lua hill's, royal, sau acana - foarte bune, recomandate de crescatori si proprietari, spre deosebire de advance, pentru care, din pacate, desi in principiu e  un produs super-premium, nu ai referinte;
daca te hotarasti s-o incerci, poate revii cu o recenzie - ti-am fi recunoscatori

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Stefan cel Mare
Full Member

« Reply #12 on: September 01, 2009, 10:56:37 PM »

Hrana nu a apartinut de Pro Plan ci de PURINA, care s-a facut intradevar in spania pana sa fie cumparata de Nestle. Dar asta cred sa aiba mai putina importanta in momentul de fata, important este sa i se potriveasca cainelui tau. Din pacate nici Purina Pro Plan nu mai este la nivelul la care a fost mai demult. Pretul nu mi se pare deloc unul de invidiat, sunt si alte variante cu un raport mai bun pret/calitate zic eu.

Succes

Am fost la o farmacie veterinara sa ma interesez de hrana pentru ca in curand o sa-mi aduc catelul acasa si mi-a recomandat hrana Advanced. A zis ca e facuta in Spania si ca odata a apartinut de Pro Plan
Stie cineva ceva despre ea, o foloseste cineva, e buna pentru catelul meu de 8 saptamani cand o sa-l iau?
Multumesc anticipat...
SirNenea
Newbie
*

« Reply #13 on: October 12, 2009, 05:39:47 PM »

simplu fapt ca un produs nu este promovat intens ca si royal sau purina eukanuba nu inseamna ca este prost
pe langa faptul ca sunt distribuitorul pe judetul constanta al celor de la advance il folosesc si la doi puii de dog german de aproape 1 luna si de mancat il mananca foarte bine
stefan cel mare advance nu a apartinut de nici una ci doar erau fabricate in acelasi loc Wink este o mica diferenta
SirNenea
Newbie
*

« Reply #14 on: October 12, 2009, 05:41:29 PM »

m-am uitat pe bon acum si intr-adevar Advance se numeste. eu am cumparat Advance dog maxi junior, iar pretul de raft este 18 lei/kg.
poti te rog sa imi zici si mie unde ai gasit la acel pret produsul??
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora